Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Czy ktoś z Was miał taką sytuacje? Jestem obecnie w 34 dc, miesiączkuje co 27-30 dni, nigdy @ mi się nie spóźniał ale testy wyszły mi negatywne (w tym jeden robiłam dzisiaj) mam podwyższona temp. niestety nie mieszkam w Polsce wiec nie mogę zrobić bety co radzicieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 10:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella15 wrote:Witam ponownie!
nie umiem dodac wykresu miniaturki na forum wybaczcie ale udostepnilam. Wydaje mi sie ze jak klikniecie na nika to mozecie w kolejnych funkcjach go wyswietlic. Sorki ale jestem tu od paru dni i dopiero sie ucze
Myślę że owulka była dopiero 23 dnia cyklu, ale pewna nie jestem... -
nick nieaktualny
-
A u mnie jutro 10dpo. Test robilam dwa razy w zyciu bo zawsze czekam spokojnie do @. Troche nie rozumiem robienia go wczesniej. Szkoda kasy i nerwow:P. @ ma przyjsc do mnie w sobote chociaz ovu mowi ze w piatek. Poczekamy zobaczymy. Ale nie sadze by cos bylo bo jestem sucha jak wior a do tego tempka niskawa i czuje juz takie charakterystyczne szczypanie w muszelce, takie dziwne uczucie nie do opisania, zawsze przed @.
Jak jutro tempka spadnie ponizej 36.77 to ide sie upic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 16:43
-
ja nienawidze jak mi sie @ spoznia, jak juz ma przyjsc to niech przyjdzie na czas i ani dnia dluzej, przewaznie mam 25-26, czasem 24, rzadko 27, a 28 to mi sie moze tak 2 razy na rok zdarza .... jutro juz 28 dc i znowu zaczynaja sie nadzieje... ehhh
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
jak dostane @ to weekend tez ide sie upic hehhh
kamicia0101 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(