Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Varietta wrote:ja też dzisiaj zatestowałam. Co prawda nie rano. Osoba z bliskich mi kręgów ogłosiła właśnie, że jest w ciąży. Starała się miesiąc. Tak mnie to rozbiło, że poleciałam po test. Oczywiście negatywny. Strasznie mi ciężko.
Też tak mam, wiele przyjaciółek zachodzi w pierwszym cyklu, albo po prostu z zwykłej wpadki, a my tu biedne staramy się nie wiadomo jak długo... -
I ten tekst: muszę Ci powiedzieć wspaniałą nowinę. I Ty już wiesz co usłyszysz. I serce zaczyna Cię dziwnie boleć. I chcesz to spotkanie zakończyć jak najwcześniej. Jak najszybciej być sama. I jak kończy się spotkanie, to ryczysz. Cieszysz się jej szczęściem, ale jednocześnie jest Ci jeszcze ciężej.
HANA lubi tę wiadomość
-
Varietta też tak mam
I potem jeszcze myśle dlaczego to takie niesprawiedliwe...
Jeszcze... wiecie nei wiem jak wasi partnerzy... ale mój choć deklaruje że chce to jakby w samych staraniach ostygł - pewnie podświadomie wywieram nacisk żeby kochać sie w moment konretny.
Tyle że same wiecie że dzieńrobi róznicę... gorzej że do samego seksu mechanicznie się podchodzi... -
nick nieaktualny
-
Ja jesli ładnie tempka sie utrzyma to we wtorek bo wtedy koniec luteiny ...
toche dziwnie sie czuje - bo w sumie nic mnie nie bolli i ogolnie nie czuje sie ania na @ ani na II ..zobojetniałam chyba -
Ania_84 wrote:Ja jesli ładnie tempka sie utrzyma to we wtorek bo wtedy koniec luteiny ...
toche dziwnie sie czuje - bo w sumie nic mnie nie bolli i ogolnie nie czuje sie ania na @ ani na II ..zobojetniałam chybaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Aniu we wtorek jeśli wszystko będzie ok no i nie będzie @ to chyba razem robimy bete. trzymam kciuki za Ciebie. Też nic już nie czuje. Przestały mnie boleć piersi a to u mnie zły znak czyli @. Ale ciągle mam nadzieje
wiec nie wiem czy to dobrze czy zle - bo zawsze mnie tak naiwaniaja ze masakra .. ale ja biore pod uwage działanie luteiny ..
Mój mąż kusi mnie jak nie wiem dzis kupil mi dwa testy o czułosci 10 <ściana> i jak tu mozna spokojnie wytrzymac -
Varietta wrote:Hej ja zatestowałam dzisiaj o 13 (czyli w dzień przewidywanej @), ale wynik negatywny niestety. Pozostaje czekać na @.
trzymam kciuki -
Ania_84 wrote:a testem o jakiej czulosci ?? - moze za wczesnie - a pozatym sprobuj z porannego moczu wtedy jest najwieksze stezenie
trzymam kciukiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Jednak nie potestuje Aniu z Tobą temp dzisiaj spadła i mam bóle jak przed @ ale za Ciebie trzymam kciuki
ale jeszcze trzymam kciuki póki nie ma małpiszona - a jesli przyjdzie to bede dwa razy mocniej trzymała za nastepny cykl :*