Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angi_o wrote:laka86 skądś to znam
W 5dpo miałaś spory spadek tylko, że mierzyłaś później więc wyszło Ci 36,5 a o 6.30 byłoby pewnie 36,2, a dziś wzrost więc jest dobrze a przynajmniej obiecująco, choć z testem bym poczekała.
Sergi super prezent dla wszystkich na święta i tylko 3 lata różnicy będzie między rodzeństwem, też tak planowałam ale mój chłopczyk ma już 4 latka a ja dalej nie jestem w ciąży więc będzie większa różnica, jeśli w ogóle będzie.
Myślę, że taka różnica wieku to akurat, jakby było mniej to bym chyba płakała że nie poradzę sobie A co do wieku syneczka Twojego i różnicy, to nie martw sie aż tak Mam 2 młodszego rodzeństwa (5 lat mniej i 8 lat mniej) i super się dogadujemy Na pewno się uda i jeszcze Synek Ciebie zaskoczy, jak pięknie się będzie opiekował Maleństwem -
Sergi dzięki, ja też mam rodzeństwo dużo starsze i też jest super ale myślałam, że jednak uda mi się i między moimi dziećmi będzie 3 maksymalnie 4 lata różnicy, no ale cóż teraz to już nie ważne ile lat między nimi będzie ważne żeby w ogóle było drugie dziecko.
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja dzis ide na bete w zwiazku z poronieniem
w tym cyklu od razu sie staralismy myslicie ze w becie moze cos juz dzisiaj wyjsc?(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
kookana1987 wydaje mi się że w 5dpo to chyba jeszcze nic nie wyjdzie, bo między 4 a 12dpo dochodzi do zagnieżdżenia, więc chyba troszkę za wcześnie. No ale i tak trzymam za Ciebie kciuki, może jednak coś wyjdzie.
kookana1987 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poprroszę o interpretacje
Wczoraj byłam u gina pęcherzyk 19 mm endo 9mm twierdzi że owu za dwa trzy dni od wczoraj. Też tak myślicie?
Wczoraj mojego M nei było mam jeden nie do końca sprawny jajnik a w tym cyklu owu byłaby z tego prawidłowego stąd też bardzo mi zależy.
Czy dziś nie jest za późno? Kochaliśmy sie co prawda w niedzielę
Chciałabym poznać wasze opinie w temacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny