Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja spróbuje zatestowac jutro, jeśli @ nie przyjdzie. To będzie mój 17 dzien fl... nie wiem czemu się tak wydłużyła, ale irytuje mnie to. Bo ani objawów na @ ani testów pozytywnych. Zaczynam się marwttićLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfilemonka wrote:Ja testuję 31.12 czy ktoś może do mnie dołączy?
ps. sama nie wiem czego się spodziewać,pierwszy cykl starań więc nadzieje jeszcze spore,a jak będzie...zobaczymy:) -
Hej Ania1986,
tak wszystkie serducha oznaczone. To mój pierwszy cykl obserwacji i niestety nie zaczęłam od początku , więc ten wykres nie jest do końca czytelny i ovu ustalił owulację trochę po omacku. W dniach kiedy miałam ból owulacyjny czyli 17, 18 d.c. miałam też śluz płodny, i wtedy serduszkowaliśmy. W dniach w których ovu wyznaczył owulację był już kremowy. Ponadto, cykl mi się zaczyna od bardzo niskich temp, pamiętam, że kiedyś miałam 35,5 i ogólnie zawsze mam obniżoną temp ciała, nigdy nawt podczas choroby nie miałam więcej niż 37,2.
Sama nie wiem, może rzeczywiście miałam owulację tak późno, ale wtedy zaś śluz się nie zgadza... dopiero zaczynam obserwacje, i starania, ale i tak mam nadzieję na to, że się udało... -
nick nieaktualny
-
Ewelka II wrote:Hej dziewczyny. Czy Wy też po testowaniu widzicie wyraźny ślad-miejsce, w którym powinna pojawić się ta "dobra kreseczka"? Robiłam 24 PRETEST, dzisiaj PINK i na obydwu widziałam. Wyleczcie mnie z paranoi...
Ja miałam dzis dokladnie to samo, patrzac pod katem cos widzialam.. Ile dni po owu testowalas? U mnie to 12 lub 13 dzien, wydaje mi sie ze jesli mialoby byc cos na rzeczy, raczej powinno byc konkretniejsze. Tymbardziej, ze testowalam z samego rana. Zwariowac mozna3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny