Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka wrote:Kaarolaa, mozliwe, ze to jeszcze hcg z zastrzyku, wiec sie nie nakrecam bardzo, ale wiadomo, chcialabym, zeby sie potwierdzilo!
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:wysoka beta,gratuluje ,a w ktorym dniu po owu zrobilas?
Ostatnią miesiączkę miałam 2 listopada
4,5 grudnia brązowe plamki, 6, 7 grudnia jakby okres
W zeszłym tygodniu zaczął boleć mnie brzuch tak od mostka do samego dołu
Poszłam do internisty który stwierdził że mam zespół jelita drażliwego i to wszystko ze stresu
Wróciłam do domu i tknięta przeczuciem zrobiłam test no i mało nie padłam, bo staramy się od rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 22:36
kaarolaa, Malutka1983 lubią tę wiadomość
Australijka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja na przykład w ogóle zrezygnowałam z robienia testów, bo to dla mnie za duży stres. Miesiączka i tak zawsze przychodzi, więc po co?
Jak się spóźni i będę czuła, że coś jest na rzeczy to owszem, zrobię.
Ale nie rozumiem po co robić, jak dzień wcześniej temperatura spada o pół stopnia?
Przejechałam się już na testach. W zeszłym miesiącu miałam kreskę tylko że nie w tym miejscu, gdzie powinna być. I myslałam, że jestem w ciąży, a tej w ogóle nie było. Już nigdy nie zrobię testu przed terminem. -
Tak, masz rację. Ja w styczniu idę pierwszy raz do lekarza dowiedzieć się, dlaczego nam nie wychodzi i już raz poroniłam, więc też pewnie jakiś progesteron bedę brać...
Ale póki co nie robię testów, bo widok jednej kreski po tylu staraniach, leżeniem z nogami pod sufitem- jest dla mnie małym końcem świata i późniejszą żałobą.