Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie testy jakie miałam w domu już obsikałam. Zastanawiam się czy na następny cykl nie poczekać do dnia @ i zrobić betę. Ale nie tak łatwo nie myśleć, nie ciekawić się W zeszłym cyklu nie mierzyłam temperatury i chyba było mi psychicznie łatwiej..
-
Fipsik z tym samopoczuciem przy mierzeniu temperatury masz rację. Mi też było lepiej bez mierzenia, nawet postanowiłam sobie nie mierzyć po owulacji ale ciekawość mojego organizmu była wyższa i mierzę i z każdym spadkiem tempki popadam w czarną rozpacz. Eh... tak źle i tak niedobrze.
Fipsik lubi tę wiadomość
-
hey kobitki
ja będę chyba jutro testowała bo nie wiem co mam myśleć. Dzisiaj mam termin miesiączki a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:U mnie tez 2 kreseczki dzisiaj i to bardzo wyrazne gratulacje pozostalym szczesciarom
Tobie oczywiscie zycze szczesliwej i spokojnej ciazy -
nick nieaktualnyGwiazdeczka wrote:Dzisiaj okolo 11 zroblam test nie z 1go moczu, juz nie wytrzymalam jest cien cienia, ale nie wiem, czy to nie po zastrzyku na pekniecie pecholkow, za 2 dni krecha powinna byc wyrazniejsza, jesli sie udalo.
Gwiazdeczka lubi tę wiadomość