Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny !! :)Jestem tu nowa i mam pytanie
Cykle mam zazwyczaj 31 dniowe ostanią miesiączkę miałam 9.12.2013 r
6.01.14 zrobiłam test odziwo pozytywny więc poszłam na badanie z krwi i :
09.01.2014 b-hcg - 67,96 mlU/ml
13.01.14 dzisiaj b-hcg - 339,60 mlU/ml
Czy ten przyrost jest prawidłowy?? W środę mam zamiar powtórzyc b-hcg ...
Martwie się że coś jest nie tak bo niby mieszczę się ale w dolnych granicach i nie wiem czy z fasolką bedzie wszystko ok
Prosze o pomoc !!! -
Cześć Dziewczyny... słuchajcie mam prośbę... zerknijcie na mój dzisiejszy test i powiedzcie czy coś widzicie czy ja sobie już coś znowu uroiłam.Jestem 10 dpo.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db0172cbd08e1e69.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9c53f9949934957.html
Dzięki za pomoc, bo mąż w delegacji i nie ma mi kto głupot wybijać z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 08:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje jajco se namysliło wiec moze bede testowac choc nie robie sobie rzadnych nadzie-- choroba troche sie przedłuzyla wiec niczego nie jestem pewna
maleńka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamia wrote:karolaa nie wkręcam cie ale ja z moim działalismy 18go a owu miałam dopiero 20/21y a fasola jest. trzymam kciuki
-
Hej dziewczyny Wasze forum jest kolejnym z wielu które przesledziłam więc postanowiłam w końcu sama dołączyc do wszystkich staraczek U mnie sytuacja wygląda tak: mam 30 lat i 10 letniego syna z pierwszego związku.Obecnie jestm 7 lat po slubie i postanowilismy z mężem że pora na wspólne dziecko :)Starania zaczelismy ok 20 miesięcy temu,bezskutecznie.Dopiero kilka miesięcy temu siostra ( która również miala problemy z zajsciem w ciąże) poleciła mi swojego ginekologa dzięki któremu w trzecim cyklu z CLO zaszła w ciąże i właśnie została mamą Zrobiliśmy z mężem niezbędne badania,u mnie hormony ok, u niego nasienie też a mimo to nici ze starań.Okazalo się że mam zaburzenia owulacji,właściwie rzadko wogóle ją miewałam.Lekarz przepisał CLO ,2 cykle była owulacja po 2 pęcherzyki,mimo to nic.W trzecim cyklu CLO wogóle nie zadziałam więc lekarz zmienił mi lek na Letrozol+Duphaston.Dwa cykle na tych lekach były w porządku-po 3 pęcherzyki i owulka potwierdzona testami i usg.Ale to też nie przyniosło skutku.Obecnie jestem w 6 cyklu starań z lekami,3 cykl z Letrozolem.Wg testów owu była 1-2 stycznia ( na usg nie byłam bo wyjeżdzałam akurat).Przytulanko od 3 dni przed do dnia po owu,śluz plodny. Wczoraj tj 14dpo robiłam test 25mi/u- negatywny.Okres powinnam dostac za 3 dni dopiero bo z CLO miałam cykle 28 dniowe a teraz z Letrozolem są 31 dniowe. Mam jeszcze cichą nadzieję że test zrobiłam za wcześnie i że @ nie przyjdzie w poniedziałek i powtórzę test.Objawów narazie jak na @ brak, a kilka dni temu odczułam wieczorem bardzo silne kłucie w podbrzuszu i od tamtej pory cisza.Ehh ciągle mam nadzieję bo prze prawie 2 lata starań wszystkie moje koleżanki i dwie kuzynki staraczki zaszły w ciąże i już urodziły a u mnie zawsze jedna kreska,rozczarowanie i łzy... Mam nadzieję że Was nie zanudziłam swoją historią, ale wiem że nie ja sama to przeżywam i miło jest pogadac z kimś kto przezywa to samo.Pozdrawiam wszystkie staraczki, 3majcie za mnie kciuki w przyszłym tyg
-
nick nieaktualnyHej Kobietki!!! dawno mnie tu nie było bo niestety zaczęłam kolejny cykl i czekam na owulację teraz ale miło poczytać, że zafasolkowanych przybywa... Bardzo się cieszę z wami. Ja będę teraz testować 2-3 lutego. Trzymam kciuki żeby nas zafasolkowanych przybywało z każdym dniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 19:28
-
nick nieaktualny