Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy testowac dla pewności nie musze bo plamienie przeszło w ostrą @ Nic, czekamy na kolejne dni płodne i działac działac...I swoją drogą zastanawiam się czy nie poprosic swojego gina o zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka bo może rosną ładnie ale nie pękają hmm? może to pomoże..
-
hej dziewczynki
ja w ciagu 7 dni powinna sie wyrobic wiec za 7 dni bedzie abo @ albo II i tak na ten cykl nie licze bo przez wiekszos cyklu bylam chora..ale wyznaczyloowulke wiec czekamy -
Hej ja jak okresu nie dostane do wtorku to ide na bete... jakos nie ufam testom juz... trzymajcie kciuki... tak sie denerwuje... wg moich obliczen bo mialam plamienia w poprzednim mies.to dzis mam 28 dzien... szyjka dalej twarda i wysoko.. nie wiem co myslec bo moj cykl najbardziej bolacy...
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkim przyszłym mamom
Ja testuję za kilka dni, które są dla mnie wiecznością ;/
Jutro mam wizytę u gina, ale wątpię szczerze, że (nawet jeśli nam się udało) jest on w stanie mi coś powiedzieć.
@ powinna wpaść 3 dni temu, więc jakaś szansa jest ) -
nick nieaktualnyhej Anhe to zależy kiedy mogło dojść do zapłodnienia . Przy pierwszej ciąży byłam już 27 dnia i gin już widział pęcherzyk. Także zalezy kiedy miałaś owulację. Mam nadzieję że będą już oznaki ciąży. Ja czekam do piątku/soboty wtedy dopiero zrobię test ciążowy.
Anhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym juz testować ale czekam jeszcze na @ bo dziś mój 27dc. Z reguły mam 28 dniowe choć zdarzają się i krótsze
Przy okazji życzę Wam staraczki dwóch pięknych kreseczek!!!Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
MINIKA_31 wrote:hej Anhe to zależy kiedy mogło dojść do zapłodnienia . Przy pierwszej ciąży byłam już 27 dnia i gin już widział pęcherzyk. Także zalezy kiedy miałaś owulację. Mam nadzieję że będą już oznaki ciąży. Ja czekam do piątku/soboty wtedy dopiero zrobię test ciążowy.
A mogło dojść sama nie wiem kiedy Kłucie jajnika, jak na owu, mam od dobrych 3-ech tygodni... Za 25 minut wyruszam na wizytę i jestem pełna nadziei. -
kaarolaa wrote:tez mam plamiennie przed i juz cos zaczyna sie dziac niestety...czyli napewno @ bedzie w czwartek...
ale Twoj wykres Ida wyglada obiecujaco powodzenia
Dziękuję Ale dziś bolą mnie strasznie piersi i brzuch jak na @ więc raczej czeka mnie jedno. No nic, zobaczymy.
Nie wiem tylko czy wytrzymam z tym testem do czwartkukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie piersi bola juz 6 dzien, to u mnie norma, przez pol roku miałam spokoj z bolem dzieki bromkowi, ale chyba przestał na mnie dzialac, bo pomimo tego, ze biore cała tabletke bol powrocił...a co tam, jakos sie tym nie przejmuje, ja czekam z niecierpliwoscia na @ bo jak tylko przychodzi to dzwonie do kliniki i umawiam sie na wizyte albo w sobote albo w niedziele, strasznie sie denerwuje, musi byc menda w czwartek...kochana napewno wytrzymasz, nie ma sensu robic szybciej testow, ja przed terminem nie robie, tylko dopiero ewentualnie jak mi sie 2 dni spozni, a to rzadko sie zdarza...
Ida lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam od lekarza i okazało się, że dwa dni temu miałam owulkę... akurat, jak mój mąż jest na wyjeździe...
Także czekam z testowaniem jeszcze 1,5 miesiąca. Do zobaczenia zatem i powodzenia w fasolkowaniu ;*