Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety @ przyszła i zaczynam nowy cykl starań ale jestem pełna nadziei Życzę Wam dziewczyny abyście zobaczyły te dwie upragnione kreseczki!!! Do zobaczenia za miesiąc :*
Ania_84, MINIKA_31 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Manieczka86 wrote:Niestety @ przyszła i zaczynam nowy cykl starań ale jestem pełna nadziei Życzę Wam dziewczyny abyście zobaczyły te dwie upragnione kreseczki!!! Do zobaczenia za miesiąc :*
A do tego wszystkiego duzo spontanicznego,mega wypasnego sexuManieczka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam;)
ja będę testować w sobotę, bo według moich obliczeń i długości cyklu @ powinna przyjść jutro. program wyznaczył mi @ na poniedziałek, testowałam we środę, ale wynik negatywny.
możecie zerknąć na mój wykres? jeśli program wyznaczył mi ovulkę na dzień przed skokiem temperaturki to dziś jest 17 dzień - czy tyle może trwać faza lutealna?
dziękuję za odpowiedź;*
-
paoola87 wrote:witam;)
ja będę testować w sobotę, bo według moich obliczeń i długości cyklu @ powinna przyjść jutro. program wyznaczył mi @ na poniedziałek, testowałam we środę, ale wynik negatywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 19:46
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:Ja tak jak pisałam byłam na becie w 10 dpo i wyszła pozytywna Kreseczka nadal blada, ale się z dnia na dzień przyciemnia teraz trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze rozwijało
hej napewno będzie wszystko dobrze - tylko dbaj o Siebie i odpoczywaj