Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Asia29 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć my się staramy od 4 miesięcy z ovufriend. Dzisiaj mam dostać okres ale temperaturę rano miałam 36,8 wiec nie mam spadku. stwierdziłam ze zrobię test dopiero jutro rano ale nie wytrzymałam , kupiłam test i o 14 testowałam... I wynik dziwny bo druga kreska widoczna ale bardzo słaba i nie wiem jak to interpretować ...? Z wykresu wynika ze to 14 dzień po owulacji ... Co o tym sądzicie nie wiem czy robić drugi test jutro rano czy poczekać kilka dni ?

• fiona83 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia29 Jak jest słaba kreska to najprawdopodobniej się udało, zrób jutro z porannego moczu, pewnie będzie mocniejsza :)

• Asia29 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zobaczę co będzie jutro rano na teście ... Dzięki za odp.

• Delia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi81 dzieki... Ale z interpretacja wykresiku poczekam jeszcze kilka dni... Po co mam sie "nakrecac":)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia - tak za wczesnie zrobilam ten tescik.. Teraz poczekam sobie cierpliwie do dnia @.. I zobaczymy :)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro z rana pierwszy zrobię

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mam termin @, jeżeli nic nie zmieni się do niedzieli to wtedy zatestuje :)

svchrjjgts5qn5ev.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie: czy mam brac powaznie wyniki detektora oznak ciazy? Wedlug niego juz teraz mam 68% ze moge miec test pozytywny, z kolei punktow? tylko 42/100 - hm?
    Doddam, ze termin @ dopiero za 4 dni, tempka od owulacji nie spadla ...

Co z tym detektorem? Jak jest u Was? Sprawdzaja sie jego prognozy?

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test, na nim pisze, że wykrywa ciążę 6dniową, a dziś wypada 6 dzień od zagnieżdżenia patrząc na tempkę

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam do jutra, bo nie wiem, czy do poniedziałku wytrzymam

• jovi81 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaW: kup test Pink w aptece albo rossmannie , wykrywa 6 dni po zapłodnieniu - u mnie się sprawdził :) trzymam kciuki mocno <3

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • lussy Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w akcie pocieszającej desperacji zatestowałam dzisiaj na negatywnie(nooo wiedziałam,z e tak będzie). Nie mam już testów i nie będę kupować, raczej się nie przydadzą a te detektory oznak ciąży to do dupy są. Ja mam bardziej objawy na menopauzę niż ciąże :) :P Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 09:45

Lussy
    ☆☆☆☆☆☆☆☆ cykl starań :) a ile przedemną???
    a5vefhq.png

hvr5rsu.png

ovufrien
  • Asia29 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj rano testowałam i tez druga kreska blada:( bo nie wiem co o tym myślec ...niby mocniejsza niż wczoraj ale dalej blada... Czy ktoś ma podobny problem ?

• freya Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia29 nawet blada kreseczka świadczy o ciąży. Z dnia na dzień będzie ciemnieć wraz ze wzrostem hcg. Możesz pomału się cieszyć :)

Delia ten detektor ciąży oznacza, że 68% dziewczyn, które były w ciąży, wyszedł test pozytywny w tym dniu po owulacji w którym Ty jesteś a nie, że na 68% jesteś w ciąży :)

nmbem08.png
    Aniołek (24.07.2013r.) 7 tc
    02/03.2015r.- I ICSI- Brak zarodków
    05.2015 r.- II ICSI- P8B :(
    12.02.2016r. III ICSI-ET 3-dniowego zarodka- CB :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja robiłam test ciążowy żeby to sprawdzić chyba w 5 albo 6 miesiącu i też była blada kreska - co jakby nie patrzeć powinna być taka jak ta druga. Jeśli jest blada kreska to znaczy, że test jest pozytywny. Nie spotkałam się jeszcze z testem który pokazywałby grubą czerwoną krechę, a dodam, że trochę już tych testów przerobiłam.

• fiona83 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś test, ale po przepisowym czasie wyszedł negatywny. Teraz po paru godzinach widnieje cień cienia widoczny tylko pod odpowiednim kątem, ale zakładam, że to tylko szara linia po odparowaniu. @ jeszcze nie ma. Eh.

• Delia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik - gratulacje!;)
    Asia29 - gratulacje i cierpliwosci z druga kreska;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fiona ja Cię nie nastawiam na TAK ani na NIE ale ja też tak miałam. Cień cienia pokazywał mi się po upływie np. 10 min albo 15. kiedy test wysechł całkowicie :)

fiona83 lubi tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 5 czy 6 miesiącu napewno nie wyjdzie gruba krecha, bo hcg rośnie tylko do 3 miesiąca, potem spada.

Ja też mam lichą tą kreskę, zobaczymy za 2 dni czy będzie grubsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 17:02

Elfik lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Asia29 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odp. I zrobiłam inny test bardziej czuły bobo test strumieniowy 10 mlU/ml i dwie takie same kreski:) wiec teraz w poniedziałek chyba zrobię jeszcze z krwi i umówie się z ginekologiem .

Delia lubi tę wiadomość

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ