Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć my się staramy od 4 miesięcy z ovufriend. Dzisiaj mam dostać okres ale temperaturę rano miałam 36,8 wiec nie mam spadku. stwierdziłam ze zrobię test dopiero jutro rano ale nie wytrzymałam , kupiłam test i o 14 testowałam... I wynik dziwny bo druga kreska widoczna ale bardzo słaba i nie wiem jak to interpretować ...? Z wykresu wynika ze to 14 dzień po owulacji ... Co o tym sądzicie nie wiem czy robić drugi test jutro rano czy poczekać kilka dni ?
-
Dziewczyny mam pytanie: czy mam brac powaznie wyniki detektora oznak ciazy? Wedlug niego juz teraz mam 68% ze moge miec test pozytywny, z kolei punktow? tylko 42/100 - hm?
Doddam, ze termin @ dopiero za 4 dni, tempka od owulacji nie spadla ...
Co z tym detektorem? Jak jest u Was? Sprawdzaja sie jego prognozy? -
nick nieaktualny
-
Ja w akcie pocieszającej desperacji zatestowałam dzisiaj na negatywnie(nooo wiedziałam,z e tak będzie). Nie mam już testów i nie będę kupować, raczej się nie przydadzą a te detektory oznak ciąży to do dupy są. Ja mam bardziej objawy na menopauzę niż ciąże Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 09:45
-
Asia29 nawet blada kreseczka świadczy o ciąży. Z dnia na dzień będzie ciemnieć wraz ze wzrostem hcg. Możesz pomału się cieszyć
Delia ten detektor ciąży oznacza, że 68% dziewczyn, które były w ciąży, wyszedł test pozytywny w tym dniu po owulacji w którym Ty jesteś a nie, że na 68% jesteś w ciąży -
nick nieaktualnyAsia ja robiłam test ciążowy żeby to sprawdzić chyba w 5 albo 6 miesiącu i też była blada kreska - co jakby nie patrzeć powinna być taka jak ta druga. Jeśli jest blada kreska to znaczy, że test jest pozytywny. Nie spotkałam się jeszcze z testem który pokazywałby grubą czerwoną krechę, a dodam, że trochę już tych testów przerobiłam.
-
nick nieaktualny
-
w 5 czy 6 miesiącu napewno nie wyjdzie gruba krecha, bo hcg rośnie tylko do 3 miesiąca, potem spada.
Ja też mam lichą tą kreskę, zobaczymy za 2 dni czy będzie grubsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 17:02
Elfik lubi tę wiadomość