Kto leje na testa w lany poniedzialek?
-
Hej dziewczyny!
Jest któraś moze? Ja co prawda bede dzien przed terminem @, bo zwykle mam fae lutealna 13 dni, ale jakos mi sie tak postanowilo lac na testa w lany poniedzialek
Ktos sie przyłączy czy bede samotnie wyczekiwac wielkiego olewania?
Daisy, Reni, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Testowałam dzisiaj druga kreska blada ale zrobiłam test z krwi wynik 50 wiec ciaza ... Martwię sie bo dwa miesiące temu tez byłam w ciąży i poronilam w 8 tygodniu - puste jajo płodowe zobaczymy jak to bedzie teraz ... Jutro wizyta u lekarza nie bedzie jescze nic widać bo owulacje miałam dopiero w 25 dniu cyklu ale lekarz powiedział ze mam sie zjawić trzeba teraz uwazac ....
Mam nadzieje ze ta ciaza zakończy narodzinami małego aniołka
Powodzenia wszystkim testujacym !
Ag..., pasia27, Erl lubią tę wiadomość
-
Gratulacje !Asia, ja dziś tez rano blada krecha.Asia29 wrote:Testowałam dzisiaj druga kreska blada ale zrobiłam test z krwi wynik 50 wiec ciaza ... Martwię sie bo dwa miesiące temu tez byłam w ciąży i poronilam w 8 tygodniu - puste jajo płodowe zobaczymy jak to bedzie teraz ... Jutro wizyta u lekarza nie bedzie jescze nic widać bo owulacje miałam dopiero w 25 dniu cyklu ale lekarz powiedział ze mam sie zjawić trzeba teraz uwazac ....
Mam nadzieje ze ta ciaza zakończy narodzinami małego aniołka
Powodzenia wszystkim testujacym !
Beta 56:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 15:02
-
Hej
ja też zatestowałam w poniedziałek wielkanocny. Blada krecha a następnego dnia beta 59
Ag... lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Uśmiechu i wiary Asia! Plamienia w ciąży to nie rzadkość, wiele kobiet ma i w wielu przypadkach wszystko ostatecznie prowadzi do narodzin zdrowego dziecka. Też miałam drobne plamienie tydzień temu i biorę od tego czasu duphaston, dotąd nic nie wróciło. Badałaś już poziom progesteronu? I jak po wizycie?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dostałam większa dawkę duphastonu teraz łykam 3 razy dziennie i w poniedziałek mam zrobic bete a poziom progesteronu badałem przed ciaza i wynik był dobry . To nie sa takie plamienia brązowe tylko jasno pomarańczowe ale sa ... Zobaczę w poniedziałek jak będę znała wyniki to mam zadzwonić do mojego lekarza i pewnie wizytę będę miała 8 maja to zobaczymy . W poniedziałek 28 kwietnia miałam usg ale nic nie było widac lekarz powiedział ze to za wcześnie .
Zobaczymy co ma być to będzie ...
Pierwsza ciaza była bez żadnych plamien a niestety sie nie udało ...teraz martwię sie ze znowu będzie to samo no ale dziwne żebym nie miała obaw . -
Dawaj znać, czego się dowiesz. Trzymam za Ciebie kciuki! Na niedobór progesteronu wskazują raczej brązowe upławy, możliwe więc że przyczyna jest inna i bardzo możliwe, że niezagrażająca ciąży. W każdym razie jeśli bierzesz duph to z pewnością o ochronę ciąży przez progesteron możesz być spokojna. Ja miałam usg wczoraj i też jeszcze nic nie było widać. Moja beta przyrasta miarowo, ale dość wolno, wczoraj szacunkowo powinno być ok 700 dopiero. W środę będę powtarzać betę i umawiać się na kolejną wizytę. Uśmiechu i wiary
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dzięki za wsparcie ! Ja robiłam bete 22 kwietnia i miałam 50 wtedy potwierdziło to test gdzie wyszła druga blada kreska. Po tym wyniku poszłam do mojego lekarza i przepisał mi duphaston 2x1 , acard i magnez i bete która zrobiłam 28 kwietnia i wynik 957 powiedział ze przyrost dobry ale wystąpiły te plamienia jasno pomarańczowe które nadal sa i teraz w poniedziałek znowu mam zrobic bete i do niego zadzwonić . Najgorsze jest to czekanie...muszę powiedzieć ze w tej ciazy to tylko myśle ze będzie coś nie tak i jeszcze te nastroje można oszaleć .
-