Kto leje na testa w lany poniedzialek?
-
Hej dziewczyny!
Jest któraś moze? Ja co prawda bede dzien przed terminem @, bo zwykle mam fae lutealna 13 dni, ale jakos mi sie tak postanowilo lac na testa w lany poniedzialek
Ktos sie przyłączy czy bede samotnie wyczekiwac wielkiego olewania?Daisy, Reni, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Testowałam dzisiaj druga kreska blada ale zrobiłam test z krwi wynik 50 wiec ciaza ... Martwię sie bo dwa miesiące temu tez byłam w ciąży i poronilam w 8 tygodniu - puste jajo płodowe zobaczymy jak to bedzie teraz ... Jutro wizyta u lekarza nie bedzie jescze nic widać bo owulacje miałam dopiero w 25 dniu cyklu ale lekarz powiedział ze mam sie zjawić trzeba teraz uwazac ....
Mam nadzieje ze ta ciaza zakończy narodzinami małego aniołka
Powodzenia wszystkim testujacym !Ag..., pasia27, Erl lubią tę wiadomość
-
Asia29 wrote:Testowałam dzisiaj druga kreska blada ale zrobiłam test z krwi wynik 50 wiec ciaza ... Martwię sie bo dwa miesiące temu tez byłam w ciąży i poronilam w 8 tygodniu - puste jajo płodowe zobaczymy jak to bedzie teraz ... Jutro wizyta u lekarza nie bedzie jescze nic widać bo owulacje miałam dopiero w 25 dniu cyklu ale lekarz powiedział ze mam sie zjawić trzeba teraz uwazac ....
Mam nadzieje ze ta ciaza zakończy narodzinami małego aniołka
Powodzenia wszystkim testujacym !
Beta 56:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 15:02
-
Hej ja też zatestowałam w poniedziałek wielkanocny. Blada krecha a następnego dnia beta 59
Ag... lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Uśmiechu i wiary Asia! Plamienia w ciąży to nie rzadkość, wiele kobiet ma i w wielu przypadkach wszystko ostatecznie prowadzi do narodzin zdrowego dziecka. Też miałam drobne plamienie tydzień temu i biorę od tego czasu duphaston, dotąd nic nie wróciło. Badałaś już poziom progesteronu? I jak po wizycie?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dostałam większa dawkę duphastonu teraz łykam 3 razy dziennie i w poniedziałek mam zrobic bete a poziom progesteronu badałem przed ciaza i wynik był dobry . To nie sa takie plamienia brązowe tylko jasno pomarańczowe ale sa ... Zobaczę w poniedziałek jak będę znała wyniki to mam zadzwonić do mojego lekarza i pewnie wizytę będę miała 8 maja to zobaczymy . W poniedziałek 28 kwietnia miałam usg ale nic nie było widac lekarz powiedział ze to za wcześnie .
Zobaczymy co ma być to będzie ...
Pierwsza ciaza była bez żadnych plamien a niestety sie nie udało ...teraz martwię sie ze znowu będzie to samo no ale dziwne żebym nie miała obaw . -
Dawaj znać, czego się dowiesz. Trzymam za Ciebie kciuki! Na niedobór progesteronu wskazują raczej brązowe upławy, możliwe więc że przyczyna jest inna i bardzo możliwe, że niezagrażająca ciąży. W każdym razie jeśli bierzesz duph to z pewnością o ochronę ciąży przez progesteron możesz być spokojna. Ja miałam usg wczoraj i też jeszcze nic nie było widać. Moja beta przyrasta miarowo, ale dość wolno, wczoraj szacunkowo powinno być ok 700 dopiero. W środę będę powtarzać betę i umawiać się na kolejną wizytę. Uśmiechu i wiaryXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dzięki za wsparcie ! Ja robiłam bete 22 kwietnia i miałam 50 wtedy potwierdziło to test gdzie wyszła druga blada kreska. Po tym wyniku poszłam do mojego lekarza i przepisał mi duphaston 2x1 , acard i magnez i bete która zrobiłam 28 kwietnia i wynik 957 powiedział ze przyrost dobry ale wystąpiły te plamienia jasno pomarańczowe które nadal sa i teraz w poniedziałek znowu mam zrobic bete i do niego zadzwonić . Najgorsze jest to czekanie...muszę powiedzieć ze w tej ciazy to tylko myśle ze będzie coś nie tak i jeszcze te nastroje można oszaleć .
-