Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje w niedziele 13 lipca?
Odpowiedz

kto testuje w niedziele 13 lipca?

Oceń ten wątek:
  • juliet79 Nowa

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny która przyłacza się do testowania w niedziele ? U mnie będzie to juz termin @ więc 14 dpo wczesniej nie będę bo nie warto.

juliet79http://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/skok-temperatury,2957.html#
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moze tydzien pozniej w niedziele =) Powodzenia =)

BATTINKA lubi tę wiadomość

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja we wtorek 15tego :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie bym zatestowała nawet 13-ego ale nie dotrwam. Jutro mnie @ zaleje.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • zara Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cały czas zastanawiam kiedy, nie mierzyłam tempki więc nie wiem dokładnie kiedy była owu. Dziś mam 31 dc i brązowe plamienie od wczoraj, piersi wrażliwe u non stop bym spała, jestem dobrej myśli. Może dotrwam do niedzieli ;-)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga241 wrote:
    Ja moze tydzien pozniej w niedziele =) Powodzenia =)

Aga kochana ja jak ty 20 lipca testuje.
    jak sie czujesz ogólie pobolewaja cie jajniki?
    Bo mnie tak jak co miesciac...:( choc tłumacze sobie ze moze tak musi byc, w pt jade do kliniki do ginka bedzie mi robil usg i ogolnie na wizyte jade wiec moze juz cos bedzie widac?
    nie no wiem ze male szanse są...ale tak bym chciala zeby mi powiedzial ze ,,cos,, tam widac :) ach....pomarzyc fajna rzecz..kto mi zabroni :D

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie, nikt ci nie zabroni =) Bedziemy tak dlugo marzyc az sie uda ;) Ogolnie to juz 7 miesiac jak sie staramy..a na owuf juz 4 cykl jak sie teraz nie myle. Owu f nigdy jeszcze nie zaznaczyla mi na wykresie owulacji.. ale zrobila to dzisiaj poraz pierwszy,z czego sie bardzo ciesze. Juz jakis maly krok do przodu .. =) Niby owulacja byla 3 dni temu .. Ogolnie czuje sie dobrze, ale i tez troche inaczej niz zwykle .. od dwoch dni pobolewa mnie prawy jajnik.. i czuje ciezkosc na chrzuchu,jakbym nosila ciezka pilke :/ Nie wiem tak jak i ty czy to cos oznacza.. Testowac bede najszybciej tak jak pisalam w kolejna dopiero niedzielem,poniewaz mam dlugie cykle 34-38 dni , a dzis dopiero 23 dzien.. odczekamy zobaczymy. Oby nam sie udalo =)

BATTINKA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam zara.. dawno nic o tobie nie slyszalam .. co slychac ? kiedy testujesz ? pozdrawiam =)

• zara Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) no nie słyszałaś bo rzadko tu wchodziłam, odpuściłam ten cykl, bo mąż był w delegacji więc stwierdziłam że nie ma co mierzyć temp i pluć sobie w twarz że tu owulka a jego nie ma. No ale okazuje się że albo plemniki poczekały na jajeczko albo jajeczko na plemniki ;-) Na razie nie chcę się nakręcać ale wszystkie znaki wskazują że jednak to jest to :-) Chce poczekać z testem jak najdłużej wytrzymam, zobaczymy co z tym plamienie co mam i jak jutro temperatura rano. Aga może u nas do 7 razy sztuka :-)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:44

• madziorek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ja zatestuję jeśli dotrwam :P
    Powodzenia :)

201505111762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak bylo jak mowisz =) Widzialam jeden wykres gdzie ktos mial tylko jedno serduszko, i zaciazyla =) wszystko jest mozliwe =) A moze to Krwawienie implantacyjne .. =) U mnie jeszcze duzo sie moze zdazyc.. do okresu daleko,ale blizej niz dalej =) No musimy czekac.. jak co miesiac ;/ W koncu sie uda =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za nas kciuki =) Za ciebie tez madziorku :D

• zara Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura u mnie wyższa niż wczoraj i plamienie ustało :) Na @ się nie zanosi raczej ;) Nadal czekam cierpliwie! Ładnie u Ciebie Aga owulację wyznaczyło :) Trzymam kciuki mocno! Madziorek długo się staracie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurraa !!! :D :D I niech już zostanie w górze! =) Poraz pierwszy mi ja wyznaczylo,zebym tylko przez nia sie zabardzo nie nakrecala :/ Daj znac jak bedziesz wiecej wiedziala. Jestem ciekawa =)=)

• zara Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że dam znać, jak tylko coś będę wiedziała, to napisze ;-) Lepiej przyjmij że się nie udało, wychodzi na to,że to najlepsza strategia :)

Aga241 lubi tę wiadomość

• renia825 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sie przylanczam do testowania ale za tydzien w niedziele chociaz nie wiem czy dotrwam termin @ juz minol ale wczoraj cycki pobolewaly jak zawsze przed wiec za pare dni pewnie mnie zaleje.

20060923650122.png
  • zara Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie wytrzymałam, zrobiłam test. Są 2 kreski jak nic! Nie wierzę w to co się dzieję!

Rutelka, czarownica_tea, Elfik, Nieukowa, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejjj, jest dzidzius <3<3 moje gratulacje =)=) Dbajcie o siebie =) duzo duzo zdrowka =)

zara lubi tę wiadomość

• zara Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh zazdroszcze ci ^.^

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ