kto testuje w niedziele 13 lipca?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga241 wrote:Ja moze tydzien pozniej w niedziele Powodzenia
Aga kochana ja jak ty 20 lipca testuje.
jak sie czujesz ogólie pobolewaja cie jajniki?
Bo mnie tak jak co miesciac... choc tłumacze sobie ze moze tak musi byc, w pt jade do kliniki do ginka bedzie mi robil usg i ogolnie na wizyte jade wiec moze juz cos bedzie widac?
nie no wiem ze male szanse są...ale tak bym chciala zeby mi powiedzial ze ,,cos,, tam widac ach....pomarzyc fajna rzecz..kto mi zabroni -
nick nieaktualnyDokladnie, nikt ci nie zabroni Bedziemy tak dlugo marzyc az sie uda Ogolnie to juz 7 miesiac jak sie staramy..a na owuf juz 4 cykl jak sie teraz nie myle. Owu f nigdy jeszcze nie zaznaczyla mi na wykresie owulacji.. ale zrobila to dzisiaj poraz pierwszy,z czego sie bardzo ciesze. Juz jakis maly krok do przodu .. Niby owulacja byla 3 dni temu .. Ogolnie czuje sie dobrze, ale i tez troche inaczej niz zwykle .. od dwoch dni pobolewa mnie prawy jajnik.. i czuje ciezkosc na chrzuchu,jakbym nosila ciezka pilke Nie wiem tak jak i ty czy to cos oznacza.. Testowac bede najszybciej tak jak pisalam w kolejna dopiero niedzielem,poniewaz mam dlugie cykle 34-38 dni , a dzis dopiero 23 dzien.. odczekamy zobaczymy. Oby nam sie udalo
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej no nie słyszałaś bo rzadko tu wchodziłam, odpuściłam ten cykl, bo mąż był w delegacji więc stwierdziłam że nie ma co mierzyć temp i pluć sobie w twarz że tu owulka a jego nie ma. No ale okazuje się że albo plemniki poczekały na jajeczko albo jajeczko na plemniki Na razie nie chcę się nakręcać ale wszystkie znaki wskazują że jednak to jest to Chce poczekać z testem jak najdłużej wytrzymam, zobaczymy co z tym plamienie co mam i jak jutro temperatura rano. Aga może u nas do 7 razy sztuka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:44
-
nick nieaktualnyOby tak bylo jak mowisz Widzialam jeden wykres gdzie ktos mial tylko jedno serduszko, i zaciazyla wszystko jest mozliwe A moze to Krwawienie implantacyjne .. U mnie jeszcze duzo sie moze zdazyc.. do okresu daleko,ale blizej niz dalej No musimy czekac.. jak co miesiac ;/ W koncu sie uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny