Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzona mam nadzieje ze sie pieknie rozczarujesz trzymam kciuki mocno za to !!!! Wiem co czujesz kochana a mezus wie co dobre :*
APrzybylska kochana tez czasem trzeba posmecic nie martw sie dzis serduszko twoje sie rozraduje zapewne po spotkaniu z malenstwem bede czekac na opis wizyty i zdj maluszka :*APrzybylska, szona lubią tę wiadomość
-
Malgonia, ja też się niezmiernie cieszę, ze medycyna tak poszła do przodu. W sumie to chyba łatwiej pod względem takim formalnym adoptować zarodek z kliniki niż dziecko z domu dziecka.
Szona trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli. Jak chcesz, żeby 🐵 przyszla, to niech lazja przyjdzie, a nie się ociąga.
Sasanko, jedziemy do Bułgarii. Pierwsze nasze prawdziwe wakacje tylko we dwoje 😍
A.Przybylska, czekam na zdjęcie dzidziulka.
Irvine, Izape. Trzymam kciuki.
A teraz lecę do pracy, bo dzisiaj do 18 siedzę w przedszkolu ☺Irvine90, APrzybylska, szona, MonikA_89!, Izape_91, Malgonia, Nuch, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis u mnie 26dc niby 3 dpo tak mysle ze wzgledu na ten bol ktory juz nie raz towarzyszyl mi w czasie owulacji, tylko patrzac na moje zapiski nie rozumiem tego plamienia 3 dniowego w 16,17,18 dc cykl mi tak zeswirowal ze juz sama nie wiem ,po raz pierwszy w zyciu tak mialam ja to normalnie swira dostane buhaa ha :* no to cykl bede miala w kosmos... Oj jak bym chciala juz @ nie dostac do konca roku boje sie testowac w tym cyklu zwlaszcza widzac same serduszka w okresie plodnym. Co dziennie max co 2 dni brzuch mam dziwny nadety niewiem dlaczego heh i zas te dziady na twarzy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Malina - jest kreseczeka:) widac ja:) gratulacje:)
Izape, Irvine - czekamy na dobre wiesci!
APrzybylska - wrzucaj zdjecie bobo po wizycie - musimy nacieszyc oczy
Szona - ja tez ciagle licze na to, ze cos z tego cyklu jednak sie wyklujeszona, Malinaa90, Magduullina, Irvine90, APrzybylska, Izape_91 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
APrzybylska! Będzie wszystko dobrze
Moni, jak Ty się czujesz?
W ogóle ja już miałam naprawdę wszystkie, ale to wszystkie objawy świata. W tym miesiącu np. tak mi wypryszczyło gębę, że klękajcie narody. A co miesiąc cera zawsze nienaganna. I mam zgagę. A wcześniej nawet czytałam w Internecie czym się objawia, bo nigdy nie miałam z nią styczności. I połączmy to z jakimś opóźnionym okresem - oszaleć można. No nic, czekamy na rozwój wydarzeń.Magduullina, Malinaa90, agge, MonikA_89!, APrzybylska, Nuch, Iseko, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:APrzybylska! Będzie wszystko dobrze
Moni, jak Ty się czujesz?
W ogóle ja już miałam naprawdę wszystkie, ale to wszystkie objawy świata. W tym miesiącu np. tak mi wypryszczyło gębę, że klękajcie narody. A co miesiąc cera zawsze nienaganna. I mam zgagę. A wcześniej nawet czytałam w Internecie czym się objawia, bo nigdy nie miałam z nią styczności. I połączmy to z jakimś opóźnionym okresem - oszaleć można. No nic, czekamy na rozwój wydarzeń.szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szona, miło mi, ze pytasz 😘 ten tydzień to dla mnie jakiś mega kryzys, bo wymiotuje gorzej niż na początku i mam tak mało sił, ze totalnie nic nie robię. Czekam na lepsze czasy 😋
Wypryszczenie to objaw, który mi się utrzymuje non stop 🥺😂 może coś w tym jest. ✊🏻Magduullina, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Szona, miło mi, ze pytasz 😘 ten tydzień to dla mnie jakiś mega kryzys, bo wymiotuje gorzej niż na początku i mam tak mało sił, ze totalnie nic nie robię. Czekam na lepsze czasy 😋
Wypryszczenie to objaw, który mi się utrzymuje non stop 🥺😂 może coś w tym jest. ✊🏻moni05 lubi tę wiadomość
-
Magduullina, dzięki kochana 😘 ale ja je biorę na klatę, tyle czekałam, że wręcz jestem dumna, że dzidziuś jest tak duży, że pokazuje swoje preferencje smakowe 😂
Krejzi, aj noł.Magduullina, szona lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Szona, w poniedziałek byłam w klinice i Doktorek powiedział, że jak dam radę mam brać do czwartku. Jakoś nie dałam radę tak więc wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i teraz czekam na @. Mam nadzieję, że szybko przyjdzie, choć mam dopiero 16dc ale niby w ciągu 3-4dni po odstawieniu mogę dostać.
A ta Twoja tempka jest dość wysoka. Może jednak zatestuj?
Magdulina, trafnie napisane. "Bo jak nie my to kto?" 😂😂
APrzybylska, kciuki za podgląd
Elfia, udanego wyjazdu! Ale się wygrzejesz 😜😍
Sylwian, a miałaś jakieś inne objawy zbliżającej się owu czy tylko opierasz się na temperaturze?moni05, Magduullina, szona, APrzybylska, 5ylwian lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Monika, a jak to jest z tym, że z reguły wszystkie środki anty działają regulująco i zabezpieczająco w tych swoich 98% dopiero po 3 cyklach używania? Tak w sumie pisze na ulotkach i ginekolog siostrze tez zawsze mówi achtung przez te pierwsze trzy miesiące... z ciekawości tylko pytam, czy to miało dać skutek usunięcia tej zmiany hormonami?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Magduullina, dzięki kochana 😘 ale ja je biorę na klatę, tyle czekałam, że wręcz jestem dumna, że dzidziuś jest tak duży, że pokazuje swoje preferencje smakowe 😂
Krejzi, aj noł.moni05 lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Monika, a jak to jest z tym, że z reguły wszystkie środki anty działają regulująco i zabezpieczająco w tych swoich 98% dopiero po 3 cyklach używania? Tak w sumie pisze na ulotkach i ginekolog siostrze tez zawsze mówi achtung przez te pierwsze trzy miesiące... z ciekawości tylko pytam, czy to miało dać skutek usunięcia tej zmiany hormonami?
A ja zawsze słyszałam, że po odstawieniu tabletek najłatwiej zajść w ciaze, bo organizm jest tak skonsternowany, że i kilka owulacji w miesiacu potrafi się wydarzyć
Magduullina, moni05, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote::* heh grunt to dobre nastawienie :* piekny avatar :*
A dziękuje 😘 urodzić już oczywiście bym chciała, bo cierpliwa nie jestem, ale doceniam to, co mam i biorę ze wszystkimi skutkami ubocznymi, bo wiem jak jest ciężko z zajściem w ciąże i jestem wdzięczna, ze mogę w niej być 5 raz, a 2 szczęśliwy 😊 tzn w to wierze, ze 2 szczęśliwyMagduullina, mam_marzenie_synek❤ lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Malinaa90 wrote:Szona dzisiaj jest dobra fala, na dodatek chwicily mi 2 zażalenia wiec pamietaj:
Dwunastego wszystko zdarzyć się może,
Dwunastego tu w różowym kolorze,
Dwunastegooooo
Dwunastego na patyki siusiaj Ty;)
Za ten wierszyk pełen treści,
Się należy szybki teścik!
Jeśli małpa zaginiona
Siknie dziś wieczorem szona! 😎
moni05, ElfiaKsiężniczka, Magduullina, Malinaa90, Irvine90, APrzybylska, mam_marzenie_synek❤, Madziandzia, aeiouy, Tele...79, MonikA_89!, Iseko, Sasanka55, Salome, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
szona wrote:A ja zawsze słyszałam, że po odstawieniu tabletek najłatwiej zajść w ciaze, bo organizm jest tak skonsternowany, że i kilka owulacji w miesiacu potrafi się wydarzyć
I tak jest 😊 ale właśnie nie wiem po jakim czasie używania, skoro swoją pełna skuteczność osiągają po 3 cyklach. Takim przykładem jest bratowa mojego narzeczonego, odkleiła plasterek i nie zdążyli się nawet porządnie postarać... 😋MonikA_89! lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019