Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5439 8365

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sie chetnie wpisala na testowanie, ale nie mam pojecia kiedy bede miala owulacje :/ Wczoraj test juz dosc ciemny, ale za to totalny brak sluzu plodnego, wiec raczej to nie to...
    W kazdym razie asekuracyjnie dzialamy co drugi dzien :)
    Powiem Wam, ze jesli sie nie uda w tych najblizszych cyklach po hsg, to beda to moje najglosniejsze szlochy przyokresowe jakich doznalam w ostatnim roku :d

    ckaiugpj74w9mwp5.png
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa.
    13.07.19- beta:42,1, prog: 27,8 ❤️
    15.07.19 - beta: 131,0 ❤️
    17.07.19 - beta: 316,0 ❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agge wrote:
    Też ciepło :) ładnie.
    Ale ja i tak oczywiście leżę w łóżku, niedobrze mi :P nigdzie nie wychodzę jeśli nie muszę, więc dla mnie żadna różnica, jaka pogoda 😂😂
    Oj ty bidulko nasza :*

    agge lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 21:52

    moni05, malamisia, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość

  • Olga_89 Autorytet
    Postów: 1151 2429

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria87 wrote:
    Olga, a będziesz potrafiła się przestawić na tryb dzienny? Piszesz, że jest wtedy bardziej stresowo, ale jeśli masz fajnego szefa, to może nie będzie Ci dokuczał, gdy dowie się, że jesteś w ciąży?

    Jakb musiała to bym się przedstawiła, ale jednak wolę nocki.. 😊Nie wiem jak tu w UK prawnie wygląda.. No zobaczymy z czasem jak się sytuacja rozwinie..

    8p3oskjozzzi1rdx.png
    Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
    AMH 8.62
    lekko Policystyczne jajniki
    07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
    mamy jeszcze:❄️❄️❄️
    15.03.19 8dpt beta 0
    Crio 05.04.19 4AA
    9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
    05.05--> serce wali jak dzwon :) <3 mamy 11mm :)
    07.07.19--> znamy plec :) chlopczyk! Gabrys <3
  • Olga_89 Autorytet
    Postów: 1151 2429

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wszelkie opinie 😊 porozmawiam na USG jeszcze o tym z ginekologiem.. Zobaczymy.. Póki co czuje się bardzo dobrze.. Jak będzie coś nie tak, to napewno nie będę na siłę pracować.. Tu w UK nie jest łatwo o l4. No i ja w sumie bym chciała jak najdłużej popracować, bo lubię być w tej pracy. W domu bym zwariowała.. 😊Ale wiadomo są sprawy ważne i ważniejsze.. A przerwy od komputera mogę robić ile chcę 😊 no zobaczymy 😊 miłego dnia 😘

    moni05, buba123, aeiouy lubią tę wiadomość

    8p3oskjozzzi1rdx.png
    Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
    AMH 8.62
    lekko Policystyczne jajniki
    07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
    mamy jeszcze:❄️❄️❄️
    15.03.19 8dpt beta 0
    Crio 05.04.19 4AA
    9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
    05.05--> serce wali jak dzwon :) <3 mamy 11mm :)
    07.07.19--> znamy plec :) chlopczyk! Gabrys <3
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3850 6317

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina29 wrote:
    Czytałam to właśnie, ale mimo wszystko mam jakieś obawy. Od kilku dobrych lat robię żele, dziś mam iść na odnowę i jakoś mnie naszło :)
    Tez mi się wydaje, ze manicure nie powinien szkodzić. Kobiety normalnie żyją, farbują włosy, robia paznokcie. Oczywiście wszystko z głową i racjonalnie.

    Ewelina29 lubi tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️
    22.04.2020 prenatalne - dziewczynka 👧
    15.06.2020 prenatalne 100% dziewczynka 👸
    Krwawienie i hospitalizacja, (krwiak)


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • MamaStasia :) Autorytet
    Postów: 1339 2872

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w ten ciepły dzień. Staś lata po podwórku a matka siedzi i odpoczywa . Aż nie chce się do domu iść by obiad wstawić . Troche ciepło się zrobiło i człowiekowi chce się żyć .

    Miłego dnia kochane

    Malgonia, MonikA_89!, buba123, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość

    Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki:* podczytuje Was ale z natłoku pracy nie jestem w stanie z siebie nic wydusic i się odnieść. Ja liść maliny pije na lepsze ukrwienie macicy, ale tylko do owu, która nie wiem czy już nie była?!

    Dzisiaj 11 dc skok temperatury, mam nadzieję że to jakaś pomyłka, bo ja nigdy tak wczesnych owu nie miałam, ale kto wie... W końcu cykl mi się przeciągnąć przez biochema, do tego jednak mi coś tam naprawili, więc może?? Seksy były przedwczoraj jakoś... Sylwia może Cie pobiłam haha :P nie wiem czy iść na monitoring, bo miałam włączyć leki, no ale mam nadzieję że jednak tej owu nie było!!! Poszukam może kogoś od monitoringu na miejscu i chyba sprawdzę.... Ale nawet jeśli to seks dwa dni przed owu to chyba nie bardzo...

    syllwia91 lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Salome Autorytet
    Postów: 2245 3342

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape 2 dni przed owu też super!

    W oczekiwaniu na transfer.
    2 x ❄️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak ja tak teraz olałam starania to i owu mnie szybciej zaskoczyła. W święta mnie jajniki cisnęły a dziś rano test owu pozytywny czyli gdzieś jutro owulacja. Zwykle mam 17-18 dc, przez wyluzowanie w 14 dc by wychodziła, także też mi był reset potrzebny

    aeiouy lubi tę wiadomość

  • Szczesliwa_mamusia Autorytet
    Postów: 6024 5834

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny można robic hybryde i żele w ciazy. Maluszkowi to nie szkodzi. Jedynie czasem zapachy lakierow moga draznic. Ale nie ma to wplywu na malucha. Tylko raczej na nasze samopoczucie. Mowie,to ja. Kobieta ciezarna- kosmetyczko- stylistka paznokci ;-)

    agge, Ewelina29, Irvine90, moni05, syllwia91, MonikA_89!, aeiouy, szona, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość

    Wojtuś- nasz cud ❤ 01.12.2017
    Tymuś- nasz cud ❤ 05.11.2019
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4031 6184

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, prenatal jest przereklamowany. Jeśli chcesz koniecznie witaminy to zobacz ranking u Pana Tabletki, ale jeśli jesz zróżnicowanie a nie śmieci to sam kwas foliowy Ci w zupełności wystarczy w pierwszym trymestrze, w drugim trzeba włączyć kwas DHA.

    Olga, dobrze, ze masz taka sytuacje 😊 Twój organizm jest przyzwyczajony już do takiego trybu, wiec nie jest zle, dbaj o siebie tam 😘✊🏻✊🏻

    Szczęśliwa, człowiek w ciąży głupieje 😁 mi i bez ciąży primer śmierdzi jak ptasie 💩💩

    Olga_89, agge lubią tę wiadomość

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ef, pytałaś co może wywołać skurcze.. to powiem Ci na własnym przykładzie, że spacer na pewno działa. Dziś tylko lekko bolało mnie i poszłam do szpitala po wypis ,myślę sobie ładna pogoda to pójdę na pieszo. I powiem Ci ledwo wróciłam do domu dostałam takich boli i skurczy, że masakra.. od razu po drodze weszłam do apteki po coś silniejszego na ból..

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 13:55

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • Hope&Baby Autorytet
    Postów: 345 166

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 14:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Hope, prenatal jest przereklamowany. Jeśli chcesz koniecznie witaminy to zobacz ranking u Pana Tabletki, ale jeśli jesz zróżnicowanie a nie śmieci to sam kwas foliowy Ci w zupełności wystarczy w pierwszym trymestrze, w drugim trzeba włączyć kwas DHA.

    Olga, dobrze, ze masz taka sytuacje 😊 Twój organizm jest przyzwyczajony już do takiego trybu, wiec nie jest zle, dbaj o siebie tam 😘✊🏻✊🏻

    Szczęśliwa, człowiek w ciąży głupieje 😁 mi i bez ciąży primer śmierdzi jak ptasie 💩💩
    Z tym jedzeniem bywało różnie ale teraz to ogranicze .

    02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
    03.2019- szczęśliwy cykl ❤
    05.2019- Aniołek [*]👼
    11.07.2019 powrót do walki ✊
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ef36 wrote:
    U mnie chyba nic nie działa... dwa dni biegałam po Urzedach, po cmentarzu i te wszystkie spacery nic nie dały. Zastanawiam się czy nie wrócić do szpitala już jutro po pogrzebie i nie mieć tego z głowy. Dziś jeszcze musze się zmotywować do pójścia do szkoły.. a jest mi źle.. czułam że jak na chwilę usiądę i przestane załatwiać formalności to zaleje mnie morze łez. Zupełnie sobie z tym nie radze.

    Kochana ,może jeśli nic nie rusza to faktycznie idź jak najszybciej do szpitala. Ja bym chyba tak zrobiła. Trzymaj się jakoś. ;*

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10416

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope&Baby, dziewczyny mają rację. Beta ci się podwoiła już w 24h a my się cieszymy jak się podwoi w 48h. Jesteś w ciąży słońce!!!! 😘
    Co do witamin to mój dr z kliniki poleca Prenatal uno, a po 13tyg Prenatal Classic

    Ef, może warto porozmawiać z jakimś psychologiem na temat twojego samopoczucia? Wyrzucenie siebie wszystkich emocji czasem pomaga. Oczywiście możesz nam pisać wszystko, co Ci leży na sercu i podniesiemy Cię na duchu, ale jeśli czujesz się źle, to może wartości pogadać że specjalistą.Poukładanie sobie wszystkiego w głowie jest bardzo ważne, szczególnie jeśli chcecie niedługo wznowić starania. Czas leczy rany, ale nie da się zupełnie zapomnieć o stracie. Musisz znaleźć w sobie siłę. Ja wiem, że ona tam jest, bo kobiety są bardzo silne i dzielne.

    szona, Ochmanka lubią tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10416

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety, cały czas czuję jajniki. Jak nie wybuchną do poniedziałku to będzie cud! 😜 Od dwóch dni mi niewygodnie jak leżę na brzuchu 😂

    Niecierpliwa..., Magduullina lubią tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Malinowa91 Autorytet
    Postów: 1591 3045

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 16:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Hope&Baby, dziewczyny mają rację. Beta ci się podwoiła już w 24h a my się cieszymy jak się podwoi w 48h. Jesteś w ciąży słońce!!!! 😘
    Co do witamin to mój dr z kliniki poleca Prenatal uno, a po 13tyg Prenatal Classic

    Ef, może warto porozmawiać z jakimś psychologiem na temat twojego samopoczucia? Wyrzucenie siebie wszystkich emocji czasem pomaga. Oczywiście możesz nam pisać wszystko, co Ci leży na sercu i podniesiemy Cię na duchu, ale jeśli czujesz się źle, to może wartości pogadać że specjalistą.Poukładanie sobie wszystkiego w głowie jest bardzo ważne, szczególnie jeśli chcecie niedługo wznowić starania. Czas leczy rany, ale nie da się zupełnie zapomnieć o stracie. Musisz znaleźć w sobie siłę. Ja wiem, że ona tam jest, bo kobiety są bardzo silne i dzielne.

    Ja np.biore prenatal classic od samego poczatku😊 pan w aptece powiedzial, ze te wszystkie witaminy roznia sie tylko nazwa i niektore skladem, ale mozna je wszystkie brac przed staraniami i podczas staran(mam na mysli te, ktore sa od ktoregos tam tygodnia)😊

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    qdkkio4pccsu18zx.png

    58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

    29lat👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start ivf
    04.2019 - ET 4/5AA cb 😔😔😔
    06.2019- FET (N) 2BB 😔😔😔
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 😊😊😊
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

    Mamy jeszcze:❄3BB❣

    “In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.

    MTHFR C677T- hetero; PAI-1 4G/5G-homo; hormony w normie; nasienie dolna granica normy; morfologia 3%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 16:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z m czekamy na wynik bety i progesteronu mają być po 20 :) testy ciążowy clearblue niby pozytywne, ale tak naprawdę to nic pewnego wiec czekamy i czekamy :) i ciągle tylko powtarzam sobie myśl pozytywnie myśl pozytywnie

    Malinowa91, agge, Sasanka55, Hope&Baby, ef36, aeiouy, DzulkaJ, szona, Iseko, Magduullina, Madziandzia lubią tę wiadomość

  • Malinowa91 Autorytet
    Postów: 1591 3045

    Wysłany: 25 kwietnia 2019, 17:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolika wrote:
    My z m czekamy na wynik bety i progesteronu mają być po 20 :) testy ciążowy clearblue niby pozytywne, ale tak naprawdę to nic pewnego wiec czekamy i czekamy :) i ciągle tylko powtarzam sobie myśl pozytywnie myśl pozytywnie

    Karolika wlasnie jak napisalas posta to patrzylam kto jeszcze w kwietniu testuje i sobie o Tobie pomyslalam! A tu prosze taka niespodzianka!😊😊😊 czekamy na wiesci o becie🤛🤛🤛

    Sasanka55 lubi tę wiadomość

    qdkkio4pccsu18zx.png

    58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

    29lat👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start ivf
    04.2019 - ET 4/5AA cb 😔😔😔
    06.2019- FET (N) 2BB 😔😔😔
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 😊😊😊
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

    Mamy jeszcze:❄3BB❣

    “In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.

    MTHFR C677T- hetero; PAI-1 4G/5G-homo; hormony w normie; nasienie dolna granica normy; morfologia 3%
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego