Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliska :* Wierze, ze Twoja beta dawno spadla, ale zrob badanie dla spokoju ducha :) Mam juz za soba lyzeczkowanie, wiec wiem, ze to nic strasznego, ale jesli okaze sie konieczne, poprosze najpierw o tabletki, chocby po to, by nie trzeba bylo rozwierac sila szyjki. Mam nadzieje, ze Twoj kaszel minie lada dzien :*

    MonikA, dziekuje :* A ktora z nas na tym watku nie jest silna? Wszystkie jestesmy :) Ja inspiracje czerpie od Was :)

    Magduullina, Niunku, ten rysunek nie jest super :D no do licha, czy tylko ja i moj maz smiejemy sie z niego w nieboglosy, bo przypomina nam siusiaka? :D

    szona, Angelika1313, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko podziwiam Cię i chciałabym mieć takie nastawienie JAK Ty! Jesteś cudowna kobieta która będzie miała cudowne bobaski! Beta teraz będzie spadać a już niedługo będzie pięknie rosnąć😘😘


    Agge <3

    Wogole dziewczyny jesteście wszystkie takie cudowne i pomocne że gdyby nie Wy to co niektóra by oszalała :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 19:15

    Sasanka55, szona, Angelika1313, aeiouy, agge lubią tę wiadomość

  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2209 3221

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dzisiejsze wsparcie. Na prawdę jesteście wielkie. ;*

    W szczególności dziękuję agge jesteś wspaniała, nie wiem jak się Tobie odwdziecze. <3

    Właśnie odebrałam tabletki i już jeden dupek wzięty. Teraz zostało się modlić, żeby wszystko było dobrze. ;)

    Tele...79, aeiouy, syllwia91, ElfiaKsiężniczka, Magduullina, Sasanka55, MonikA_89!, szona, Ewelina29, Iseko, Angelika1313, DzulkaJ, Ochmanka, agge, Ania_85_, nuśka91 lubią tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55 wrote:
    Pauliska :* Wierze, ze Twoja beta dawno spadla, ale zrob badanie dla spokoju ducha :) Mam juz za soba lyzeczkowanie, wiec wiem, ze to nic strasznego, ale jesli okaze sie konieczne, poprosze najpierw o tabletki, chocby po to, by nie trzeba bylo rozwierac sila szyjki. Mam nadzieje, ze Twoj kaszel minie lada dzien :*

    MonikA, dziekuje :* A ktora z nas na tym watku nie jest silna? Wszystkie jestesmy :) Ja inspiracje czerpie od Was :)

    Magduullina, Niunku, ten rysunek nie jest super :D no do licha, czy tylko ja i moj maz smiejemy sie z niego w nieboglosy, bo przypomina nam siusiaka? :D
    Sasanko hej heh rozumiem glodnemu chlebvna mysli :D to jest karetka bo jest krzyz :)heh noooo wiem moj syn rysujac psa mnie kojarzy sie ze stonoga hahaha ale to borys i juz! ;)

    Sasanka55 lubi tę wiadomość

  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3852 6353

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agge, jesteś wielka! W ogóle trafić na takie forum, gdzie można liczyć na taka pomoc!

    Pati96, Sasanka55, szona, Ewelina29, Malinaa90, aeiouy, Ochmanka, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    h84fio4por3fy6ov.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 19:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dzisiejsze wsparcie. Na prawdę jesteście wielkie. ;*

    W szczególności dziękuję agge jesteś wspaniała, nie wiem jak się Tobie odwdziecze. <3

    Właśnie odebrałam tabletki i już jeden dupek wzięty. Teraz zostało się modlić, żeby wszystko było dobrze. ;)
    Trzymam kciuki kochana mocno!!! :*

    Pati96 lubi tę wiadomość

  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7362 10448

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Dziewczyny chciałam Wam podziękować za dzisiejsze wsparcie. Na prawdę jesteście wielkie. ;*

    W szczególności dziękuję agge jesteś wspaniała, nie wiem jak się Tobie odwdziecze. <3

    Właśnie odebrałam tabletki i już jeden dupek wzięty. Teraz zostało się modlić, żeby wszystko było dobrze. ;)
    ✊✊✊ Musi być już dobrze!!!

    Pati96 lubi tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syllwia, dziekuje :* Rumienie sie :) Moje nastawienie jest rozne ;) Masz racje, ja bym bez Was oszalala <3 serio!

    Pati, tak sie ciesze :* <3

    Magduullina, to nie krzyz, a okna i drzwi :) a tak naprawde to siusiak i jajeczka nooo :)

    Moj M. wlasnie oswiadczyl mi, ze chce postarac sie o adopcje, ze nie jest w stanie juz sie starac o bobo, bo kolejny raz jest przerazony, ze moze mnie stracic.... 🤯 Polecialy mu lzy, a ja wrocilam do domu, bo przez niego tez sie poplakalam

    syllwia91, ElfiaKsiężniczka, Magduullina lubią tę wiadomość

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka tule mocno :( bardzo mi przykro że musisz przez to przechodzić :( mam nadzieję że szybko się uporasz z tym problemem. Mi tylko lekarz powiedział że jak beta nie zejdzie do 0 to będę musiała iść na lyzeczkowanie, więc nie wiem czy Cie to nie ominie :( postawa męża bardzo wzruszająca, widać że się o Ciebie martwi i bardzo kocha. Wiesz takie chwile są beznadziejne kiedy tracisz taki skarb, ale widzisz wtedy prawdziwa miłość drugiej osoby przez to że ona się o Ciebie troszczy i martwi... Ja bardzo przeżyłam stratę, ale przekonałam się też wtedy o ogromnej miłości mojego męża, który w tych najgorszych momentach sprawiał że się uśmiecham, choć wiedziałam że on w środku też bardzo cierpi, to dla mnie był silny. To jest wspaniałe :)

    Sasanka55, szona, MonikA_89!, Iseko, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • szona Autorytet
    Postów: 5640 13283

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agge za to co dziś zrobiłaś zakazuję wymiotom dalszego występowania! Należy Ci się jakaś nagroda!

    Pati, niech dupek zadziała! ✊

    Sasanko, tak. Ja też widzę siusiaka 😳

    Małgoniu! A ja myślałam, że powinnam mieć chociaż 150 po owulacji 🤔 ale jeśli 150-200 w okolicy owu, a tydzień po polowe tego, to Ameryka 😎

    A my z mezem przejechaliśmy 15 km rowerami. Oczywiście, jak prawdziwi sportowcy, w połowie drogi zjedliśmy pokaźna paczkę chipsów. No ale sorry, dopiero wracamy do formy, prawda? 😅

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1f37c7c4ad1.jpg

    Sasanka55, Izape_91, MonikA_89!, Malinaa90, Iseko, Nuch, syllwia91, Pati96, ElfiaKsiężniczka, aeiouy, moyeu, Ochmanka, agge, Ania_85_, nuśka91 lubią tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • szona Autorytet
    Postów: 5640 13283

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55 wrote:
    Syllwia, dziekuje :* Rumienie sie :) Moje nastawienie jest rozne ;) Masz racje, ja bym bez Was oszalala <3 serio!

    Pati, tak sie ciesze :* <3

    Magduullina, to nie krzyz, a okna i drzwi :) a tak naprawde to siusiak i jajeczka nooo :)

    Moj M. wlasnie oswiadczyl mi, ze chce postarac sie o adopcje, ze nie jest w stanie juz sie starac o bobo, bo kolejny raz jest przerazony, ze moze mnie stracic.... 🤯 Polecialy mu lzy, a ja wrocilam do domu, bo przez niego tez sie poplakalam

    Sasanko, masz wspaniałego męża. Tylko, że beta spadnie do zera, jestem przekonana. Jednocześnie kolejny raz będzie udany. Ja w to bardzo gleboko wierze. Tak bardzo, że aż wstałam z krzesła w emocjach żeby to napisać!

    Sasanka55 lubi tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona Ty wariacie :D ja tu myślę kiedy do biegania się zabiorę, ale jeszcze tydzień się wstrzymam.

    Co do Twojej owulacji, moim zdaniem była, ale może zły masz dpo i o. Ja kiedyś zbadalam 5 dpo zamiast 7 dpo bo miałam głupia ginekolog która kazała iść w 21 dc bo napewno owu mam w 14 dc a nie miałam no i miałam proga właśnie 9 :)

    A to mój zestaw zakupów z dzisiaj :D kinder bueno już nie ma a śmieje się że jutro to już zostanie tylko MASAKRA:p

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8def64ad11e.jpg

    MonikA_89!, szona, Malgonia, Iseko, Nuch, ElfiaKsiężniczka, aeiouy, Ochmanka, agge, Sasanka55, Magduullina, buba123, mam_marzenie_synek❤, nuśka91 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko pozycz meza na troche. Fajny chlop. No sle wiadomo, ze nie moze byc inaczej..

    Wyszlismy z emkiem na urodziny kolegi :/ dawni nigdzie nie wychodzilismy. Zatracilismy funkche spoleczne. Po ilu minutach mozna wyjsc zeby nie byc branym za dupka?

    syllwia91, aeiouy, Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7362 10448

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Sasanko pozycz meza na troche. Fajny chlop. No sle wiadomo, ze nie moze byc inaczej..

    Wyszlismy z emkiem na urodziny kolegi :/ dawni nigdzie nie wychodzilismy. Zatracilismy funkche spoleczne. Po ilu minutach mozna wyjsc zeby nie byc branym za dupka?
    Nie masz ochoty się trochę zabawić, tak na luzie i pogadać że znajomymi? Takie oczyszczenie głowy czasem pomaga :)

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • szona Autorytet
    Postów: 5640 13283

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Sasanko pozycz meza na troche. Fajny chlop. No sle wiadomo, ze nie moze byc inaczej..

    Wyszlismy z emkiem na urodziny kolegi :/ dawni nigdzie nie wychodzilismy. Zatracilismy funkche spoleczne. Po ilu minutach mozna wyjsc zeby nie byc branym za dupka?

    Ja tam wychodzę bez oporów, gdy jest grząsko ;) nie bierzcie do głowy i róbcie tak, jak Wam dobrze 😎

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego, 21:39

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie sa moi znajomi. To sa znajomi naszego znajonego. Pelba chata, jedyne miejsce siedzace gdzies na lozku, ale jakas piz.. omal mnie wzrokiem nie zabila ze przesunalam jej torebke.
    Moj maz zna to towarzystwo, to taka inna grupa biegowa (dzis juz najstarsi gorale o tym nie pamietaja, ale naleze do grupy triatlonowej - plywac i jezdzic na rowerze nie potrafie ;) )
    Tak czy inaczej to taka ekipa zapatrzonych w siebie ludzikow, gdzie jak nie masz zyciowki na polmaraton w okolicach 1.35 to w ogole nie jestes wart by Ci czesc powiedziec.
    Serio nie moj klimat.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • szona Autorytet
    Postów: 5640 13283

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    To nie sa moi znajomi. To sa znajomi naszego znajonego. Pelba chata, jedyne miejsce siedzace gdzies na lozku, ale jakas piz.. omal mnie wzrokiem nie zabila ze przesunalam jej torebke.
    Moj maz zna to towarzystwo, to taka inna grupa biegowa (dzis juz najstarsi gorale o tym nie pamietaja, ale naleze do grupy triatlonowej - plywac i jezdzic na rowerze nie potrafie ;) )
    Tak czy inaczej to taka ekipa zapatrzonych w siebie ludzikow, gdzie jak nie masz zyciowki na polmaraton w okolicach 1.35 to w ogole nie jestes wart by Ci czesc powiedziec.
    Serio nie moj klimat.

    Wiej stamtąd ;)

    Malgonia, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5439 8365

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    „Po ilu minutach mozna wyjsc zeby nie byc branym za dupka?”
    Malgonia - czytalam to zdanie 3 razy, myslalam ze chodzi o cos z duphastonem 😂 starania totalnie mnie opetaly!

    Malgonia, Izape_91, Iseko, Nuch, szona, syllwia91, Tele...79, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, 5ylwian, aeiouy, Ochmanka, Sasanka55, Ania_85_, OO83, nuśka91 lubią tę wiadomość

    ckaiugpj74w9mwp5.png
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa.
    13.07.19- beta:42,1, prog: 27,8 ❤️
    15.07.19 - beta: 131,0 ❤️
    17.07.19 - beta: 316,0 ❤️
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 6 kwietnia 2019, 20:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    „Po ilu minutach mozna wyjsc zeby nie byc branym za dupka?”
    Malgonia - czytalam to zdanie 3 razy, myslalam ze chodzi o cos z duphastonem 😂 starania totalnie mnie opetaly!
    Też tak pomyślałam przy pierwszym przeczytaniu 😂

    Malgonia, Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego