Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Ekhm, ekhm... ;p
szona, moni05 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyszona wrote:Sasaneczko, lepiej. Dziś miałam na szczęście dyżur w pracy, co zmusiło mnie ogarnięcia się. W pracy miałam zupełnie zajętą głowę. Wczoraj miałam typowy evap na bobku, dziś już nie robię testów, ćmiło jak na okres. Myślę, że będzie jutro. To z kolei pozwala mi stwierdzić, że prawdopodobnie znowu nie trafiliśmy - bo ja nie miewam tak długiej fazy lutealnej. Owu musiała być później. Musimy chyba starać się cały miesiąc 🤷♀️ Nie wiem jak to ogarnę z moim libido 🤯 Dziękuję, że pytasz! Jak u Ciebie? Powtórzyłaś betę?
Bardzo sie ciesze, ze dzis czujesz sie lepiej :* Wciaz mam nadzieje, ze moze jednak testy sie nie mylily. Jezeli jednak tfu, tfu @ przyjdzie, to bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje libido ✊✊✊ Nieeeech rosnie :*
U mnie stabilnie, dziekuje, jutro powtarzam bete, choc umieram ze strachu -
lorinka9191 wrote:Fiore, a Ty kiedy wizyta? 😉
agge, lorinka9191 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
Suszarko, gratulacje ❤️❤️❤️❤️❤️
Suszarka lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Sasaneczko, lepiej. Dziś miałam na szczęście dyżur w pracy, co zmusiło mnie ogarnięcia się. W pracy miałam zupełnie zajętą głowę. Wczoraj miałam typowy evap na bobku, dziś już nie robię testów, ćmiło jak na okres. Myślę, że będzie jutro. To z kolei pozwala mi stwierdzić, że prawdopodobnie znowu nie trafiliśmy - bo ja nie miewam tak długiej fazy lutealnej. Owu musiała być później. Musimy chyba starać się cały miesiąc 🤷♀️ Nie wiem jak to ogarnę z moim libido 🤯 Dziękuję, że pytasz! Jak u Ciebie? Powtórzyłaś betę?
Szona u mnie z libido też mega słabo, ale wiedziałam że miewam dłuższe cykle (32/34 dniowe) i w tym udanym cyklu wzięłam się w garść i seksy były do 20 dc (nie codziennie) po zawsze nogi w górę i leżałam z 15 minut 😂 ja dodatkowo mam tylozgiecie macicy co może lekko utrudniać przebycie drogi plemnikom.
Tak wyglądały seksy w udanym cyklu
szona lubi tę wiadomość
-
EwaS87 wrote:Annie1981 ja podobnie - 9 dpo, zaopatrzoana w pinka, bobka, allegraki i fecalle. Brzuch lekko czuje, ale żadnych objawów dających choć lekką nadzieję że coś się zadziało. 🥺🙏
Kiedy testujesz? 🙂
Suszarka wrote:Beta 21.9 nie mogę w to uwierzyć!
szona wrote:Sasaneczko, lepiej. Dziś miałam na szczęście dyżur w pracy, co zmusiło mnie ogarnięcia się. W pracy miałam zupełnie zajętą głowę. Wczoraj miałam typowy evap na bobku, dziś już nie robię testów, ćmiło jak na okres. Myślę, że będzie jutro. To z kolei pozwala mi stwierdzić, że prawdopodobnie znowu nie trafiliśmy - bo ja nie miewam tak długiej fazy lutealnej. Owu musiała być później. Musimy chyba starać się cały miesiąc 🤷♀️ Nie wiem jak to ogarnę z moim libido 🤯 Dziękuję, że pytasz! Jak u Ciebie? Powtórzyłaś betę?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Sasanka55. wrote:Bardzo sie ciesze, ze dzis czujesz sie lepiej :* Wciaz mam nadzieje, ze moze jednak testy sie nie mylily. Jezeli jednak tfu, tfu @ przyjdzie, to bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje libido ✊✊✊ Nieeeech rosnie :*
U mnie stabilnie, dziekuje, jutro powtarzam bete, choc umieram ze strachu
Rozumiem ten strach, ale nie tracę nadziei, że tym razem wszystko przebiegnie sprawnie i lada chwila wspólnie staniemy na starcie 💪Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:A robisz testy owulacyjne?
Tak, ale strasznie nie lubię oszukały kilka razy. Generalnie testy wszelakie utrzymują mnie w poczuciu kłamstwa nieustannie 😅 -
Fiore wrote:Aaaa Suszarko!! Mówiłam😃❤️ Cudownie!!! To kto teraz chce żeby ciocia Fiore mu wyśniła ciąże?!😅
✌😋Starania o pierwszego malucha od około połowy 2018
👩🏻 33 lata, łuszczyca
12.2018 - cb
02.2019 - cb
02.2020 - cb (?)
P/c p. kardiolipinie, P/c. p. beta-2 glikoproteinie, ANA, antykoagulont toczniowy - ujemne ✅
P/c. p. plemnikom - ujemne✅
Progesteron, TSH - 1,9, FT3 - 3,31, FT4-1,05, anty-TPO, anty-TG, FSH, LH, estradiol - w normie ✅
prolaktyna - lekko ponad normę
Mykoplazma, ureaplasma, chlamydia, toksoplazmoza, CMV - ujemne. ✅
Cytologia ✅
Antytrombina III, MG, Fe, D-dimery - w normie ✅
Homocysteina - 11
Glukoza - na granicy (5,55), insulina w normie
🧔🏻38 lat
tarczyca ✅
Asthenoteratozoospermia
🚀 morfologia - 0% (11.2019)->3% (03.2020)
całkowita liczba 308 mln, koncentracja 85 mln
ruch (a+b) - 26% -> 30,5%; (a+b+c) - 47% ->39,9%
agregacja -
Annie1981 wrote:A robisz testy owulacyjne?
Wpisalam się na 23.04 z testowaniem. Nie wiem czy wcześniej zatestuje, bo staram się jak najdłużej wytrzymać. Zwykle po negatywnym testowaniu okres przychodzi momentalnie.
Ja przy jednej cb mialam kilka dni objawy jak na chorobę (bóle miesni).
A Ty kiedy testujesz?
Starania o pierwszego malucha od około połowy 2018
👩🏻 33 lata, łuszczyca
12.2018 - cb
02.2019 - cb
02.2020 - cb (?)
P/c p. kardiolipinie, P/c. p. beta-2 glikoproteinie, ANA, antykoagulont toczniowy - ujemne ✅
P/c. p. plemnikom - ujemne✅
Progesteron, TSH - 1,9, FT3 - 3,31, FT4-1,05, anty-TPO, anty-TG, FSH, LH, estradiol - w normie ✅
prolaktyna - lekko ponad normę
Mykoplazma, ureaplasma, chlamydia, toksoplazmoza, CMV - ujemne. ✅
Cytologia ✅
Antytrombina III, MG, Fe, D-dimery - w normie ✅
Homocysteina - 11
Glukoza - na granicy (5,55), insulina w normie
🧔🏻38 lat
tarczyca ✅
Asthenoteratozoospermia
🚀 morfologia - 0% (11.2019)->3% (03.2020)
całkowita liczba 308 mln, koncentracja 85 mln
ruch (a+b) - 26% -> 30,5%; (a+b+c) - 47% ->39,9%
agregacja -
nick nieaktualny
-
Za cudowne wiesci dzis - gratulacje 💕
Do mnie Gemini wyslalo przesylke.. Tzn idzie przy okazji 30 testow owu. Takich jeszcze nie mialam 🤷♀🤣
Jestem z czytaniem na biezaco ale ciezko cos naskrobac, bo do czwartku siedze w domu sama z Mlodym, ktory ma takie dziasla popuchniete, ze az mi sie serce kraje, jak to widze. Oby dotrwac do powrotu meza. 👌 -
Suszarko ♥️♥️ teraz dmuchamy i chuchamy, niech ten maly czlowieczek rośnie w siłę
Bobki to są bobki! Jak jest kreska rozowa to ciąża murowana 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 20:09
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
EwaS87 wrote:Wpisalam się na 23.04 z testowaniem. Nie wiem czy wcześniej zatestuje, bo staram się jak najdłużej wytrzymać. Zwykle po negatywnym testowaniu okres przychodzi momentalnie.
Ja przy jednej cb mialam kilka dni objawy jak na chorobę (bóle miesni).
A Ty kiedy testujesz?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔