Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati111 wrote:Ja już w pierwszym cyklu robiłam testy codziennie od 10dpo do 15dpo i negatywy. Teraz w drugim cyklu już nie będę taka głupia bo tylko się tym stresuję. Wolę poczekać do dnia @.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
xNatqqa wrote:Hej. Jestem tu nowa, często podgladam Was i jestem pełna podziwu jakie wsparcie dajecie sobie wzajemnie. Kochane co prawda nie zapisalam sie na testowanie. Testowac powinnam za 4 dni, ale jak to zwykle bywa nie wytrzymalam ii niewiem, czy palma mi bije czy widzę cien cienia..? Na zdj dużo ciężej go uchwycić Spójrzcie surowym okiem.. Pozdrawiam i trzymam kciuki za każdą z Was :*
A ja widzę. Wyszło od razu? Czy po wyschnięciu? -
szona wrote:A ja widzę. Wyszło od razu? Czy po wyschnięciu?
Ok. 1 min po wykonaniu ale jest to odcien szarawy, ale widoczny realnie. Nie napalam się, bo wiadomo rozczarowania sa najgorsze. Mam mimo wszystko jeszcze czas na spokojne testowanie i nadzieję, że tym razem sie uda -
nick nieaktualny
-
Ale tutaj duzo nowych ników. Podczytuje was cały czas, kibicuje najmocniej starej jak i nowej gwardia.
Dziewczyny nowe życzę wam żebyście nie musiały tutaj długo na tym forum zostawać. Powodzenia 🙏💚szona, Gosia1234, olik321, Annie1981, Fiore, Nuch2, moni05, agge lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Ale tutaj duzo nowych ników. Podczytuje was cały czas, kibicuje najmocniej starej jak i nowej gwardia.
Dziewczyny nowe życzę wam żebyście nie musiały tutaj długo na tym forum zostawać. Powodzenia 🙏💚
Nowych więcej niż starychDzulkaJ, moni05, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Nati111 wrote:Ja już w pierwszym cyklu robiłam testy codziennie od 10dpo do 15dpo i negatywy. Teraz w drugim cyklu już nie będę taka głupia bo tylko się tym stresuję. Wolę poczekać do dnia @.
Ja tak samo, robiłam i wyszły w facelle kreski a dzisiaj dostałam @.
Tak w ogóle się zastanawiam, od roku czasu nie biorę anty i nie używamy gumek , nic. Fakt ze do lutego nie było do końca ale myśle czy z nami wszystko Ok ze nie wpadliśmy 😅 zawód męża taki ze moja gin wysyła go na badania i zgodził się iść 😄 ja mam jeden jajnik o polowe mniejszy niż drugi i nigdy ten mniejszy w owu nie boli, cały czas mam coś w głowie ze coś nie tak ...Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Mildred wrote:Ale tutaj duzo nowych ników. Podczytuje was cały czas, kibicuje najmocniej starej jak i nowej gwardia.
Dziewczyny nowe życzę wam żebyście nie musiały tutaj długo na tym forum zostawać. Powodzenia 🙏💚
❤️ ja trochę zabawie chyba 😃😃😃Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Muszka05 wrote:Ja tak samo, robiłam i wyszły w facelle kreski a dzisiaj dostałam @.
Tak w ogóle się zastanawiam, od roku czasu nie biorę anty i nie używamy gumek , nic. Fakt ze do lutego nie było do końca ale myśle czy z nami wszystko Ok ze nie wpadliśmy 😅 zawód męża taki ze moja gin wysyła go na badania i zgodził się iść 😄 ja mam jeden jajnik o polowe mniejszy niż drugi i nigdy ten mniejszy w owu nie boli, cały czas mam coś w głowie ze coś nie tak ...jozefinka lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Nowych więcej niż starych
Ale jesteście takie świetne, że żal Was opuszczać 😚szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
*Agape* wrote:Właśnie mi uświadomiłaś, że"siedzę" tutaj od 7 miesięcy 😳 (co prawda z dwukrotnym odchodzeniem, ale jednak...) 🤦🏻♀️🤔
Ale jesteście takie świetne, że żal Was opuszczać 😚
Ty też bardzo wpłynęłaś już dwa razy na moje pozostanie Miałam swoje MOMENTY
Jak samopoczucie? Ty chyba niebawem testujesz :>*Agape* lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:A jak wyszły wyniki męża? Ty masz jakieś badania podrobione? Monitoring?
Ja mam zrobione, wszystkie w normie oprócz progesteronu który wg mojej gin trochę niższy, No i od styxznia brak bólu piersi przed okresem a zawsze był. Mówiła ze to tez przez to i przy następnej wizycie chce mi wprowadzić. Tsh zawsze około 1 ale od grudnia w 2. Prolaktyna przy górnej granicy zawsze ale w normie- mam dużo stresów.
No a mąż jest z zawodu kolarzem ciagle na siodełku ...olik321 lubi tę wiadomość
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
szona wrote:Ty też bardzo wpłynęłaś już dwa razy na moje pozostanie Miałam swoje MOMENTY
Jak samopoczucie? Ty chyba niebawem testujesz :>
Ja sama nie wiem, z jednej strony chciałabym myśleć racjonalnie, że na pewno się nie udało (edit: bo tak naprawdę raczej nie miało prawa się udać, jeśli nie wiem, czy i kiedy była owulacja), ale strasznie się doszukuję objawów, które bardzo przypominają te listopadowe... Chciałabym zasnąć i obudzić się w maju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 21:55
szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Muszka05 wrote:Ja mam zrobione, wszystkie w normie oprócz progesteronu który wg mojej gin trochę niższy, No i od styxznia brak bólu piersi przed okresem a zawsze był. Mówiła ze to tez przez to i przy następnej wizycie chce mi wprowadzić. Tsh zawsze około 1 ale od grudnia w 2. Prolaktyna przy górnej granicy zawsze ale w normie- mam dużo stresów.
No a mąż jest z zawodu kolarzem ciagle na siodełku ... -
*Agape* wrote:Ja wpłynęłam na Ciebie? 😳 😚
Ja sama nie wiem, z jednej strony chciałabym myśleć racjonalnie, że na pewno się nie udało, ale strasznie się doszukuję objawów, które bardzo przypominają te listopadowe... Chciałabym zasnąć i obudzić się w maju...
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
olik321 wrote:Jeśli masz ochotę napisz konkretne badania co robiłaś i wyniki moze cos doradzimy
4 dc
LH 4,8
FSH 6,05
Progesteron > 0,60
Testosteron 1,09
16 dc przed owu
Prolaktyna 19.3
Estradiol 105
Testy owu w tym cyklu pozytywne dopiero 19dc cykl 32 dniowy.
Poprzedni 24 dniowyLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Kochane wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że uciekam z forum, będę tylko od czasu do czasu podglądać co i jak u Was 😊 pisze żebyście się nie martwiły że uciekałam bez słowa. U mnie wszystko dobrze, fizycznie się goi, psychicznie chyba też trochę lepiej, ale skoro starań u nas już nie będzie to muszę całkowicie odstawić myślenie o dziecku. Jestem Wam za wszystko bardzo wdzięczna i trzymam kciuki za każdą z Was!❤️ Rozmnażajcie się na potęgę bo będzie więcej fajnych ludzi z waszymi genami 😊 kibicuje całym sercem! ❤️ Buziaki 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
agge, Mildred lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Kochane wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że uciekam z forum, będę tylko od czasu do czasu podglądać co i jak u Was 😊 pisze żebyście się nie martwiły że uciekałam bez słowa. U mnie wszystko dobrze, fizycznie się goi, psychicznie chyba też trochę lepiej, ale skoro starań u nas już nie będzie to muszę całkowicie odstawić myślenie o dziecku. Jestem Wam za wszystko bardzo wdzięczna i trzymam kciuki za każdą z Was!❤️ Rozmnażajcie się na potęgę bo będzie więcej fajnych ludzi z waszymi genami 😊 kibicuje całym sercem! ❤️ Buziaki 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Kingulla, ogrom moich ciepłych myśli leci w Twoją stronę. Życzę Ci, żebyś znalazła spokój, żebyś była szczęśliwa i niech los Cię pięknie zaskoczy pewnego dnia! Ściskam mocno
-
Kingulla Kochana ja Ci życze wszystkiego co najlepsze. Wpadnij czasem, napisz co u Was, czy przypadkiem nie zmieniliście zdania jesteś megahiper silną babką. Trzymaj się#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021