Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Judit wrote:Dzisiaj mój 14 dc. W nocy obudził mnie tak ból obu jajników. No szok, nie mogłam wytrzymać. Więc rano obwieścilam mężowi że właśnie mam owulacje. On na to że jest podekscytowany 😅
Dzisiaj wypadła wizyta w klinice, miałam usg i taki ciul a nie owulacja. Pęcherzyki dwa są na tym jajniku bez torbieli. Zrobiłam sobie zastrzyk i mają pękać ale wiecie co to znaczy?.. Kolejne dni starań. Ja już byłam przekonana, że po wszystkim a tu dalej gra trwa. Pierwszy raz mam tak bolesne te dni okołowulacyjne. Aż mnie zgina.
14maja mam zrobić bhcg z krwi(pierwszy raz w życiu 😲) jeśli będzie negatywna to jade na biopsje endometrium żeby zdążyć jeszcze w tym cyklu to ogarnąć. To pomysł Pani doktor jak zaczęłam jęczeć o histeroskopie.Mówi że nie widzi powodu do wykonania zabiegu ale biopsja jest dobrym pomysłem żeby zobaczyć czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego.
Jakiś mega fajny lekarz Ci się trafiłJudit, olik321 lubią tę wiadomość
-
Daniela wrote:Ja dziś z doskoku. M wziął wolne, bym mogła podjechać z najmłodszym na zdjęcie szwów do chirurga, a potem wybraliśmy się na wycieczkę. Byliśmy w rezerwacie bobrów. Nie było nikogo (bobrów też, hmmm) , dotlenilismy się
Trzymam kciuki za wszystkie bety.
Czy Ladinola się odzywala? Martwię się.
Edit. Odwołano mi jutrzejszą wizytę u gin. Czeka na wynik testu. Porodowka UCK w Gdańsku zamknięta -
Daniela wrote:Ja dziś z doskoku. M wziął wolne, bym mogła podjechać z najmłodszym na zdjęcie szwów do chirurga, a potem wybraliśmy się na wycieczkę. Byliśmy w rezerwacie bobrów. Nie było nikogo (bobrów też, hmmm) , dotlenilismy się
Trzymam kciuki za wszystkie bety.
Czy Ladinola się odzywala? Martwię się.
Edit. Odwołano mi jutrzejszą wizytę u gin. Czeka na wynik testu. Porodowka UCK w Gdańsku zamknięta
Lajk za bobry i dotlenienie, ale lipa z tą wizytą Rany, jak ja marzę zeby ten wirus magicznie zniknął -
szona wrote:Jakiś mega fajny lekarz Ci się trafił
To dopiero druga wizyta ale faktycznie zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Czuje, że jest bardzo zaangażowana i jak zadaje jej dosłownie tysiąc pytań- każde z innej parafii to odpowiada długo tak żebym zrozumiała i nie miała wątpliwości 👍do tej pory wychodziłam z gabinetów bardziej zagubiona niż przyszłam. Więc to miła odmiana.olik321, szona, Okularnica_:), lorinka9191, Iseko lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, beta 114,4 😍
Sasanka55., szona, Niercierpliwa v2.0, Judit, Suszarka, ania14, Pati96, Pauliśka, moyeu, moni05, Fiore, EwaS87, Nuch2, Mildred, Magddullina2, olik321, Gosia1234, 5ylwian, GrubAsia, Annie1981, Daniela, ElfiaKsiężniczka, monnkej, MamaStasia :), Misiaa, Gosiek1993, frezyjciada, MonikA_89!, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, Malinowa91, Okularnica_:), Makino, agge, Rucola, kittinka, Ochmanka, Madziandzia, DzulkaJ, lorinka9191, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
kasiasiasia28 wrote:Dziewczyny, beta 114,4 😍
Prawie jajko przez Ciebie zniosłam!
Uffff kamień z serca ❤️kasiasiasia28 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Progesteron jeśli był ok 7dpo to bardzo słabo, daj jeszcze normy dla niego
1,66 progesteron dzień przed okresem (min 1,83 ) coś tam pokręciłam ale i tak nie mieści się w normachLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Sasanka55., Pati96, Pauliśka, moyeu, moni05, Fiore, *Agape*, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, Magddullina2, kasiasiasia28, olik321, GrubAsia, Annie1981, Daniela, Misiaa, Gosiek1993, MonikA_89!, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, Malinowa91, Okularnica_:), Makino, agge, Rucola, kittinka, Madziandzia, lorinka9191, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY, NAPISZE Z CAPS LOCKIEM, bo taaaaak sie ciesze Beta 29.2 21 kwietnia bylo 55 Uf, spada suka!
Inga28, Pauliśka, szona, Judit, moyeu, moni05, Irvine90, Fiore, EwaS87, *Agape*, Niercierpliwa v2.0, Nuch2, Pati96, Suszarka, Mildred, Magddullina2, olik321, 5ylwian, GrubAsia, Daniela, Annie1981, ElfiaKsiężniczka, Misiaa, Gosiek1993, frezyjciada, MonikA_89!, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, Malinowa91, Cabrera, Okularnica_:), Makino, agge, Rucola, kittinka, MalaMi, Ochmanka, Madziandzia, DzulkaJ, lorinka9191, Iseko lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:DZIEWCZYNY, NAPISZE Z CAPS LOCKIEM, bo taaaaak sie ciesze Beta 29.2 21 kwietnia bylo 55 Uf, spada suka!
TO JA ZA TO PIJE DZIŚ!!!!!
ania14, Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, olik321, Makino, lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
Wow szybko 😁 może faktycznie będą dwie owulki 💪ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2