Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Chcesz nam coś powiedzieć? Albo pokazać ?
Ten robiony o godz. 4.40. Wybarwił się na różowo po 2-3 min 🤔
A tu zestawienie tego poprzedniego i robiony kolejny ok. 6.50 🤔 Ten również po 2-3 minutach różowy 🤦🏻♀️
Różowe to cholerstwo, widoczne gołym okiem bez przyglądania się, dlatego tak myli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 08:02
Pauliśka, szona, Sasanka55., moni05 lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Hmmm Aga masz inny test? Moim zdaniem wygląda to obiecująco ale nie mam doświadczenia z allegrakami.
flowerbox przykro mi bardzo ale pamiętaj że póki nie ma @ jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 08:03
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Aga no ja widzę! Ale jednak to są allegraki więc ciężko powiedzieć w sumie... masz inne testy?
*Agape* lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Suszarka wrote:Hmmm Aga masz inny test? Moim zdaniem wygląda to obiecująco ale nie mam doświadczenia z allegrakami.
flowerbox przykro mi bardzo ale pamiętaj że póki nie ma @ jest nadzieja
W grudniu i styczniu wystarczająco dużo razy badałam betę...
Spokojnie poczekam na rozwój sytuacji 😉
Ale nie przywiązuję się do tego, bo przejrzałam wczoraj zdjęcia testów Szony i są łudząco podobne 🤷🏻♀️
Edit: wydaje mi się, że mogę być w granicach 9-11 dpo (nie mam co do tego absolutnie żadnej pewności, to tylko moje przypuszczenia)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 08:08
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
*Agape* wrote:Mam tylko allegraki i obiecałam sobie, że nie kupię innego (przynajmniej do maja 😜). Na betę też się nie wybieram jeśli nie będzie wskazań medycznych.
W grudniu i styczniu wystarczająco dużo razy badałam betę...
Spokojnie poczekam na rozwój sytuacji 😉
Ale nie przywiązuję się do tego, bo przejrzałam wczoraj zdjęcia testów Szony i są łudząco podobne 🤷🏻♀️
Edit: wydaje mi się, że mogę być w granicach 9-11 dpo (nie mam co do tego absolutnie żadnej pewności, to tylko moje przypuszczenia)*Agape*, szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
AgaPe ja widzę, ale nie nakręcam Cię bo widzę, ze masz bardzo racjonalne podejście. Będę mocno trzymać kciuki za pozytywny rozwój sytuacji :* Życzę Ci z całego serducha, zeby w brzuchu lokował się Maluch do karmienia
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Suszarka wrote:Na szczęście maj jest już pojutrze 🤣 a tak serio to rozumiem decyzję i pamiętam Twoje przejścia. Ale pozwolę sobie trzymać kciuki za pozytywny rozwój sytuacji 😘
Powiem Ci, że będę szczęśliwa, niezależnie od tego, w którą to pójdzie stronę, bo wznowienie starań planowaliśmy bliżej wakacji 😉Suszarka lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
Agape to również przyłączam się do kciuków i czekam na rozwój wydarzeń ✊🍀
-
Agape no faktycznie tam coś przebija, pozostaje nam tylko czekanie i trzymanie kciuków za rozwój sytuacji 🙂
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
GrubAsia, kciuki mam już w gotowości ✊😉
Młodamężatka, przykro mi, że masz tyle stresów w pracy. Mam nadzieję, że ta cholerna korona szybko minie i wszystko wróci do normy. A z całego serca Ci życzę, abyś mogła niebawem pójść na dluuugie L4 i nie martwić się w ogóle praca 😘
Agape, ja mam dość specyficzny stosunek do tych allegrowych testów, ale mimo wszystko mocno trzymam kciuki, żeby to było TO! 🙂
Ania, ja bym powtórzyła betę albo przynajmniej test.
Elfia, a jak Ty się czujesz? 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 08:37
GrubAsia lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Dzien dobry dziewczyny,
Agape kreska wyglada obiecujaco ✊🏻 TRZYMAM KCIUKI! Ale wiem ze niektore allegraki oszukiwaly tez. Mnie np nie wiec nie puszczam za Ciebie kciukow! 🍀
Olik, Sasanko, suszarko, szona, misia bardzo wam dziekuje ❤️ Staram sie mowic sobie ze to tylko praca i miec w dupie, ale niestety jestem typem czlowieka ktory sie stresuje i przejmuje probuje cos z tym zrobic ale nie jest latwo. Teraz trzyma mnie przy zdrowych zmyslach mysl ze w maju mam 1,5 tyg urlopu. Mielismy leciec do Hiszpanii ale w tym wypadku ciesze sie po prostu ze nie musze isc do pracy.
A moj cykl juz totalnie powariowal. Wczoraj owulak w koncu sciemnial (zrobilam dwa z tego samego siku, jeden praktycznie jak pozytyw a drugiemu jeszcze sporo brakowalo) dzis temperatura najnizej jak koedykolwiek mirzylam i ciagle spada. Masakra. 🤦🏻♀️13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Mlodamezatka wrote:A moj cykl juz totalnie powariowal. Wczoraj owulak w koncu sciemnial (zrobilam dwa z tego samego siku, jeden praktycznie jak pozytyw a drugiemu jeszcze sporo brakowalo) dzis temperatura najnizej jak koedykolwiek mirzylam i ciagle spada. Masakra. 🤦🏻♀️
olik321. Tzw. Duchowa Aga kwasy omega 3 poleca z Eqology, ale one są bardzo drogie.
Ja sobie zamówiłam Jarrow Max DHA.
olik321 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Pauliśka wrote:Agape no ten pierwszy test bardzo ładny... Trzymam kciuki! 😍😘
A ja po wczorajszym incydencie plamień mam dziś przyspieszoną wizytę u lekarza i od rana taki stres, że aż mnie strasznie mdli... do 14 jeszcze tak daleko...
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Agape, ja miałam jaśniejsze te kreski najpierw (tylko jeden w 5 min zrobił się mocno różowy). Ale nie są to zbyt „jednostajne” testy. Kreski widzę u Ciebie bez żadnego przyglądania się i chciałabym bardzo, żeby ściemniały. Mocne kciuki!
-
Pauliśka, ja też chyba przeoczyłam Twój wpis o plamieniach Może jakiś krwiaczek? Kciuki za wizytę
-
szona wrote:Agape, ja miałam jaśniejsze te kreski najpierw (tylko jeden w 5 min zrobił się mocno różowy). Ale nie są to zbyt „jednostajne” testy. Kreski widzę u Ciebie bez żadnego przyglądania się i chciałabym bardzo, żeby ściemniały. Mocne kciuki!
Chyba, że 🙈 mnie uprzedzi 😜szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
Agape no całkiem ładnie przebija kreseczka, trzymam kciuki✊
Pauliska kciuki za wizytę i żeby Ci czas szybko zleciał ✊ postaraj się uspokoić, przecież sama wiesz, że plamienia się zdarzają i nie zawsze oznaczają coś złego. Wierzę, że w Twoim przypadku to zwykle plamienia i wszystko jest ok😘😘
Mlodamezatka jak dopiero owulak wczoraj ściemniał to temperatura ma prawo jeszcze spadać dzisiaj
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Nie pisałam nic dziewczyny. Trochę wczoraj z dzieciakami poszalałam na podwórku i myślę, że to może przez to... Plamienie nie było bardzo mocne, ale jednak trochę różowej krwi było. Podbrzusze mnie boli, nie jakoś mocno, ale bolało mnie i wcześniej przez zaparcia, na pewno nie są to skurcze. Mimo wszystko się zestresowałam jak dzwoniłam do mojej pani doktor to mówiła, żebym wzięła 2 luteiny na raz i nospe i leżenie... Powiedziała, że dopóki nie ma świeżej krwi w większej ilości to do szpitala nie ma co jechać,czasami plamienia mogą się zdarzać, szczególnie, że ja je już miałam i w tej i w poprzedniej ciąży... Ale wiecie jak to jest... Krew na majtkach w ciąży to zawał 😱