Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Misiaa :* Tak, termin @ jutro. Sadny dzien
Mama Zuzia Dziekuje :* Co sie dzieje? Spadek formy przez wirusa, czy jeszcze cos? Tule mocno
Szkoda gadać, jestem wyj*bana jak kon po westernie. Przechodzę chyba aktualnie jakaś koronadepresje. Serio, o 7 rano odliczam godziny do wieczora 😢 -
Pauliśka wrote:Na tak wczesnym etapie też można sikać na sodę ? 🙈😅
-
nick nieaktualnyMama_Zuzia wrote:Szkoda gadać, jestem wyj*bana jak kon po westernie. Przechodzę chyba aktualnie jakaś koronadepresje. Serio, o 7 rano odliczam godziny do wieczora 😢
No nie... Pamietaj, ze to wszystko sie niedlugo skonczy :* Pomysl o pierwszym bezpiecznym i beztroskim spacerze w sloneczny dzien, o fajnym wyjezdzie nad jezioro, rodzinnym wypadzie rowerowym... Nie jestem dobra pocieszycielka, ale wierze w lepsze jutro :* Jakbys chciala sie wygadac, to jestem :*Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Sasanko kciuki za jutrzejszy test! 😘
Jezu a mnie tak mdłości męczą... 🙈 niby jestem głodna, zjem i zaraz znowu niedobrze... 🙈
Też mam dziś jakiś gorszy dzień, zaczęłam się bać jeszcze bardziej tego koronawirusa... normalnie jakaś panika mnie ogarnia... -
Daniela, Młodamężatka dziękuję. Przeleciałam to jeszcze ze 3 razy i serio nie znalazłam, dopiero teraz Idę do lektury!!!
edit. czytałam wątek o mioinozytolu i cholernie mnie wkurzyło sugerowanie Inofolicu. No wszędzie wepchną reklamę, nosz kuźwas mać ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 00:16
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Na sodę nie sikałam 😂
Ale wg chińskiego kalendarza powinnam w obydwu przypadkach mieć chłopca, a mam tylko jednego.
Za to sprawdziło się u mnie to, że przy seksie tylko 3 dni przed owulacją była dziewczynka, a teraz w owulację i jest chłopiec. Tzn teraz było co 2 dni, więc w owulację trafiliśmy, 2 dni przed, 4 dni przed. -
Sasanko kochana zatem trzymam ogrooomnie kciuki aby @ nie przyszła ✊
A ja jestem tak ostatnie dni rozleniwiona ze sama siebie nie poznaje...nawet dzisiaj w ciągu dnia miałam 2h drzemki 🙈 wydaje mi się że to jakiś stres ze mnie zchodzi i stąd brak sił na cokolwiek...Sasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Dobra Dziewczyny. Żarty się skończyły. Według chińskiego kalendarza jeśli zajdę w ciąże do października to będe mieć dziewczynkę a jesli później to będzie chłopak. Tak szczezre to chcę zajść jak najszybciej a jak zajdę to sprawdzimy Co do synka to się zgadza
Mlodamezatka, moyeu lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sasanka trzymam kciuki za jutrzejszy test kochana ✊🏻❤️🍀
Sasanka55. lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Przez bezsenność i mdlości ogarnęłam sobie wróżby 😅 chiński kalendarz i obrączka nad brzuchem wskazują na dziewczynkę 🙈 z kolei soda się mocno spieniła haha 😅🙈 patrząc na samopoczucie i mdlości zdecydowanie wygląda na dziewczynkę 🙈 ale jednak przeczucie mam, że to chłopak... 🤔 no ciekawa jestem
-
Puśliska, witaj w klubie, też nie śpię od 3. Właśnie jem kanapki z szynką, bo tak mnie ssalo w żołądku. Zjadłam, jabłko już, jogurt z ziarnami i banana i ciągle ssalo. Jak nie zjem to znowu mdłości.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakino wrote:Sasanko i jak?
Testował dziś ktoś jeszcze?
Ja korzystam, że Młoda śpi i mogę się ciepłej kawy napić
Test jasniejszy, niestety. No nic, czekam, co dalej.
✊✊✊ za kolejne Testerki
Edit: wybaczcie, ale juz nawet nie chce ich wrzucac dla porownan, bo jakos mnie to boli...
Edit2: Tzn. Nord jasniejszy (ostatni jaki mam, bo na kolejnych 10 zamowionych wciaz czekam), a allegrak ciemniejszy niz wczorajszy z 1szego siku. Znowu sie ch*jki zamienily.
Edit3: zaczelam sie zastanawiac, czy to nie jakas torbiel po lamecie falszuje wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 06:34
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Test jasniejszy, niestety. No nic, czekam, co dalej.
✊✊✊ za kolejne Testerki
Edit: wybaczcie, ale juz nawet nie chce ich wrzucac dla porownan, bo jakos mnie to boli...
Edit2: Tzn. Nord jasniejszy (ostatni jaki mam, bo na kolejnych 10 zamowionych wciaz czekam), a allegrak ciemniejszy niz wczorajszy z 1szego siku. Znowu sie ch*jki zamienily.
Edit3: zaczelam sie zastanawiac, czy to nie jakas torbiel po lamecie falszuje wynik
Sasanko, może jednak dla spokoju psychicznego zrobisz dziś tą betę? W sobotę nie powinno być tłumów. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i ciągle wierzę, ale może warto sprawdzić co się dzieje, a testy nie dają Ci tej odpowiedzi. Bo nawet jeśli to cb, to duphaston może podtrzymywać, żeby krwawienia nie byłoSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakino wrote:Sasanko, może jednak dla spokoju psychicznego zrobisz dziś tą betę? W sobotę nie powinno być tłumów. Oczywiście życzę Ci jak najlepiej i ciągle wierzę, ale może warto sprawdzić co się dzieje, a testy nie dają Ci tej odpowiedzi. Bo nawet jeśli to cb, to duphaston może podtrzymywać, żeby krwawienia nie było
Tak, pojade chyba do laboratorium. Beta pewnie nic mi nie powie, ale po progu bede wiedziala.
Odnosnie psychiki- jestem dziwnie spokojna na zasadzie co bedzie, to bedzie. Wiadomo, ze bardzo przykro, ze ta kreska nie ciemnieje, ale juz nie mam na to wplywu