Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać

Oceń ten wątek:
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorinko dziękuję że pytasz 😍 czuję się już znacznie lepiej, zdarzają się słabsze momenty ale przynajmniej już nie płaczę po kątach. Wiem że sytuacja jest przejściowa a najważniejsze że mamy siebie. Trochę się boję o swoją pracę ale póki co mamy jej duże ilości a umowę mam na czas nieokreślony, więc w razie czego okres wypowiedzenia dość długi żeby coś w międzyczasie wykombinować :)

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • Judit Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodamezatka wrote:
    A dziekuje, za pamiec ❤️
    Niee, ja sobie raz sikelam na nowe testy od Beti zeby popatrzyc na kreske po ovitrelle 😅
    Dzis jest 6dpo dopiero wiec postanowilam twardo, ze sikam dopiero w piatek - 11 dpo i 14 dni po ovitrelle. ☺️✊🏻🍀
    Na razie wkrecam sobie objawy i punkty naliczane przez ovufriend 😂 mam juz 16/100 pkt detektora ciazy! 😂😂😂

Czekam na Twoj tescik tez Judit! Obie wysikujemy ciazowe dwie kreseczki w najblizszy piatek ! ✊🏻🍀🍀

Hah no to dobrze Ci idzie. Życzę żeby było 100/100 pkt uwięńczone wysoką bedą 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 21:21

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola 13 dpo -28 dc no nic czekam do jutra 😉 rano bedzie wiadomo na czym stoje 😘tym czasem uciekam pod prysznic i pod kolderke 😉 cycki bola okropnie i glowa chyba od myslenia... Pol dnia przespalam 🤷

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
  • Mlodamezatka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wrote:
    Hah no to dobrze Ci idzie. Życzę żeby było 100/100 pkt uwięńczone wysoką bedą 😘
    Ide jak burza 😂😂😂 nie dziekuje kochana ❤️❤️❤️
    Staram sie odpierac zmartwienia i glupie mysli i nastawiac pozytywnie, a jak sie nie uda to trudno 🤷🏻‍♀️ Zastosuje polowkowa kuracje Rucoli wtedy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 21:33

Sasanka55., Rucola, Fiore lubią tę wiadomość

13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
    40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
    14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
    40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F

6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻

Starania od 07.2019

11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
    07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
    11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
    01.2021 - IVF start - IMSI
    29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
    4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
    8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙

8 ❄️ oocytów
    Brak ❄️ zarodków

MTHFR hetero i PAI homo ❌
    Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu Was nadrobiłam. I mimo ze nie odpisze bo już nie pamietam co komu, to cudnie nadrobić co u Was słychać, laski!

Wysyłam buziaki wszystkim bez wyjątku ❤️

Sasanka55., Okularnica_:), lorinka9191 lubią tę wiadomość

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • szona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Zuzia wrote:
    W końcu Was nadrobiłam. I mimo ze nie odpisze bo już nie pamietam co komu, to cudnie nadrobić co u Was słychać, laski!

Wysyłam buziaki wszystkim bez wyjątku ❤️

Jak sobie radzisz w kwarantannowym hardkorze? Chociaż trochę masz oddechu?

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff narobiłam 😃

Jutro od rana trzymam kciuki 😘 za bety i testy :D

Frez jaki masz piękny brzuszek 😘 nie uciekaj nigdzie 😉

Ja zrobiłam z chłopem taki maraton seksów, że nic z tego nie będzie 😂 ale przynajmniej sobie przypomnieliśmy stare, dobre czasy schadzek :P A maj też jest spoko na ciążę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 22:52

Mama_Zuzia lubi tę wiadomość

• moni05 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem załamana... wczoraj byliśmy na spotkaniu wsprawie mieszkania. Poza właścicielka był jej mąż. No cóż, zbyt szczery był. Okazało się, ze cały dach do wymiany, bo ciekło, no jak mieliśmy mieszkać na gorze to istotne... no i oni planują za dwa, może trzy lata to zburzyć. Kupili to tylko ze względu na działkę, docelowo chcą stawiać co innego. Fajnie... tam jest tyle do zrobienia, a oni nie planują już niczego w to inwestować, wiec wyszlibyśmy na tym finansowo tak tragicznie, że się nie opłaca. Wydać tam kilkanaście tysięcy a oni to zburzą... wyć mi się chce. Nie tak miało być. Wkurwilam się porządnie 🥺 nie wiem jak to zakomunikować Ali... bardzo chciała się tam przenieść...
    oczywiście rezygnujemy. Oni chcą to wynająć tylko po to żeby mieć kasę z wynajmu na inne swoje inwestycje. Dom i to, co się z nim dzieje zupełnie ich nie interesuje...

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • moni05 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, no ja oczywiście już okupuje forum w oczekiwaniu na testy... wiec wstawać szybko. 😋🙏🏻💪🏻

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam i ja! Hop, hop! Pobudka laski 😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni przykro mi. Swoją drogą lepiej, że tak się stało niż jakbyście zamieszkali i później wyszłyby takie cuda... Domyślam się, że nie komfortowa sytuacja. Ale może za jakiś czas trafi się coś dużo lepszego? Aluni też na spokojnie wytłumacz, na pewno zrozumie ❤

moni05, Rucola, szona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    A ja jestem załamana... wczoraj byliśmy na spotkaniu wsprawie mieszkania. Poza właścicielka był jej mąż. No cóż, zbyt szczery był. Okazało się, ze cały dach do wymiany, bo ciekło, no jak mieliśmy mieszkać na gorze to istotne... no i oni planują za dwa, może trzy lata to zburzyć. Kupili to tylko ze względu na działkę, docelowo chcą stawiać co innego. Fajnie... tam jest tyle do zrobienia, a oni nie planują już niczego w to inwestować, wiec wyszlibyśmy na tym finansowo tak tragicznie, że się nie opłaca. Wydać tam kilkanaście tysięcy a oni to zburzą... wyć mi się chce. Nie tak miało być. Wkurwilam się porządnie 🥺 nie wiem jak to zakomunikować Ali... bardzo chciała się tam przenieść...
    oczywiście rezygnujemy. Oni chcą to wynająć tylko po to żeby mieć kasę z wynajmu na inne swoje inwestycje. Dom i to, co się z nim dzieje zupełnie ich nie interesuje...

Monia, tak strasznie mi przykro :( Powinni Wam powiedziec o swoich planach wczesniej, a nie na koncowym etapie, a juz tym bardziej o cieknacym dachu... Ala to bardzo madra dziewczynka i na pewno zrozumie, co sie zadzialo.. Wierze tez, ze w podobnej cenie znajdziecie cos rownie duzego i obiecujacego :* Przytulam Cie bardzo mocno, pamietaj, ze czesto to, co ma zly poczatek, dobrze sie konczy - nawet kilka Twoich historii to potwierdzilo <3

moni05 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, przykro że tak wyszło z tym mieszkaniem. Ale i tak mieliście dużo szczęścia, bo gdyby nie szczerość właściciela to w nieźle bagno moglibyście się wpakowac. Jeszcze znajdziecie coś fajnego :)

Gdzie te bordo kreski na które czekamy? :)

moni05 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    A, no ja oczywiście już okupuje forum w oczekiwaniu na testy... wiec wstawać szybko. 😋🙏🏻💪🏻

Moj Allegrak ledwo widoczny, wiec o ile w weekend bez @ powrocily wielkie nadzieje, to dzis juz nie umiem myslec pozytywnie...

• Daniela Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam testy.

Moni, szkoda wielka, ale i wielkie szczęście, że się dowiedzieliscie teraz, a nie po przeprowadzce.
    Ali powiedz, że by jej tam na głowę kapalo, więc musicie poszukać innego miejsca niestety.

moni05 lubi tę wiadomość

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • moni05 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Moj Allegrak ledwo widoczny, wiec o ile w weekend bez @ powrocily wielkie nadzieje, to dzis juz nie umiem myslec pozytywnie...
    Cholera :( tule mocno! 😢 bo już nie wiem co mam powiedzieć... jedyne, co można to liczyć na cud. Ale może trzeba to zbadać? Martwię się o Ciebie po prostu.

szona lubi tę wiadomość

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Cholera :( tule mocno! 😢 bo już nie wiem co mam powiedzieć... jedyne, co można to liczyć na cud. Ale może trzeba to zbadać? Martwię się o Ciebie po prostu.

Dziekuje, nic mi nie bedzie :* Moze za miesiac, moze za rok, ale mysle, ze kiedys zajde w zdrowa ciaze. Jezeli nie, bede starac sie adopcje. Teraz czekam na piekne testy dziewczyn i nie puszczam kciukow

• lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, przykro mi bardzo:( Ale tyle w tym dobrego, że wiecie co i jak i nie wpakujecie tam niepotrzebnie kasy. A niebawem na pewno coś znajdziecie również fajnego:) Ala to duża dziewczynka i na pewno zrozumie!

Sasanko, a może pokaż nam tu tego testa? Kurcze dziwne to wszystko...

Fiore, wstajemy, wstajemy!!!

Suszarko, cieszę się bardzo, że u Ciebie już lepiej:) odzywaj się do nas:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 07:18

moni05 lubi tę wiadomość

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpatruję jednym okiem w trakcie szykowania się do pracy czy są testy :P

• Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko :( a czy mimo wszystko idziesz na bete?

Tule mocno i nie ma innej opcji niż ta, że każda z nas będzie mamą ❤️ Niestety droga do macierzyństwa nie zawsze jest prosta, niekiedy pojawiają się ostre zakręty ale za nimi jest w końcu ta upragniona meta! 🌸

Sasanka55. lubi tę wiadomość

age.png

age.png
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ