Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać

Oceń ten wątek:
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niercierpliwa v2.0 wrote:
    Mamuski/brzuchatki macie jakieś polecone na youtubku ćwiczenia dla ciężarnych? Oszaleje w tym bloku bez ruchu, a te co robiłam przed ciąża mocno opieraly się na spieciach brzucha więc nie będę ich robić.
    ja robię takie

https://youtu.be/_9i1RFqR1Xk

Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore, cudownie! Twój test nie pozostawia wątpliwości. Musiało się udać skoro tyle dziewczyn trzymało kciuki. Uważajcie teraz na siebie :)

Sasanka, nie wiem co powiedzieć :(. Zrób tą betę i proga. Może rzeczywiście powinnaś brać encorton. Pomyśl o tym z lekarzem jak sytuacja się uspokoi. Choć może jednak będzie cud <3

Magduullina, też niestety nic nie widzę :(

Lorinka, a twój test? :)

Sasanka55., Fiore lubią tę wiadomość

• Mama_Zuzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Fiore- ogroooooomne gratulacje! Piękna druga kreseczka, beta to już tylko formalność ❤️ Święta już we trójkę!

Sasanko- ja trzymam kciuki za betę tak czy tak! I za co Ci jest wstyd? Kochana nawet tak nie pisz. I racja, będziesz mamusia, będziesz i koniec kropka! Tak jak każda tu dziewczyna!

Moni- bardzo mi przykro z tym mieszkaniem :( inna sprawa ze lepiej ze teraz wyszły takie „kwiatki” niż miałoby się to później posypać :( Ali pewnie będzie przykro ale myśle ze zrozumie bo Ty jej to dobrze wytłumaczysz ;* sciskam!!!

Magdulinko- ja niestety nic nie widzę :(

Szona- nawet mi nie mów haha 🙈 włączyłam chyba tryb przetrwania i liczę na to ze to wszystko nie zmiecie mnie z powierzchni ziemi 🤦🏼‍♀️ Jest masakra, ale zajęłam się robieniem i odnawianiem balkonu żebym mogła tam przebywać z dzieciakami jak będzie ładna pogoda 👌🏼

Sasanka55., Fiore, szona, moni05 lubią tę wiadomość

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • Fiore Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorinka ja tylko zrobiłam test i od razu wyszłam, a on czekał i obserwował i wyszedł i powiedział „wyglada na to, że jesteś w ciąży”😄. Dobra dość o mnie dziś. Czekam teraz na wynik Sasanki, oby szybko był!

lorinka9191, Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Makino, eemmiilliiaa, Gosiek1993, szona, Mama_Zuzia, GrubAsia, moni05, Malgonia, Lola*, Mlodamezatka, Okularnica_:), moyeu, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość

Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ElfiaKsiężniczka wrote:
    ja robię takie

https://youtu.be/_9i1RFqR1Xk
    Dziękuję, bo już mam wizję slonicy w ciąży:D

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Fiore Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jeszcze chciałam napisać Moni- przykro mi z powodu tego mieszkania, kurde no ludzie to są jednak tacy nieuczciwi...dobrze, że jednak ten facet się przyznał jaki jest stan rzeczy. Ale rozumiem, że wam mega smutno i żal, bo już się nastawiliście 😔 mam nadzieje, że uda wam się znaleźć jeszcze coś idealnego dla was!

moni05 lubi tę wiadomość

Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore wrote:
    Lorinka ja tylko zrobiłam test i od razu wyszłam, a on czekał i obserwował i wyszedł i powiedział „wyglada na to, że jesteś w ciąży”😄. Dobra dość o mnie dziś. Czekam teraz na wynik Sasanki, oby szybko był!

Nieee! Dosc o Sasance :) :* Pisz duzo, duzo, wszystko pisz, bo Twoj test sprawil nam ogrooomna radosc :) :*

• lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino, mój jutro albo w środę ☺️

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • Judit Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore wrote:

Jakie "dość o mnie" ! Taka informacja musi być tu hucznie omówiona i wygratulowana 😁

Wszystkim tutaj mocno kibicuje ale Ciebie Fiore dopingowałam bardzo mocno i z całego serca. Tyle mi życzliwości podarowałaś i wspierałaś jak wytropiłam endometrioze 🙂
    Mam też dzięki Tobie nadzieję, że i mi się uda 😘🥰

Sasanka55., Fiore, szona, Rucola lubią tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lorinka9191 wrote:
    Makino, mój jutro albo w środę ☺️

O to jutro też będzie powód do radości :). Dozujcie nam to w tych trudnych czasach :)

Dziś wszystkie kciuki na pokład za Sasankę :)

lorinka9191, Sasanka55., szona lubią tę wiadomość

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, lepiej, że chłop był teraz szczery i wam powiedział wprost na czym stoicie. Wpakiwalibyscie kilka tysiecy w to potem kasa na wynajem, a potem dom i tak by poszedł do zburzenia.

Sasaneczko, nie wiem co powiedzieć. Tyle możliwości krąży po głowie, ale tak na prawdę tylko beta i jej przyrost wszystko wyjaśnią ✊

Fiore, piękna kreseczka. Tak czułam, że tak będzie. Miałaś ładną blastke wychodząca z otoczki to pewnie też wcześniejsze zagniezdzenue ❤️

Magdulina, ja nic nie widzę na Twoim teście 🤷

Sasanka55., Fiore, moni05 lubią tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • eemmiilliiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore - pozamiatalas😁🥳

Sasanko, ja sie zgadzam z Kingulla co do moczu :) jesli jednego dnia jest krech mocna a drugiego mniej i tak bez konca, to ewidentnie albo mocz albo jakosc testu beznadziejna. Kciuki zacisniete 😚

Moni, wspolczuje sytuacji. Ale racja - to znak, ze czega na Was gdzies idealna chatka a ta 'okazja' napatoczyla sie tylko po to, zebyscie zostali jeszcze bardziej zmotywowani do poszukiwan :) rozumiem Cie doskonale, bo jestesmy w calkiem podobnej sytuacji...

Magdulina, kurcze, ja tez nic nie widze, ale to nie znaczy, ze na zywo nie widac. Czekamy do @ 😌

Sasanka55., moni05 lubią tę wiadomość

q5nLp2.png
    FKUbp2.png
  • Malinowa91 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore pięknie!!! Będzie grudniowe szczęście!😍

Magdullina, tak jak reszta dziewczyn tez nic nie widze na tescie. Zrób moze inne zdjecie w niezaciemnionym miejscu.

Sasanko za Ciebie nie puszczam kciukow!🤜🤜🤛🤛

Moni przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji, ale dobrze ze okazalo sie to teraz anizeli jak byscie sie juz wprowadzili. Ala na pewno zrozumie.

Jeszcze ktoras miala testowac, Judit?

Sasanka55., Fiore, moni05 lubią tę wiadomość

58cs szczęśliwy ❤
    Córcia👨‍👩‍👧

32 lata👫
    03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
    04.2019- start I procedura - 4❄
    04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
    06.2019- FET (N) 2BB 👎
    09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
    21.09 - 6dpt - II kreski❤
    8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

11.2022 start II procedura 👎
    04.2023 start III procedura - 6❄
    05.2023 start IV procedura - 11❄

Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.

12 zdrowych Słoneczek🌞

09.2023 - FET (S) 5.1.1
    22.10.2023 - 8tc 👼👼
    12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
    01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
    04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍

“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie niemozliwe <3 DZIEKUJE to za malo... <3 Macie racje, ze beta rozwieje kazda watpliwosc :*

Poki co jest tu na watku tyle kurczaczkow i nadziei, ze niezaleznie od wyniku, bede cieszyc sie razem z Wami wciaz twierdzac, ze marzec i kwiecien to najpiekniejsze miesiace na forum <3

Mama_Zuzia, GrubAsia, Okularnica_:), moyeu lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wrote:
    Rucola Ty pisałaś mi o swoich doświadczeniach z antybiotykiem na helicobacter pylori. Mam receptę również dla męża. Więc możemy przeleczyć się wspólnie. Tylko czy ja powinnam poczekać do okresu z tym? Jestem 8dpo. Szanse, że się udało są mikroskopijne ... Ale wiadomo i tak mam obawy. Szczerze mówiąc wzięłam już jedna tabletkę właśnie i dopiero teraz sobie uświadomiłam że w sumie nie wiem czy powinno się brać w trakcie starań.
    Kochana za cholerę nie pamietam jak to było u nas, ale na 70% działalismy w każdym cyklu. Jakie macie leki?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore ale krecha!! Kropek dał czadu!!! Ogromnie Ci gratuluję i trzymam kciuki za spokojną ciąże :)

Fiore lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiore gratulacje 😍😍😍 bedziesz mamusia!

Fiore lubi tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, jestem i ja z kciukami na pokładzie! Nie chcę nakręcać, ale też faktem jest, że testy bywają po prostu spieprzone. Naprawde szczerze wierzę, że beta żyje swoim życiem, niezależnie od testów!

Fiore :) cudowna wiadomość! Przecudowna :) wyobraziłam sobie Ciebie taką błąkającą z testem i przypomniałam sobie swoje marsze po mieszkaniu w podobnej sytuacji :) To wspaniały szok! Gratuluję z całego serca!

Moni, znajdziecie coś, co będzie jeszcze lepsze. W życiu wszystko jest po coś. Jestem przekonana, że trafi się coś mega. Dobrze, że chłop wygadany, szkoda tylko, że jego żona chciała Was wpuścić w maliny :/

Misiu,!ja jeszcze jestem w trakcie produkcji 😅 nie mam pojęcia kiedy test, ale tym razem liczę, że nie wcześniej niż 12 dpo.

Sasanka55., moni05 lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko ja nic nie piszę, ale życzę Ci z całego serducha najszczęśliwszego finału tej sytuacji. Pewna z dziewczyn na forum ma podpis mniej więcej taki "Sytuacja ma zawsze rację, bo jest, bo się zdarzyła, czy dobra, czy zła". Często sobie myślę o tym i czy chcę czy nie muszę się z tym zgodzić. Zatem czekam razem z Tobą <3
    Moni rozumiem Twój żal, pewnie sama byłabym smutna i zła jednoczesnie.... macie jakąs alternatywe na oku czy będziecie szukac?
    Lorinko a Ty nie sikałaś?

Sasanka55. lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    64132c16ce7d.jpg

Zrobilam jeszcze jeden... Aaale juz koniec mojego bo az wstyd takie testy 🤷🤦 wy tutaj takie piekne kreseczki a ja sie cieni dopatruje ... Jak @ dzis nie przylezie to powtorze ale nie nastawiam sie na nic dodaje ostatnie zdjecie , w lazience mam ciemno fakt ...

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ