Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to tyle dobrego ze nie jestem sama. Jakos tak brak mi wiary juz pomalu... ciekawe co mi lekarz powie... a na dodatek odkrylam ze ja ciagle po teoche przybieram na wadze... no normalnie w lepetyne sobie strzelic... chyba musze sie za siebie wziąć troche bo to tak byc nie moze. A przestalam juz ćwiczyć nawet bo mowie moze to nie pomaga bo tak ratowanie zaczelam. I tak wszystko sie kreci wokol tego tematu26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Zaczynam dzisiaj od przyznania się. Tempka wzrosła, mdli od rana, nie wytrzymałam, zrobiłam test. I ani cienia.... Nic. Co ja sobie wmawiam... eh24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee9bc8ecdc2f.jpg
Dzień dobry
Dziś dzień eksperymentów ! Bo mi jakieś te testy lewe wychodzą - w sensie wczoraj wieczorem (20:00) kreska testowa slabiuchna...
Tak więc dziś pierwszy test z porannego siuska wygląda jak na zdjecii, nastepny o 10:00 i 17:00 ... zobaczymy co w pecherzu piszczy -
ninkali wrote:Hej Rudzielec:* no nie było- sprawy czekają...szczerze, to ze względu na blokadę M. umówiłam się do seksuologa 9poki co sama) i jak już bede po- dam znac...ech ciężko się tworzy te dzieciaczki
Daj znak koniecznie, kurcze mam nadzieję, że jakoś to się poukłada u Ciebie.
A niby kobiety są słabsze a prawda taka, że jak my jakoś znosimy porażki a ich duma sprawia że się zacinają i przeżywają bardziej od nas. Jak mój się dowiedział, że @ przyszła i się nie udało, gdzie to dopiero początek starań, to widziałam jak się przejął i posmutniał, dlatego potrafię sobie wyobrazić teraz Twoja sytuację..., mam nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy :* będę trzymać za Was kciuki :*
Wydawało by się że to tak "hop na babę i dziecko" ale niestety ale mam nadzieję, że w końcu nam się uda, oby jak najszybciej
Reddie, kredkaczarna- póki nie ma @ nie ma co się źle nastawiać za Was też trzymam mocno kciuki i za siebie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:52
-
Zołza test owulacyjny rób z wieczornego moczu, im później tym lepiej wiem, że eksperymentujesz ale z porannego nie ma co patrzeć ok. dwie godziny przed wykonaniem testu należy ograniczyć ilość spożywanych płynów póki co cień cienia widzę ale testuj dalej, w końcu i ta druga się pojawi życzę powodzenia w tym cyklu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:58
Almanah lubi tę wiadomość
-
pomylonaa wrote:Zaczynam dzisiaj od przyznania się. Tempka wzrosła, mdli od rana, nie wytrzymałam, zrobiłam test. I ani cienia.... Nic. Co ja sobie wmawiam... eh
U mnie tempka tez dzisiaj wzrosła.. dziewczyny przed okresem rosnie czy spada?
ale muszę się Wam pochwalić dzisiaj rano nasiusialam do pojemniczka z myślą, ze zrobie test, ale chwile przemyslalam i wylalam jestem twarda!Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misia gratuluję ! ja jak bym już miała nasiusiane to pewnie bym nie wytrzymała ;P szacuneczek '
a i co do temp to przed spada, mi spadła dopiero w dzień @ a dzień przed miałam wzrost i tak się już cieszyłam dlatego tym razem nie robię pomiarów bo zwariować możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:18
-
ja nie mierze i powiem Ci że mniej dzięki temu fiksuje, co będzie to będzie, serduszkować będę często żeby nie przegapić dni płodnych i tyle i jeszcze zabiorę się za jogę żeby dodatkowo się rozluźnić i uspokoić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny