Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:na ból brzucha nie ma akurat co patrzeć widziałam wykresy dziewczyn z zielonym zakończeniem i u większości takie bóle występowały ciężko z tego wszystkiego wyjść najlepiej więc po prostu czekać trzymam kciuki za Ciebie :*
A ja przyznaję! nie wytrzymałam... negatyw że hej.
No cóż. Trudno.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyAlmanah wrote:Żadnych badań nie zalecają jak mówicie, że planujecie ciążę? Nawet toxo i cytomegalii?
W szoku jestem, że to nie jest podstawa podczas wizyty starających się.Almanah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVea, wielkie gratulacje :* och i oby też tu nam innym się trafiło! Rety, jak przypomnę sobie rozmowy z marca i smuteczek twój- a teraz taka radość!!!!:*:*:*
Ja z forum zniknęłam na jakiś czas bo czekam na @ a owu za 2 tygodnie...
MagdaKrakow co u Ciebie? -
Rudzielec91 wrote:Kozisina przykro mi, że wynik negatywny :* Ale ja i tak trzymam dalej kciuki może po prostu jeszcze nie pokazało, jutro zobaczysz czy @ przyjdzie
Powiem Ci, że wątpię. w ogóle mam wrażenie, że to coś, to już okres. tylko maksymalnie skąpy.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
never give up wrote:Dziewczyny u mnie II test negatywny. Wygląda na to, że jestem poniekąd zmuszona się na maj zapisać
Co Wam powiem to Wam powiem ale niezły rollercoaster w tym miesiącu miałam
Dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowo
Trzymajcie się
Dokładnie! też tak uważam! Poza tym.. ja też pewnie zostanęnever give up lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:ninkali dawno Cię nie było! co u Ciebie? jak się mają TE sprawy? jest poprawa? trzymam mocno kciuki... :*
-
Dziewczynki nie przesądzajcie tak wszystkiego, z moim maluchem pierwszym też późno ta druga krecha się pojawiła, zrobiłam chyba z 3 testy i dopiero ostatni pokazał delikatną kreseczkę Także dajcie sobie czas. Trzeba wierzyć do końca :)Wiem że temperatura, czy inne objawy mogą Wam podpowiadać co innego, ale nie wszystko da się wyliczyć Czasami po prostu warto zaufać i poczekać co czas przyniesie.