Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKozisina wrote:Hahaha, dokładnie- herbatka żurawinowo malinowa i intensywne skrobanie "maili do klienta"
Dziewczyny, widziałyście takie cuda jak ta moja tempka? Zdarza się Wam tak? Bo ja sama nie wiem co myśleć.
Ja jak patrze na moją to rysuję mi się obraz gór skalistychnever give up lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja jak patrze na moją to rysuję mi się obraz gór skalistych
Słuchajcie... ale się właśnie nakręciłam- od rana czysta wkladka! czyżby plamienie ustało?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Never jeszcze nic pewnego bo okresiku nie ma.ja rano już test w ręce miałam ale bałam się rozczarowania no i Wam obiecałam więc dotrzymałam dziś słowa ale nie wiem na jak długo...na razie nie plamieMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
monique1981 wrote:Never jeszcze nic pewnego bo okresiku nie ma.ja rano już test w ręce miałam ale bałam się rozczarowania no i Wam obiecałam więc dotrzymałam dziś słowa ale nie wiem na jak długo...na razie nie plamie
A przypomnij, do kiedy obiecałaś wyczekać?
ja jutro mam planowany termin @- korci zatestowac.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dzień na ovu zaczęłam od informacji, że jedna z dziewczyn poroniła. Potem, że kolejna zobaczyła drugą kreskę na teście. Chyba jak w końcu zajdę, to do porodu nie będę się tą ciążą cieszyć. Jakaś masakra.
-
monique1981 wrote:Never jeszcze nic pewnego bo okresiku nie ma.ja rano już test w ręce miałam ale bałam się rozczarowania no i Wam obiecałam więc dotrzymałam dziś słowa ale nie wiem na jak długo...na razie nie plamie
Jesteś kochana ale u mnie to tylko kwestia czasu. Biorę luteinę i encorton. Te leki mogą wstrzymywać nieco @. Dziś mam termin @ i tak czy tak muszę je wszystkie odstawić. Za dwa dni powinna się pojawić @. Jeśli się nie pojawi do piątku to wtedy możemy mówić o małej nadziei
-
never give up wrote:Jesteś kochana ale u mnie to tylko kwestia czasu. Biorę luteinę i encorton. Te leki mogą wstrzymywać nieco @. Dziś mam termin @ i tak czy tak muszę je wszystkie odstawić. Za dwa dni powinna się pojawić @. Jeśli się nie pojawi do piątku to wtedy możemy mówić o małej nadziei
Aj aj. Nadzieja to nadzieja. Jest zawsze!
Udało mi się zapisać do dobrej Pani dr! W poniedziałek. Powiem o tych moich plamieniach przed okresem, zobaczymy czy coś powieAlmanah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
Almanah wrote:Dzień na ovu zaczęłam od informacji, że jedna z dziewczyn poroniła. Potem, że kolejna zobaczyła drugą kreskę na teście. Chyba jak w końcu zajdę, to do porodu nie będę się tą ciążą cieszyć. Jakaś masakra.
To są Almanah właśnie " uroki" ovu. Dzielimy tu z dziewczynami nie tylko te radosne nowiny. Na szczęście dzięki tutejszemu wsparciu i zrozumieniu człowiek nie jest sam. -
Kozisina wrote:Aj aj. Nadzieja to nadzieja. Jest zawsze!
Udało mi się zapisać do dobrej Pani dr! W poniedziałek. Powiem o tych moich plamieniach przed okresem, zobaczymy czy coś powie
Dobra decyzja Kozisina. Należy to wyjaśnić jak najszybciej. Po drodze do poniedziałkowej wizyty zrobisz test i upieczesz dwie pieczenie przy jednym ogniu
-
never give up wrote:Dobra decyzja Kozisina. Należy to wyjaśnić jak najszybciej. Po drodze do poniedziałkowej wizyty zrobisz test i upieczesz dwie pieczenie przy jednym ogniu
Dokładnie jak będzie tłusta II krecha, to pójdę potwierdzić, jak nie- obgadamy te moje anomalia Oj, opłaca się mieć znajomości wśród położnych hihi.. Bo dostac się do gina nawet w medicover (sensownego) to sztukaPCOS, niedoczynność, problem męski
nick nieaktualnyZgodzę się że z lekarzami ciężko trafić... Ja do dziś nie mam tego "jedynego" :p
Trafiam na gburowatych... którzy nie mają chęci na odp na pytania... widzą miesniaki ktorych nie ma... na pytanie o badaniach przed ciaza (tarczyca itd) uslyszalam ze mam jesc kwas foliowy i wrocic za pół roku... Aha... Leki dają na oko... żadnych badań
Eh.. -
Zołza:) wrote:Zgodzę się że z lekarzami ciężko trafić... Ja do dziś nie mam tego "jedynego" :p
Trafiam na gburowatych... którzy nie mają chęci na odp na pytania... widzą miesniaki ktorych nie ma... na pytanie o badaniach przed ciaza (tarczyca itd) uslyszalam ze mam jesc kwas foliowy i wrocic za pół roku... Aha... Leki dają na oko... żadnych badań
Eh..
Dokładnie- usłyszałam to samo! Plamisz, no trudno. Cykle 25-35 dni, no trudno. Brak sluzu rozciągliwego- na pewno nie.
Wróci po pół roku starań albo z pozytywem. Do widzenia.
(a mam niedoczynność, więc już samo to nie pomaga)PCOS, niedoczynność, problem męski
nick nieaktualnyKozisina wrote:Dokładnie- usłyszałam to samo! Plamisz, no trudno. Cykle 25-35 dni, no trudno. Brak sluzu rozciągliwego- na pewno nie.
Wróci po pół roku starań albo z pozytywem. Do widzenia.
(a mam niedoczynność, więc już samo to nie pomaga)
Ja mam problem z nawracajacymi infekcjami niestety i tłumacze że chce badania... żeby wiedzieć co za cholera (bakteria) i jak ja unicestwić... to uslyszalam ze ten lek ktory mi przepisuje na pewno pomoze... a jak jestem lekarzem to trzeba bylo sie samemu leczyc... Także tego... -
Zołza:) wrote:Ja mam problem z nawracajacymi infekcjami niestety i tłumacze że chce badania... żeby wiedzieć co za cholera (bakteria) i jak ja unicestwić... to uslyszalam ze ten lek ktory mi przepisuje na pewno pomoze... a jak jestem lekarzem to trzeba bylo sie samemu leczyc... Także tego...
Także ten. Dokładnie;)
Ehh Ci lekarze. Do tej pory byłam zadowolona, bo wymagałam od nich tylko kontroli, cytologii i ew recepty. Teraz gdy mi zależy na wyrównaniu wszystkiego i na ciąży priorytety się zmieniły. Dlatego pierwszy raz idę do kobiety- a nie faceta. Bo mi ją polecono.
Swoją drogą- jednak plamię. A już myślałam, że ustało, jednak nie. Także plamień dzień 5
Myślicie, że mimo to testować?PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina okres powinien przyjść w piątek więc postaram się zatestować dopiero w sobotę. Never postaram się dotrwać...no chyba że wcześniej przyjdzie @.plamienia na razie nie ma ale wizyty w toalecie dalej bardzo mnie stresują.progesteron mam w normie więc plamienie z ektopii...daje to nadzieje. ..Martusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
hej babeczki! nie było mnie 3 dni a tu tyle wpisów! tyle nowych osób i tyle się działo Vea gratuluję!!! zarażaj nas wszystkich!
Monique i inne dziewczyny cierpliwie oczekujące testowania- dajcie znać jak wyniki i oczywiście mam nadzieję, że będą tu same podwójne kreseczki
U mnie dziś ostatni dzień @ także od jutra zaczynamy ... zamierzam w tym miesiącu wymęczyć swojego N musi się udać -
Jeśli zajdę w ciążę to zaczne chodzić do lekarza u którego dwa razy już byłam.za wizytę 300 ale jest to świetny lekarz a ja po dwóch poronieniach potrzebuję mieć pewność że zna się na rzeczy. ..Martusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*)