Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba czeka nas napięty weekend- dużo z Was testuje wtedy jakoś, aż się nie mogę doczekaćPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Eh, jeśli temperatura się utrzyma to pewnie będę testowala już czwartek/piątek, żeby w razie czego w sobotę zdążyć powtórzyć, tak dla pewności.
Chociaż czuję, ze to raczej moja naiwność, a nie fasolka...24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
never give up wrote:Almanah Ty jesteś spec od wykresów. Co sądzisz o moim ?
Lol, ok.
Em... jak na moje skok powinien być zaznaczony 14 dc, a nie 12 dc, ale wtedy owulka mogła być 12-14 tak czy inaczej. Więc możesz sobie odjąć 1/2 dpo jak chcesz. Wincyj ci nie powiem, ale ładnie to wygląda. Zwłaszcza ten wzrost tempki na koniec. Jakbym była tobą, to bym już pewnie była dzisiaj po becie. -
Dziewczyny. Dzisiaj m dzień w którym powinnam miec@. Zamiast niego mam troche bialo przezroczystego sluzu..Zrobiłam test i wynik negatywny. Powtórzyć test za jakieś 2 dni gdyby @ nie przyszla. Pierwszy raz tak mam z tym sluzem . Ja mam susz z reguły ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 16:31
Brychta -
Brycha - trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
Monique1981 - nie wiem czy mógł coś widzieć. To zależy który masz dpo. Albo może - nie wiem czy mógł czegoś nie zauważyć. A takie mówienie "na 80%" to wiesz. Trudno oszacować. Dopóki nie ma @ masz 50% szans na ciążę w tym cyklu! -
Almanah wrote:Lol, ok.
Em... jak na moje skok powinien być zaznaczony 14 dc, a nie 12 dc, ale wtedy owulka mogła być 12-14 tak czy inaczej. Więc możesz sobie odjąć 1/2 dpo jak chcesz. Wincyj ci nie powiem, ale ładnie to wygląda. Zwłaszcza ten wzrost tempki na koniec. Jakbym była tobą, to bym już pewnie była dzisiaj po becie.
Dziękuję almanah Robiłam już dwa testy ( oba negatywne ) a betę trzymam na jutro ew. na środę
Trzymaj kciuki
Almanah lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!Ja tylko z informacja ze trzymam za Was wszystkie mooocno kciuki!!!Dzisiaj rano byam na becie i wynik 57,53 .Jutro mam wizyte u ginekologa.Cekam na Was na fioletowej stronie.Buziaki i wszystkim dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze do konca wszystko bedzie dobrze:-*
pomylonaa, Almanah, sy__la, ninkali, kredkaczarna lubią tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Vea bardzo super!
Never give up- na pewno się uda.
Ale fajnie że u Was tyle się dzieje!
U mnie bez zmian. Ani w przód ani w tył.
Cóż. Zobaczymy jak się wszystko rozwinie.
Choć jesli się nie udało to niech nadchodzi ten małpiszon, żeby zacząć od zera.Vea lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Vea ogromne gratulacje i ciąży i tej wytrwałości , jaką w to włożyłaś ))
Dziewczyny testy są różne, nie raz dopiero wykryją ciąże jak miesiączka się opóźnia. Trzeba wierzyć, nie załamujcie się
Ale ekscytujący ten czas na weekend Już się nie mogę go doczekać, na pewno będę zaglądać co tam u Was z tymi testami i oczywiście mocno trzymam kciuki za dwie kreseczki )Doronia89 lubi tę wiadomość