Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monique1981 wrote:A ja wróciłam od lekarza.wyniki ok.zrobił mi usg i stwierdził na 80% nie ma ciąży. ale czy mógł dziewczyny coś widzieć skoro to dopiero 25 dc....
-
Vea wrote:Hej dziewczyny!Ja tylko z informacja ze trzymam za Was wszystkie mooocno kciuki!!!Dzisiaj rano byam na becie i wynik 57,53 .Jutro mam wizyte u ginekologa.Cekam na Was na fioletowej stronie.Buziaki i wszystkim dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze do konca wszystko bedzie dobrze:-*
Wow, świetna wiadomość! Życzę najnudniejszej ciąży ever. :*Vea lubi tę wiadomość
-
Ehh dziewczyny, albo jestem chora albo to jest TO. Ja wiem, ze to niby nie jest możliwe, żeby mieć objawy tak wcześnie. Ale wolę wierzyć w to drugie.
Nogi się pode mną uginają, do tego zawroty głowy, a od popołudnia mdli mnie tak, ze zwracam wszystko co wezmę do ust. Znam z doświadczenia te objawy, ale kurczę...za wcześnie...24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Never uszy do góry! Zobacz u mnie był jeszcze większy zjazd a dziś znów skok.
Nie ma co się poddawać!
Moja tempka chyba jest pijana:) tak się waha. @ ciągle brak. Czekam i czekam na rozwój wypadków.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Vea wrote:Hej dziewczyny!Ja tylko z informacja ze trzymam za Was wszystkie mooocno kciuki!!!Dzisiaj rano byam na becie i wynik 57,53 .Jutro mam wizyte u ginekologa.Cekam na Was na fioletowej stronie.Buziaki i wszystkim dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze do konca wszystko bedzie dobrze:-*Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
never give up wrote:hej zołza Ja piję kawusię i udaję, że pracuję pisząc z Wami
Hahaha, dokładnie- herbatka żurawinowo malinowa i intensywne skrobanie "maili do klienta"
Dziewczyny, widziałyście takie cuda jak ta moja tempka? Zdarza się Wam tak? Bo ja sama nie wiem co myśleć.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284