Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, to może ja zaczne jakiś wpis w kwietniu Biorę pierwszy raz duphaston, wczoraj był termin @-nie ma do dziś. Robiłam wczoraj popołudniu test-negatyw, dzis z porannego moczu-negatyw. Dziś mój 30dc. Miałam robiony monitoring i gin wyznaczył mi termin @ 13dpo. Kazał brac duphaston dopóki @ nie przyjdzie i robic testy, które jak zaznaczył moga wychodzić negatywne pomimo ciąży, bo późno miałam owu. Ogólnie okres spóźnia mi się o pare dni raz w roku, reszta jak w zegarku albo wcześniej.
Myślicie że to efekt duphastonu?
Nie wiem czy juz siac panikę i dzwonic do gineksa, bo ciągle jednak uważam że @ przyjdzie. Jestem na to nastawiona wręcz bo czytałam że duphaston daje podobne objawy do ciąży i nie należy się tym sugerować za mocno. Ogólnie wczoraj bolały mnie dość mocno piersi, dziś już nie i czuję sie tak jakbym siedziała tyłkiem w kiślu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny7 dni :o to okropnie długo, to w ogóle nie ma sensu takie badanie wtedy, gdy chcemy szybko wiedzieć..
U mnie na szczęście wyniki są e-mailem w ten sam dzień o 20:00 (jeśli się pójdzie na badanie tak do 16:00)
Klaudia, faktycznie mogło być ciut za wcześnie, czekamy zatem na dalsze wieści
Sarenka, ja duphastonu nigdy nie brałam i kompletnie nie wiem, jakie ma skutki uboczne. W Twoim przypadku chyba pozostaje czekać Sam lekarz powiedział, że miałaś opóźnioną owulację, więc to wszystko musi troszkę potrwać, nim zarodek zacznie wytwarzać HCG. Dopóki nie masz @, jest nadzieja Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:to kiedy testujemy ponownie?
ja teraz bede testowac codziennie az sie pojawi @ wiec jutro pewnie znowu o 6 zrobie test tak jak dzisiaj:)marta1987, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny