Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a w ogole moj maz jest kochany, tez sie wczul bardzo, prosil zebym mu pokazala swoj wykres wczoraj i dwa dni temu i porownywal z innymi wykresami (m.in Twoim annielica:)) i po dwoch dniach obserwacji stwierdzil ze jestem w ciazy:) wie mniej wiecej jak to jest z temperatura i mowilam mu wczoraj ze spadla temp i pewnie dzisiaj tez poleci i bedzie @, ciekawe co powie jak zobaczy dzisiaj wzrost:)
Gabi. lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:kurcze, widze ze tylko 1 dzien wczesniej zaczelam cykl, ale mialam owu pozniej niz Ty:)
he he
a mnie dopadło chyba jakieś paskudne wirusisko, katar mam od rana, kicham jak szalona, a temp. (mierzona pod pachą) przed chwilą 37,2
KURDE!!! -
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Klaudia mój maż w ostatnim cyklu spojrzał na wykres i powiedział "zielona kropko pojaw się" a ja na to "serio myślisz, że się pojawi?" a on "no jasne" i wykrakał
ale fajnie:)
kofeinka ja tez jakis katar dziwny mam dzis i sie czuje jak na chorobe i plecy bola. -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny prosze o rade moje cykle sa ok 32 dniowe dzis powinnam dostać @ wczoraj zrobiłam test i jeden wyszedł z cieniem drugi mocno pozytywny a ostatni negatywny wiec pobieglam na bete i wynik =2 gdzie norma ponizej 2 wynik ujemny . Według moich obliczeń owu mialam ok 21dc czyli wczoraj bylo 10 dni po czy myślicie powtarzać jeszcze bete czy sobie darować temp caly czas w granicach 37.3-37.5 proszę o radęKiara12006
-
Haha, Klaudia N. - fajnie, że mąż taki wczuty Mój też się dopytuje codziennie, jak tempertaura itp.
Wy się teraz starcie 2 cykl? Z którego jesteś rocznika?
Ja staram się, a studia mgr jeszcze nieskończone, jednak myślę, że to dobry czas dla mnie, najwyżej nauka się przeciągnie, ale na pewno je skończę. Szczerze mówiąc boję się odwlekać starania, może dlatego, że mam w b. bliskiej rodzinie przypadki gdzie te starania trwały bardzo długo, a nawet zakończyły się adopocją. -
kofeinka wrote:
no wlasnie ciekawi mnie to, w razie czego nie biore gripexu ani nic takiego:) -
Gabi. wrote:Haha, Klaudia N. - fajnie, że mąż taki wczuty Mój też się dopytuje codziennie, jak tempertaura itp.
Wy się teraz starcie 2 cykl? Z którego jesteś rocznika?
Ja staram się, a studia mgr jeszcze nieskończone, jednak myślę, że to dobry czas dla mnie, najwyżej nauka się przeciągnie, ale na pewno je skończę. Szczerze mówiąc boję się odwlekać starania, może dlatego, że mam w b. bliskiej rodzinie przypadki gdzie te starania trwały bardzo długo, a nawet zakończyły się adopocją.
tak 2gi cykl, ja jestem rocznik 90