Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś próbowałam zbadać sobie szyjkę ale jakaś lebiega chyba ze mnie... nie wiem jak i co, nie wiem czy dobrze... ech.. trudno, obserwację będę nadal prowadzić na podstawie temp i śluzu.
A jeśli chodzi o śluz to jest cały czas kremowy ale jakoś tak mało go bardzo hmmmmarta1987 lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:pokażą się, nie dziś to jutro albo za kilka dni... wiara naszą siła
dokladnie:)
ja zaczelam badac szyjke na poczatku cyklu, nie poddawaj sie dopiero po kilku kilkunastu dniach zaczniesz zauwazac roznice w niej, i nie wpisywalam jak nie bylam pewna do wykresu zeby nie mieszac:)
u mnie tez sllluzu nie za wiele i jest taki bialy dosyc gesty.kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Klaudia, moja bratnia duszyczko hihi
:D
gdzie Twoja owulacja? myslalam ze juz bedziesz testowac niedlugo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:33
-
To moge dodać że mnie dzien przed @ czyli przedwczoraj dopadło takie choróbsko że az zwolnienie wzięłam. Pierwszego dnia myślałam że umrę. Leki brałam bo pewnie teraz jak i zawsze bedzie okres. Zawsze sobie wszystkiego odmawiać a i tak sie okazuje że niepotrzebnie i na darmo sie męczyć.
Mój mąż prowadzi mi wykres, zaznacza wszystko i pyta codziennie o temp. Ale jak test bedzie pozytywny kiedys to i tak nie dowie się od razu Testy zawsze robie w ukryciu, a on potem grzebie w koszu i szukamarta1987 lubi tę wiadomość
-
Klaudia, oj tak zależy. Jest przecudowny
Kofeinka-testuje w ukryciu bo staramy się jak dla nas długo (teraz 9 cykl) i klimat w scenerii siedząc na kiblu, mówię mu kochanie jest druga kreska, jakoś mi nie pasuje On bardzo czeka na dziecko, chyba bardziej niż ja i chciałabym żeby ta wieść była przekazana wyjątkowo. On jest bardzo wrażliwy, chociaż wygląda jak Pudzian i bardzo się wzrusza w pewnych sytuacjach, chciałabym zeby i ten moment pięknie zapamiętał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:51
natalia__, Chellsy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też testuję w ukryciu! haha bo chcę zrobić niespodziankę a mój małż w tych sprawach taki nieogarnięty, że nie wie, kiedy owulacja i kiedy może już wyjść test, więc nie dopytuje testy nowe zawsze chowam pod ręcznikami w szufladzie haha, a jak wyrzucam, to głęboko do kosza xD
-
no wlasnie niespodzianki sa fajne, moj maz ostatnio ogladal moj wykres bo sie zastanawial czy juz by nie zrobic testu, chyba bardzo liczy na ten cykl, nie mowilam mu o negatywie dzisiaj, bo pink testy rzadko tak wczesnie wykrywaja zauwazylam, mialam jechac po inny test ale zapomnialam z reszta zobaczymy czy jutro nie przyjdzie @
kolezanka a kiedy byla owu u Ciebie?