Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w zeszłym roku jak byłam w ciąży robiłam pierwszy test kilka dni przed @ był negatywny, później w dzień @ była cienka kreska w zasadzie blady, ledwo widoczny cień. Dopiero w ok 35dc juz po wizycie u ginekologa kreska wyszła gruba ale jestem w stanie zrozumiem jak z niecierpliwością czekacie na zrobienie testu ja juz trochę ochlonelam po 1 ciąży wiec inaczej na to patrzę ale zazdroszczę tego czekania i jarania się każdym dniem ciąży
-
Anko, to czekanie to koszmar!
I nie chodzi o to, ze bedzie rozczarowanie wielkie czy deprecha. Po odstawieniu tabsow przedluzyl mi sie cykl i mam wiecej nieprzyjemnych objawow przed okresem. Trwaja nawet pare dni, a jak dostaje okres to od razu odchodza. Oczywiscie lepiej sie znosi nieprzyjemnosci gdy sie wie ze jest sie w ciazyStaramy sie miesiac -
nick nieaktualnyJa ciąża zacznę się cieszyć dopiero po usłyszeniu serducha nigdy nie rozumiałam jak dziewczyny na bbf na chłodno mówiły o ciąży, teraz wiem co miały na myśli oczywiście 2 kreski na teście wywołają mega uśmiech jednak wolę nie cieszyć się zbyt szybko, rozczarowania bardziej bola
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję Poz!omka Mam nadzieję,że wszystkie niedługo będziemy mogły ogłosić taką dobrą nowinę
Chellsy lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
emilanka wrote:ooo i tu mi się przypominają moje ulubione "stare ciocie dobra rada" - nie powinniście myśleć podczas seksu i się spinać bo to zaszkodzi, bo na pewno to jest przyczyną niepowodzeń - no do diaska - zrobiłaś sobie dziecko - to się ciesz i daj zrobić mi moje po swojemu ...
a moze wyluzuj troche? jak ja nie lubie takiego chamstwa. kazdy moze tutaj dac swoja rade i jak Ci sie ona nie podoba to sie moze lepiej nie ozdywaj?
Morelowa wrote:Klaudia N. sęk w tym , że ja badam swoją szyjkę i niby w te dni jak wsadzam palce jakkolwiek to brzmi :p no to wyjmuje ale całego w tym kremowym śluzie . a jak w inne dni badam no to palec jest delikatnie zwilżony i to wszystko .
moze sprobuj brac wiesiolka? ja zaczelam w tym cyklu i mialam elegancki rozciagliwy sluz a wczesniej nie mialam, moze zle sprawdzalam ale skoro wiesiolek moze pomoc to czemu nie sprobowac?
-
mam tak rozjechane cykle że będę testowała 14 dnia cyklu. o ile wcześniej nie dostane @... widzę że nie tylko ja chodzę wkurzona, mam wszytskiego dość, brzuch mnie ćmi i myśle że mi jajniki przez brzuch wyjdą ... z kolei gdybym mogla to bym wrzucila sie do lozka i z niego nie wychodzila...
jak mnie ma rozumieć M skoro ja sama sie nie potrafie ogarnac?Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Dziewczyny, mierząc temp. rano mam raczej niską, a wieczorem (wiem, że nie powinno się porównywać) skacze nie tyle o kilka kresek, co kilkanaście tzn. nawet o 1,5 stopnia. Czy to normalne, żeby skoki temperatury były takie duże? Gdzieś obiło mi się o uszy, że temp. wieczorem jest zawsze wyższa, ale żeby aż tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 23:21
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Alicjaaaa, ja też tak miałam rano było 36.3 a wieczorem 37.6 albo i więcej.
Dlatego nie mierzyłam temp. wieczorem, bo się nastawialam, a może się udało bo wieczorem taka temp. a tu lipa.
Ten cykl, w którym się udało był odpuszczony. Później żałowałam, że odpuścilismy a tu niespodzianka
Trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z osobna ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 23:28
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Ja w zeszłym roku jak byłam w ciąży robiłam pierwszy test kilka dni przed @ był negatywny, później w dzień @ była cienka kreska w zasadzie blady, ledwo widoczny cień. Dopiero w ok 35dc juz po wizycie u ginekologa kreska wyszła gruba ale jestem w stanie zrozumiem jak z niecierpliwością czekacie na zrobienie testu ja juz trochę ochlonelam po 1 ciąży wiec inaczej na to patrzę ale zazdroszczę tego czekania i jarania się każdym dniem ciąży
Widzisz? Dopoki nie ma @ jest szansa:) boje sie isc zazatestowac mialam robic test o 8 jak wstanę a nie moge zasnac po mierzeniu tempanka418 lubi tę wiadomość