Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ciri22 a nie możesz zrobić bety?
Ja mysle ze to po tabletkach. Poczekam do niedzieli i w poniedzialek lekarz. Nie czuje sie na ciaze wiec stawiam ze to nie to. Ja wlasnie mam nadzieje ze maj bedzie pozytywny bo mam rocznice z moim M. -
ciri22 wrote:Ja mysle ze to po tabletkach. Poczekam do niedzieli i w poniedzialek lekarz. Nie czuje sie na ciaze wiec stawiam ze to nie to. Ja wlasnie mam nadzieje ze maj bedzie pozytywny bo mam rocznice z moim M.
W poniedziałek się wszystko okaże. Trzymam kciuki! -
nick nieaktualnyJa to stawiam że dostane cos na wywolanie i tyle. Wolalabym nie bo to potem dojsc do tego czy owulacja byla i kiedy i jak cykl bedzie wygladal to.chyba jakas masakra. Tez bym wolala Kwiecien zobaczyc ten tescik pozytywny ale nie nastawiam sie na to.
-
KASIAG24 wrote:Gumisia a kiedy Ty mialas termin @?
-
ciri22 wrote:Ja to stawiam że dostane cos na wywolanie i tyle. Wolalabym nie bo to potem dojsc do tego czy owulacja byla i kiedy i jak cykl bedzie wygladal to.chyba jakas masakra. Tez bym wolala Kwiecien zobaczyc ten tescik pozytywny ale nie nastawiam sie na to.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Cholera. To może jak ma @ przyjść to niech już przyjdzie. Mam jednak cichą nadzieję że w poniedziałek lekarz potwierdzi u Ciebie ciążę.
No wlasnie tez juz mam dosc mam takie wachania nastrojow ze dziwie sie ze moj facet ze mn wytrzymuje od soboty tylko na niego warcze albo placze. A moj organizm bawi się ze mna w kotka i myszke... ;(