Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale nie mam zadnych objawow infekcji ciri... mozesz mam termometry popsuty, dzisiaj wezme inny najwyzej. i dobrze Ci Marta pisze, dopokji nie mamy @ jest nadzieja, jedziemy na tym samym wozku
Marta to własnie ta rano byla mierzona po spoczynku i byla wyzsza niz ta z poznego wieczora, stawiam, ze termometr mi swiruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzkoda mi testow. Moze gdybym potabletkach nie byla to bym codziennie testowala a tak to jeden to tabletki dopiero 3 cykl po odstawieniu, dwa to ta pogoda ostatni tydzien dal nam sie we znaki, a 3 to malo u mnie tych serduszek i jesli owulacja byla pozniej to do zaplodnienia raczej nie doszlo, no a 4 poza dziwnym uczuciem w sutkach i kluciem jajnikow nie mam zadnych objawow. Wiec czekam
Chellsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Szkoda mi testow. Moze gdybym potabletkach nie byla to bym codziennie testowala a tak to jeden to tabletki dopiero 3 cykl po odstawieniu, dwa to ta pogoda ostatni tydzien dal nam sie we znaki, a 3 to malo u mnie tych serduszek i jesli owulacja byla pozniej to do zaplodnienia raczej nie doszlo, no a 4 poza dziwnym uczuciem w sutkach i kluciem jajnikow nie mam zadnych objawow. Wiec czekam
tak jak mi kiedyś jedna z dziewczyn napisała...brak objawów to też objaw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny