X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamiii wrote:
    ja niestety ;(
    do konca mialam ta nadzieje ;(
    ciezko bylo mi zaznaczyc na wykresie -mocne krwawienie ;(
    Przykro mi Kamii. W kolejnym cyklu postaraj sie nie maltretowac tak termometrem, tylko niepotrzebnie sie denerwujesz.

ciri22 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Dziewczyny skad wy macie tyle czasu na to forum? Zazdroszcze! :-) odebralam dzisiaj swoj wynik progesteronu i mam 25 ng/ml w 7 dpo :-) chyba jest spoko co? Ja w tym cyklu mam 100% luzu. Myslalam ze nigdy nie bede potrafiła sie nie nakrecac a tu ani nie pomysle o tym zeby zrobic test- a mam ich chyba z 10 w domu :-)

f2w3j6yxdenijlur.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI CZYTALAM, ZE CZESTO ZDARZAJA SIE KRAWIENIA we wczesnej ciazy, a Ty mialas ewidentna baldziutenka kreske, ja bym zatestowala jeszcze raz na Twoim miejscu i do lekarza...

Perla ziemi ja na forum siedze tylko w czasie pracy, a wlasciwie to glownie w czasie pracy :-) i zazdroszcze Ci tego, ze potrafisz tak ciepliwie czekac... u mnie sie zaden test nie uchował kiedy byl w lazience :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kasiu wlasnie byla. Tylko ciekawa jestem czy jak jest krwawienie to czy spada temperatura...

I ja tez siedze w pracy bo nudno jak nie wiem co ;p

Kasiu jak robilas ten test popoludniowy to nie pilas dluzej czy cos?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri nie mam pojecia jak to jest...

ja przed tym testem normalnie piłam kawe wode wsio, bo mialam nie robic... sikalam kilka nascie razy w ciagu dnia wiec stwierdzillam ze jak jestem to powinno wyjsc nawet wieczorem no i wsyzlo:P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tez tak mysle. Bo to juz wsumie 5 dni od tego minelo. Tylko zastanawiam sie bo krwawienie w dniu spodziewanej @ powinno sie pojawic jak cos. Wiec u mnie to i tak sie nie zgadza. Choc w sumie nie wiem ile u mnie trwa faza lutealna.... i nie wiem kiedy owulacja byla t ak napawde. A skoro plemniki ok 3 dni zyja wiec najpozniej by musiala byc jakiegos 22-23dc. To wtedy moze i by sie zgadzalo. Ale za duzo kombinuje ;p

Kurde jeszcze 3 dni i lekarz. Po co ja tyle rozkminiam.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mówicie o tym testowanie,że mnie też korci ale dziś dopiero 8dpo więc za wcześnie...ale jakoś dziś mam przeczucie, że nici....

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i oby kazdej z nas tak wyszlo jak Tobie Kasiu:D

Nie mam pojecia co mi sie w tym miesiacu z glowa stalo ale powiem Wam ze ogromnie doceniam ten spokoj... W marcu robilam test juz 6dpo :D

Ciri trzymam kciuki! Cos mam dobre przeczucia :) ktory to Twoj cykl staran?

f2w3j6yxdenijlur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawde pierwszy. Wczesniej byl seks bez zabezpieczenia ale nie oatrzylismy na dni plodne czy cos takiego. Teraz ja troche tego staralam sie pilnowac ale temperature zaczelam mierzyc w dniu spodziewanej zeby miec na nowy cykl wykresik.

• zolla Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa trzymam kciuki, żeby to było to - moim zdaniem z resztą, to na pewno jest to :-)
    Kasiag24 oby ze mną było podobnie jak u Ciebie :)
    Ciri22 a próbowałaś jednak zrobić ten test teraz? Może akurat :-)

Giannaa lubi tę wiadomość

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    W niedziele to byl 36dc byl taki rozmazany rozowy dzien widziany przy swietle. Na zdjeciu wyszedl i pokazywalam go dwom osoba i widzialy go i wyslalam Kasi i jeszcze jednej dziewczynie i tez cos tam mowily ze jest. Mialam we wtorek testowac ale spadla temperatura i plamienie sie pojawilo. Wiec uznalam ze szkoda testow. Ale ten @ nie jest normalny nie luszcze sie wsrodku w ogole. Mimo ze jest czerwona zywa krew to tylko krwawie po 3-4 godziny i to malo a potem nic. Dzis to chyba przez 2 h.
    Daj zdjęcie testu ;-)

a.png
    a.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamiii wrote:
    ja niestety ;(
    do konca mialam ta nadzieje ;(
    ciezko bylo mi zaznaczyc na wykresie -mocne krwawienie ;(

:( ;( :(

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca2a15f5a53acf65.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b958d988b174d06.html

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońce świeci mi w monitor i nic nie widzę ... przyjrzę się jak będę w ciemniejszym miejscu.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To taki cien cienia cieniem poganiany ;p ale mowie poerwszy raz nie bylam pewna czy jest nefatywny.

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak naprawde pierwszy. Wczesniej byl seks bez zabezpieczenia ale nie oatrzylismy na dni plodne czy cos takiego. Teraz ja troche tego staralam sie pilnowac ale temperature zaczelam mierzyc w dniu spodziewanej zeby miec na nowy cykl wykresik.

Pieeeerwszyyyy? Alez byloby pieknie jakby Wam sie udalo :) my mamy za soba 15 cykli bez zabezpieczenia z tego 4 cykle na clo (2 monitorowane), minus 4 leczenia infekcji pozniej byla przerwa bez cisnienia i teraz od poczatku roku swiadoma tetminu owulaxji sama robie wyniki i zbieram sie do gina z calym pakiecikiem po rade :) strasznie zaluje ze tak sie upieralam zeby czekac na slub i 'po bozemu' dopiero po zaczac starania. No! Ale to se ne wrati :)

f2w3j6yxdenijlur.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam widze, mialam takie samo w czwartek jeszcze pisalam przyjaciolce ze p0ewnie jakas reakcja chemiczna i go wywalilam :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    perla ziemi... wytrwalosci Ci zycze oby ten cykl byl juz ostatnim cyklem !:))

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy ale po tabletkach antykoncepcyjnych... ;( wiec to roznie bywa.

• zolla Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są takie tezy, że zaraz po odstawieniu tabletek jest łatwiej zajść... ja bym na Twoim miejscu zrobiła kolejny test. Może wyjdzie coś więcej niż u mnie. Trzymam kciuki :-)

‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ