Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kamiii wrote:ja niestety ;(
do konca mialam ta nadzieje ;(
ciezko bylo mi zaznaczyc na wykresie -mocne krwawienie ;(ciri22 lubi tę wiadomość
-
Hejka! Dziewczyny skad wy macie tyle czasu na to forum? Zazdroszcze! odebralam dzisiaj swoj wynik progesteronu i mam 25 ng/ml w 7 dpo chyba jest spoko co? Ja w tym cyklu mam 100% luzu. Myslalam ze nigdy nie bede potrafiła sie nie nakrecac a tu ani nie pomysle o tym zeby zrobic test- a mam ich chyba z 10 w domu
-
CIRI CZYTALAM, ZE CZESTO ZDARZAJA SIE KRAWIENIA we wczesnej ciazy, a Ty mialas ewidentna baldziutenka kreske, ja bym zatestowala jeszcze raz na Twoim miejscu i do lekarza...
Perla ziemi ja na forum siedze tylko w czasie pracy, a wlasciwie to glownie w czasie pracy i zazdroszcze Ci tego, ze potrafisz tak ciepliwie czekac... u mnie sie zaden test nie uchował kiedy byl w lazience -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo tez tak mysle. Bo to juz wsumie 5 dni od tego minelo. Tylko zastanawiam sie bo krwawienie w dniu spodziewanej @ powinno sie pojawic jak cos. Wiec u mnie to i tak sie nie zgadza. Choc w sumie nie wiem ile u mnie trwa faza lutealna.... i nie wiem kiedy owulacja byla t ak napawde. A skoro plemniki ok 3 dni zyja wiec najpozniej by musiala byc jakiegos 22-23dc. To wtedy moze i by sie zgadzalo. Ale za duzo kombinuje ;p
Kurde jeszcze 3 dni i lekarz. Po co ja tyle rozkminiam. -
No i oby kazdej z nas tak wyszlo jak Tobie Kasiu:D
Nie mam pojecia co mi sie w tym miesiacu z glowa stalo ale powiem Wam ze ogromnie doceniam ten spokoj... W marcu robilam test juz 6dpo
Ciri trzymam kciuki! Cos mam dobre przeczucia ktory to Twoj cykl staran? -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:W niedziele to byl 36dc byl taki rozmazany rozowy dzien widziany przy swietle. Na zdjeciu wyszedl i pokazywalam go dwom osoba i widzialy go i wyslalam Kasi i jeszcze jednej dziewczynie i tez cos tam mowily ze jest. Mialam we wtorek testowac ale spadla temperatura i plamienie sie pojawilo. Wiec uznalam ze szkoda testow. Ale ten @ nie jest normalny nie luszcze sie wsrodku w ogole. Mimo ze jest czerwona zywa krew to tylko krwawie po 3-4 godziny i to malo a potem nic. Dzis to chyba przez 2 h.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tak naprawde pierwszy. Wczesniej byl seks bez zabezpieczenia ale nie oatrzylismy na dni plodne czy cos takiego. Teraz ja troche tego staralam sie pilnowac ale temperature zaczelam mierzyc w dniu spodziewanej zeby miec na nowy cykl wykresik.
Pieeeerwszyyyy? Alez byloby pieknie jakby Wam sie udalo my mamy za soba 15 cykli bez zabezpieczenia z tego 4 cykle na clo (2 monitorowane), minus 4 leczenia infekcji pozniej byla przerwa bez cisnienia i teraz od poczatku roku swiadoma tetminu owulaxji sama robie wyniki i zbieram sie do gina z calym pakiecikiem po rade strasznie zaluje ze tak sie upieralam zeby czekac na slub i 'po bozemu' dopiero po zaczac starania. No! Ale to se ne wrati -
nick nieaktualny