Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To tez prawda ale byloby smiesznie gdyby jednak dwie kreski byly i byla by to ciaza a nie jakis patologiczny stan
Mnie dzisiaj mdli i przechodzi na chwile jak cos zjem,a potem znowu. Jesli to psychika plata figle, to to jest niesamowite, jak potezna moze ona byc, zeby doprowadzac do fizycznych objawow. -
nick nieaktualny
-
Ja jesli juz jestem glodna ciagle. Ale tego nie wiaze z ciaza, lubie jesc;) oczywiscie na sile moglabym widziec,ze robie sie szybciej glodna niz zazwyczaj, ale staram sie nie przesadzac. Za to mdlosci i odbijania sobie nie wymyslilam na pewno, z tymze wiadomo....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:21
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo ja tez bylam glodna i to bardzo ale co ugrzlam dwie godizny odbija mialam za soba tak mnie to meczylo ze coraz mniej jadlam.. dopiero przed wczoraj zjadlam normalnie..
-
nick nieaktualny
-
ciri mam ten sam objaw od konca marca!! i wlasnie to ten objaw dal mi do myslenia najpierw... oczywiscie poczatkowo myslalam, ze zjadlam za duzo fasolki i stad to odbijanie wzdety brzuch itd, chwilowo mnie od papierosow odrzucilo, to etz dalo mi do myslenia no a pozniej jeszcze piersi bolesne, takze ciri ja jestem dobrej mysli co do Ciebie :* i trzymam mocno kciukasy !!:****
-
Mój organizm chyba też sobie ze mne żartuje, bo nie dość, że od chyba 2 tyg mam codziennie takie dziwne uczucie w dole brzucha, czasem tęmpe, czesem kłucie, czsem ciągnięcie - w sumie nie jak na okres, a do tego czasem tak mnie jakby zemdli, ale lekko... - to mi dało jakąś nadzieję, a to teraz jeszcze pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie "nazbierałam" wody przed @. A zawsze, ale to zawsze miałam z 1,5 kg więcej i to od razu było widać, a teraz nic. I nawet cere mam teraz ładniejszą, ale może to zasługa nabytego w niedzielę podobno cud-kremu (przynajmniej wg. reklam ), a normalnie to moja skóra na twarzy do najpiękniejszych niestety nie należ... i co o tym wszystkim myśleć...?
-
nick nieaktualnyzolla wrote:Mój organizm chyba też sobie ze mne żartuje, bo nie dość, że od chyba 2 tyg mam codziennie takie dziwne uczucie w dole brzucha, czasem tęmpe, czesem kłucie, czsem ciągnięcie - w sumie nie jak na okres, a do tego czasem tak mnie jakby zemdli, ale lekko... - to mi dało jakąś nadzieję, a to teraz jeszcze pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie "nazbierałam" wody przed @. A zawsze, ale to zawsze miałam z 1,5 kg więcej i to od razu było widać, a teraz nic. I nawet cere mam teraz ładniejszą, ale może to zasługa nabytego w niedzielę podobno cud-kremu (przynajmniej wg. reklam ), a normalnie to moja skóra na twarzy do najpiękniejszych niestety nie należ... i co o tym wszystkim myśleć...?
Nadzieja umiera ostatnia musisz czekać bo cóż pozostaje -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wypuscili mnie wczesniej z pracy, test zrobiony, piekny 100% negatyw. Ciekawe co lekarz na to wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny