KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy jakie wspaniałe wieści dbaj o siebie i rośnijcie zdrowo :*
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Phnappy ale niespodzianka! Podwójne gratulacje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhnappy gratulacje!!)
A ja się trochę stresuję. Wyszłam z pracy i mocno zakłuło mnie jakby w lewym jajniku. Ale tak że musiałam stanąć, coś w stylu kolki. Mogło to być przez to że nie siedziałam za bardzo i raczej stałam dzisiaj? Beta jutro...aha.i wzdelo mi brzuch. Już wygląda na ciążowyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 12:19
-
Phnappy o rajusiu jak wspaniale Cieszę się razem z Tobą niechaj Ci te podwójne szczęścia dadzą masę radości, a łzy to tylko wzruszenia
-
Phnappy gratuluje podwojnego szczescia
Luna maluszek cudny, gratuluje
Hania34 ja tez rok temu przyszlam tutaj jako nowa i dziewczyny przyjely mnie milo i pomogly oraz wspieraly mnie po stratach itp tak samo jak ja pisze do dziewczyn i ciesze sie razem z nimi z porazek i sukcesowMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
agulineczka wrote:Dziewczyny jestem po kolejnym usg wszystko ok, poza krwiaczkiem, ktory sie pojawil.
Dzidzius ma 1,17cm i serduszko pieknie bije
Jaka to ulga...
gratuluje a maluch juz nie taki malutkiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Jak ja zadaję pytania to dostaje joby, jak próbowałam was wspierać to ignor więc sory strach sie odezwać od razu ocena , zła interpretacja chwilowego kryzysu. że w ogóle ludzi wyśmiewam, uważam że zasługuje na więcej niż ludzoe z tuszą, że co ja o niej wiem o że w ogóle jej źle życzę. Nie pogadasz. I ciągle jakaś veles. Mogę nią być niektórym ulży. Przyszłe matki a niektóre tak wredne
-
Phnappy rozbilas bank
Ja sie za bardzo nie udzielam, podczytuje Was codziennie i patrzac na to co sie wczoraj dzialo mialam ogromna nadzieje ze dzisiaj beda jakies hiper swietne wiesci ktore odciagna nas od tamtych tematow i wrocimy na normalne tory ale blizniakow sie nie spodziewalam
Trzymam mocno kciuki za szczesliwe 8miesiecy w dwupaku :*Phnappy lubi tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
nick nieaktualnyPhnappy gratuluję podwójnego szczęścia cudownie !
Ja jutro zadzwonię do gina, muszę się uspokoić i z tym wszystkim przespać, porozmawiać z emkiem po pracy. On też jest wściekły na ten szpital i to nie pierwszy raz. Bardzo się boimy. Ostatnio rozmawialiśmy, że to ostatnia ciąża, nie ważne jak się skończy. Za dużo nerwów nas to wszystko kosztuje. Niestety nie każda kobieta jest stworzona do rodzenia. Dziękuję Wam za wsparcie :* jesteście najkochansze.Emiilka lubi tę wiadomość
-
Phnappy o rety jaka wspaniała wiadomość! Życzę Ci dużo zdrowia i siły, mam nadzieję że ciąża będzie przebiegała spokojnie i już wkrótce będziesz tulić swoje dzieci!
Ja dziś postanowiłam powtórzyć TSH, dodałam jeszcze ft3 i ft4. Badałam 3 tygodnie temu tsh i wynosiło 3,2, chciałam sprawdzić czy to był taki chwilowy wyskok po kiepsko przespanej nocy czy też jednak coś zaczęło szwankować. Jutro mam wizytę u gina, mam nadzieję że będzie widać na usg czy owulka była. W sobotę i niedzielę miałam pozytywne owulaki, wczoraj temp 37,17 a dziś znowu 36,64... zupełnie tego nie rozumiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kocham taka pogode jak jest dzisiaj po prostu cudownie jest !! a sloneczko to czlowiek od razu lepiej sie czujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️