KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak, już się trochę zorientowałamStaraczkaNika wrote:Jak tu dłużej posiedzisz, to zobaczysz, że połowa z nas popadła w nałogi - jedne notorycznie badają krew, drugie kompulsywnie sikają na testy, a prawie wszystkie jesteśmy leko- i suplomankami. Jest też kwestia uzależnienia od forum i czytania o niepłodności

Tzn że jestem w dobrym miejscu 
Ja Ovarin walę od 1 dc.
Jestem też uzależniona od czekania na wyniki! Ta adrenalina jest nieporównywalna z niczym innym
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Ja też mam organizer na leki. Mój eMek też. Na prawdę mam wrażenie jak na niego patrze że jestem lekomanem.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HA! Wszystkie kciuki niepodzielnie dla badających i wizytujących (w tym mnie!) - bardzo dobrzeMinnie89 wrote:A wiecie, że wg rozpiski NIKT dziś nie planował testowania?

Boli mnie brzuch. Niestety, nie od kropka, tylko z nerwów. Idę parzyć meliskę i wmawiać sobie, że cos da!
nick nieaktualny, Emiilka, nick nieaktualny, Minnie89, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻeby nie było, że rzucam słowami

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/292bb69f44bf.jpg
nick nieaktualny, Emiilka, StaraczkaNika, Lunaris, nick nieaktualny, Minnie89, by7mistake, Kargo31, Sanka, wisienka94, KateHawke, Jeżowa, Yoselyn82, Siwulec, nick nieaktualny, Bocianiątko, MaryAnn, Morusek, nick nieaktualny, Nat90, nick nieaktualny, Anna Stesia, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
-
Mój ma taki z 5 przegródkami - muszę mu wydzielać tylko raz na 5 dni. A ja mam taki z 4ma - na rano, przed obiadem, do obiadu, wieczor. Inaczej bym się nie ogarnęłaMOJE wrote:Ja też mam organizer na leki. Mój eMek też. Na prawdę mam wrażenie jak na niego patrze że jestem lekomanem.
A do owu zawsze łykam tak dużo, że przegrudki ledwie się domykają
Wiem, wiem, powinnam się leczyć... tylko czym?!
KateHawke, MOJE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Jak tu dłużej posiedzisz, to zobaczysz, że połowa z nas popadła w nałogi - jedne notorycznie badają krew, drugie kompulsywnie sikają na testy, a prawie wszystkie jesteśmy leko- i suplomankami. Jest też kwestia uzależnienia od forum i czytania o niepłodności

To święta prawda, jeszcze we wtorek będąc w Rossmanie odruchowo poszłam na półkę z testami ciazowymi i chciałabym widzieć minę babki przy kasie jakbym go wzięła
Kciuki za wizyty i testy !
Ps ja tez dziś wizytuje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Trzeba było sobie chociaż ten na helicobacter kupić - zawze to jakiś substytut!Lena21 wrote:To święta prawda, jeszcze we wtorek będąc w Rossmanie odruchowo poszłam na półkę z testami ciazowymi i chciałabym widzieć minę babki przy kasie jakbym go wzięła

Kciuki za wizyty i testy !
Ps ja tez dziś wizytuje
Lena21 lubi tę wiadomość
polecam wyprawę po lumpexach. Kciuki za wizytę!