KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Jak tu dłużej posiedzisz, to zobaczysz, że połowa z nas popadła w nałogi - jedne notorycznie badają krew, drugie kompulsywnie sikają na testy, a prawie wszystkie jesteśmy leko- i suplomankami. Jest też kwestia uzależnienia od forum i czytania o niepłodności
Ja Ovarin walę od 1 dc.
Jestem też uzależniona od czekania na wyniki! Ta adrenalina jest nieporównywalna z niczym innymStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Cabrera a jesteście po kuracji jakiejś? I sprawdzacie jeszcze raz?
Melevis lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Ja też mam organizer na leki. Mój eMek też. Na prawdę mam wrażenie jak na niego patrze że jestem lekomanem.
Cabrera lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Minnie89 wrote:A wiecie, że wg rozpiski NIKT dziś nie planował testowania?
Boli mnie brzuch. Niestety, nie od kropka, tylko z nerwów. Idę parzyć meliskę i wmawiać sobie, że cos da!lamka, Emiilka, nenusia, Minnie89, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻeby nie było, że rzucam słowami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/292bb69f44bf.jpglamka, Emiilka, StaraczkaNika, Lunaris, nenusia, Minnie89, by7mistake, Kargo31, Sanka, wisienka94, KateHawke, Jeżowa, Yoselyn82, Siwulec, frezyjciada, Bocianiątko, MaryAnn, Morusek, Achia, Nat90, ANkaG, Anna Stesia, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Ja też mam organizer na leki. Mój eMek też. Na prawdę mam wrażenie jak na niego patrze że jestem lekomanem.
KateHawke, MOJE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Jak tu dłużej posiedzisz, to zobaczysz, że połowa z nas popadła w nałogi - jedne notorycznie badają krew, drugie kompulsywnie sikają na testy, a prawie wszystkie jesteśmy leko- i suplomankami. Jest też kwestia uzależnienia od forum i czytania o niepłodności
To święta prawda, jeszcze we wtorek będąc w Rossmanie odruchowo poszłam na półkę z testami ciazowymi i chciałabym widzieć minę babki przy kasie jakbym go wzięła
Kciuki za wizyty i testy !
Ps ja tez dziś wizytujeblue00, lamka, StaraczkaNika, nenusia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:To święta prawda, jeszcze we wtorek będąc w Rossmanie odruchowo poszłam na półkę z testami ciazowymi i chciałabym widzieć minę babki przy kasie jakbym go wzięła
Kciuki za wizyty i testy !
Ps ja tez dziś wizytujeLena21 lubi tę wiadomość