KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:Niestety wiem to z doświadczenia jako ta głośna rodzina. Ślub wzięłam 8lat temu. W sumie to 9 bo cywilny wcześniej razem z moim mężem leci nam już 16 rok bycia para mam to szczęście być że szkolna miłością mieszkanie kupiliśmy po cywilnym ślubie. Byliśmy pierwsza para wśród znajomych z mieszkaniem. Często były imprezy u nas. Byliśmy bardzo młodzi i uwielbialiśmy się bawić. Do tego mój mąż uwielbia głośniki i basy... Wiem że byliśmy udręka. I jak przychodzili sąsiedzi z nerwami to i my głupki się wkurzalismy i uważaliśmy ich za dziadków. Ja i tak zawsze pilnowałam żeby była cisza, ale na męża nic nie działało. Zadziałało dopiero jak miła starsza pani przyszła i spokojnie z nami porozmawiała na drugi dzień po imprezie. Wreszcie dotarło do mojego emka wszystko i od tej pory pilnuje nawet jeszcze bardziej niż ja
-
Mazia to jeśli będziesz miała stymulację to choć na monitoring i weź wcześniej ovitrelle. Bo może problem masz jak ja. Mimo że czasem jakiś pęcherzyk był to nie pękał. Zastrzyki sama sobie robiłam. Nie jest to trudne. Ovitrella tak samo
Klamka to dzisiaj dzień dziwnych snów. Mi się śniło że pozabijalam wszystkie moje koleżanki i ciała zneutralizowalam hahahahah udawałam milutka i śmiałam spustoszenie7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Mazia to jeśli będziesz miała stymulację to choć na monitoring i weź wcześniej ovitrelle. Bo może problem masz jak ja. Mimo że czasem jakiś pęcherzyk był to nie pękał. Zastrzyki sama sobie robiłam. Nie jest to trudne. Ovitrella tak samo
Klamka to dzisiaj dzień dziwnych snów. Mi się śniło że pozabijalam wszystkie moje koleżanki i ciała zneutralizowalam hahahahah udawałam milutka i śmiałam spustoszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 09:01
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Kingulla wrote:Vivanilka piękna wiadomość z rana. Bardzo sìę cieszę.
Ostatnio taki wysyp dwóch kresek, że przyznam się szczerze podziałał na mnie trochę depresyjnie. Mam wrażenie, że wszystkim dookoła się udaje a ja stoję w miejscu ;( a teraz jeszcze te kilka miesięcy bezczynności przede mną jakiś dziś chyba taki dzień dołujący. Może jednak trochę ograniczę forum, nie gniewajcie się. Wrócę jak zacznę znów starania bo mam wrażenie, że nie będę mogła w pełni podzielać waszej radości z powodzenia. Samolubne to i mam nadzieję, że jutro mi przejdzie takie głupkowate myślenie ale dziś mi smutno. Wybaczcie smęty z rana.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Kingulla jak ja Cię rozumiem. Wiem, że może długo się nie staramy bo to 9ty cykl dopiero ale też mam wrażenie, że stoje cały czas w miejscu i nie wiem czy kiedykolwiek będę mamą. Po chwili mi się zmienia myślenie, że napewno się kiedyś uda i nawet ten mój niski estradiol mi nie straszny bo wkręcam sobie, że owulka będzie pózniej a on dopiero zaczyna sobie rosnąć ze skrajności w skrajność
MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba już po owu. Teraz kciuki za żołnierzy. Temp skoczyła z 36.51 na 39.94. Dopisałam się na monitoring, bo chcę ruszyć Juz z zastrzykami
Edit. Staszek przetrwał dzielnie pierwszą noc bez smokaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 09:07
lamka, Cabrera, KateHawke, Emiilka, nenusia, Meśka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie- jak z nimi gadać jak raz poszedł mąż to go okłamali.. ja rozumiem gdyby to byli młodzi po ślubie ale to dorosłe byki z dużym dzieckiem. Gdyby uprzedzili albo przeprosili choć raz a oni nic.
Numeru do dzielnicowego nie mam ale straż miejska jest na mojej ulicy.podejde i zapytam co robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 09:11
Melevis lubi tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Vivanilka piękna wiadomość z rana. Bardzo sìę cieszę.
Ostatnio taki wysyp dwóch kresek, że przyznam się szczerze podziałał na mnie trochę depresyjnie. Mam wrażenie, że wszystkim dookoła się udaje a ja stoję w miejscu ;( a teraz jeszcze te kilka miesięcy bezczynności przede mną jakiś dziś chyba taki dzień dołujący. Może jednak trochę ograniczę forum, nie gniewajcie się. Wrócę jak zacznę znów starania bo mam wrażenie, że nie będę mogła w pełni podzielać waszej radości z powodzenia. Samolubne to i mam nadzieję, że jutro mi przejdzie takie głupkowate myślenie ale dziś mi smutno. Wybaczcie smęty z rana.
Kingulla u mnie to 8cs a w sumie chcieliśmy odpocząć od staranek. Tylko 2dni były takie z finishem. Odpuscilam tempke. Odpuscilam wszystko. Nawet kalendarzyka nie sprawdzałam. Na forum nie wchodziłam. Zastanawiał mnie brak napięcia przedmiesiaczkowego. I wtedy zapaliła się lampka. Od tego czasu mam fisia dziś 5 dzień po terminie miesiączki.
A cycki zaczęły mnie boleć dopiero wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 09:09
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Wiecie jak z nimi gadać jak raz poszedł mąż to go okłamali.. ja rozumiem gdyby to byli młodzi po ślubie ale to dorosłe byki z dużym dzieckiem. Gdyby uprzedzili albo przeprosili choć raz a oni nic.
Numeru do dzielnicowego nie mam ale straż miejska jest na mojej ulicy.podejde i zapytam co robić. -
Ja tym razem czekam do terminu @ jeśli tempka nie będzie spadać to zrobię test. Nie chce się znów nakręcić fałszywymi kreskami jak w ostatnim cyklu. Zapisałam się na 22.047.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Kingulla u mnie to 8cs a w sumie chcieliśmy odpocząć od staranek. Tylko 2dni były takie z finishem. Odpuscilam tempke. Odpuscilam wszystko. Nawet kalendarzyka nie sprawdzałam. Na forum nie wchodziłam. Zastanawiał mnie brak napięcia przedmiesiaczkowego. I wtedy zapaliła się lampka. Od tego czasu mam fisia dziś 5 dzień po terminie miesiączki.
A cycki zaczęły mnie boleć dopiero wczoraj. -
Ja już parę razy do dziś testowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 09:24
-
nick nieaktualnykingulla wiesz ile razy ja tak miałam? mnóstwo, to całkowicie normalna reakcja. Już dochodziłam do ściany,zwłaszcza jak hsg się nie udawały i zgłupiałam bo nikt nie wiedział dlaczego tak się dzieje.
Głowa do góry. My kobiety jesteśmy silne:)
A tak zmieniając temat to pies prawie mi zwiał na polu za dzikim zającem :p ale przyszła jak ją zawołałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do głośnych sąsiadów, jak rozmowa nic nie daje to następnym razem dzwoń na policje/straż miejską. Oni muszą przyjechać jak jest zgłoszenie. Jak mieszkalam w Wawie to mieliśmy taką zafisiowaną sąsiadkę na dole co potrafiła zadzwonić, że jest mega głośno, libacja a u sąsiadów jedynie tv dość głośno chodził, ale zawsze przyjeżdżali. Potem obok nas wprowadzili się tacy co właśnie ani porozmawiać ani nic i brat kilka razy zadzwonił na policję, w końcu zaczęli się pilnować. My za to jak robiliśmy jakąś imprezę to piekłyśmy z bratowa ciasto i sąsiadom obok zanosiłyśmy razem ze stoperami uprzedzając, że może być głośno. Jak robiłam jej panieński to każdy sąsiad dostał flaszkę, na całej klatce schodowej były rozwieszone ogłoszenia, że zapraszamy na imprezę z racji wieczoru panieńskiego. Było nas 30osob na 30m2, hałas jak nie wiem a jak wychodziliśmy w nocy na imprezę to sąsiedzi powychodzili z mieszkań i śpiewali młodej sto lat. No było mega, mega, mega ale my zawsze staraliśmy się żyć tak jak tu na wsi, sąsiedzi jak rodzina byliśmy jedynymi młodymi ludźmi ktosy mówili wszystkim dzień dobry, zagadywali jak zdrowie itd.
Z hałaśliwymi sąsiadami trzeba ostro skoro tacy ludzie. Bo potem nawet jak.im dziecko pod okno otwarte postawisz to i tak będą drzeć jadaczkiCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wpadam tylko na chwilkę się przywitać i rozpoczynam dzień szmaty. Pewnie zajrzę wieczorem.
Ja czekam na @ i w sumie to nie wiem dlaczego jeszcze jej nie ma. Brzuch mnie boli malpowo. Tylko tempka znów skoczyła w górę. H.. wie o co chodzi.
Może przez tą luteinę mój organizm szaleje.