KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Karma ❤️
Cu-do-wnie!
Ale się cieszę że coraz więcej weteranek będzie na ex testerkach!
Ja wam powiem że zobaczycie z każdym miesiącem będzie was tu ubywać a na ex testerkach będą lecieć tak strony jak tu
Ale się cieszę
P.s. Ja od dziś mam założony pessar i jestem już spokojna o dalszą moja ciążeBajkaaa lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam zapisać się do lekarza żeby znów zacząć monitoring pewnie zastrzyki i pierwsze podejście do inseminacji. Ale płodne dni wyskakują mi w majówkę więc nie wiem czy jest sens zaczynać skoro to wszystko może się nie zgrać w czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 19:44
-
Karma ! kolejna weteranka wufruwa to nastepna ktora ? Bociek? Izape? Czrna? Bazylkove? Nowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 19:46
Czrna 81, nowa na dzielni, summer86 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Karma88 wrote:Progesteron 51,70 ng/ml
Beta 134
aż na FB ptaszki cwierkają że beta piękna u Karmy
Płaczesz ?
Bo ja z Tobą
Po cichu gratuluję i chcę byś z nami na ex-testerkach swirowała leve hard
p.s a do docenta piszKarma88, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
reset wrote:Izuś, no muszę to powiedzieć... "A nie mówiłam?!". Mówiłam, że zadzwonią, tam tyle trwa rekrutacja.
Wyciągaj najlepsze szpilki, prasuj spódnicę i idź podbić świat (a przynajmniej oddział banku)! :*
Jutro o 9:30 apeluje do Was: trzymajcie kciuki żebym głupoty jakiejś nie walnęła:)) iiiihaaaa! Ale się cieszę cholerkkaaaa.
Nadrabiam Was teraz.
Przede wszystkim Luna, pociesze Cię, bo też mam wymagających rodziców, których nie raz obwinialam że cos mi nie wyszło, że czegoś było za mało... Wiele razy usłyszałam przykre słowa zwłaszcza od taty. Mojego emka nie tolerował na początku znajomości, zabronił mu przychodzić do mnie, ale ja sobie nie pozwoliłam i dziś jesteśmy małżeństwem, a mój tato wręcz uwielbia mojego męża. W życiu bym nie powiedziała że to się tak skończy. Ciebie podziwiam że sobie tak świetnie radzisz, bo ja bym chyba nie dała rady ogarnąć dzieci i studiów a potem aplikacji i pracy. Rodzice powinni być. Ciebie dumni, ale i tak wiedz że Cię wspierają, dają Ci możliwość mieszkania a nie każdy ma taką możliwość. Teraz jest ciężko, ale tak jak Reset napisała i popieram ja w zupełności. Docenisz ich troskę z czasem, zobaczysz że chcieli dobrze, wiem że to się tak mówi, a Ty w środku cierpisz i zastanawiasz się jak to możliwe. Ja jestem bardzo wdzięczna moim rodzicom za to że zawsze pchali mnie do przodu mimo że się buntowałam i strasznie marudzilam... Bardzo wiele nauczyła mnie moja praca w kancelarii jak widziałam jakie są w Polsce rodziny. Patologia, nikt się nikim nie przejmuje matka nie wie co się dzieje z dzieckiem, syn czy córka mają w nosie starych schorowanych rodziców. Ty masz normalna rodzinę, która na swój sposób się troszczy... Luna nic nie jest czarne i białe. Rodzice się martwią... Wcale się nie dziwię, a wtedy nie łatwo o raniące słowa. Docenisz to z czasem, uwierz mi. Moi rodzice wiele nie mieli, ciężko pracowali na wszystko ale wtedy kiedy potrzebowałam i oni to widzieli to pomogli i to bardzo. Otrzyj łzy, zaakceptuj to że oni tacy są, rodziców masz jednych. Wiem że ciężko to przelknac, ale czasem trzeba. Kochana będzie dobrze:* Twój dzidziuś będzie kochany i uważam że jest kochany mimo wszystko od pierwszych chwil:) uśmiech mała !Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czrna 81 wrote:Klamka mam dziesięcioletniego syna, mam 37lat i jestem pojebana
ja tyle samo i dopiero pierwsze dziecko ale cieszę się że choć jedno
A tak serio to koleżanki w w naszym wieku już większość na wkładkach lub zastrzykach są bo nie chcą dzieci.
Zacytuje moją koleżankę " jak mogłaś na własne życzenie się tak udupić "Czrna 81 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Meśka wrote:Karma ! kolejna weteranka wufruwa to nastepna ktora ? Bociek? Izape? Czrna? Bazylkove? Nowa?
Cholera... Jak dostanę robotę to trzeba będzie się wstrzymać ehhhStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyIzape nie gniewaj się ale się z Tobą nie zgadzam do końca. Doceniam, co dla mnie robią, nigdy nie dałam im odczuć że jest inaczej. Ale kiedy Twoja córka zachodzi w upragnioną ciążę, a Ty jedyne co robisz to mówisz jej wprost że to błąd, że niszczysz sobie życie, że nie skończysz edukacji to coś jest nie tak. Może jestem inna, ale ja bym swojej córce tak nigdy nie powiedziała choćbym tak myślała. Nie jestem już nastolatka, na którą mogą wywierać takie wpływy i moja ciąża nienjest wpadka. A jak własnej mamie nie mogę ż radością oznajmić, że w końcu jestem w ciąży a mała będzie miała rodzeństwo to dla mnie nie ma usprawiedliwienia. Odcinamy od tego kwestie finansowe, mieszkania itp. Wiem, że się martwią, ale troskę okazuje się inaczej niż podcinając komuś skrzydła za każdym razem, jak o czymś sam decyduje. Dla mnie to jest najlepszy czas na dzieci, kiedy mogę jeszcze być z nimi w domu, nie za 10 czy 15 lat jak będzie mnie stać na dom.
Trzymam kciuki za jutro, wiem ze dobrze wypadniesz, zasługujesz na satysfakcjonująca pracę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:04
-
Czrna 81 wrote:Albo Meśka!
Albo Karolina i Hope:) a najlepiej wszystkie naraz
Ja jeszcze mocno trzymam kciuki za IVF-weteranki czyli Kotową i problemik.
I czekam na powrót AksamitnejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:03
Czrna 81, Bajkaaa, Luna1993, Flowwer, _Hope_, Maja84, Kotowa, Meśka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Albo Karolina i Hope:) a najlepiej wszystkie naraz
I czekam na powrót AksamitnejCzarna81
22 cs. -
Luna1993 wrote:Izape nie gniewaj się ale się z Tobą nie zgadzam do końca. Doceniam, co dla mnie robią, nigdy nie dałam im odczuć że jest inaczej. Ale kiedy Twoja córka zachodzi w upragnioną ciążę, a Ty jedyne co robisz to mówisz jej wprost że to błąd, że niszczysz sobie życie, że nie skończysz edukacji to coś jest nie tak. Może jestem inna, ale ja bym swojej córce tak nigdy nie powiedziała choćbym tak myślała. Nie jestem już nastolatka, na którą mogą wywierać takie wpływy i moja ciąża nienjest wpadka. A jak własnej mamie nie mogę ż radością oznajmić, że w końcu jestem w ciąży a mała będzie miała rodzeństwo to dla mnie nie ma usprawiedliwienia. Odcinamy od tego kwestie finansowe, mieszkania itp. Wiem, że się martwią, ale troskę okazuje się inaczej niż podcinając komuś skrzydła za każdym razem, jak o czymś sam decyduje.
Trzymam kciuki za jutro, wiem ze dobrze wypadniesz, zasługujesz na satysfakcjonująca pracę:*Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Karma moje gratulacje !!! Niech fasolka rośnie zdrowo ♥️Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
summer86 wrote:Albo Karolina i Hope:) a najlepiej wszystkie naraz
I czekam na powrót Aksamitnejsummer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄