KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKingulla wrote:Kargo właśnie wyczytałam w necie, ze to może być to. I tak umówiłam się na kolposkopię, bo w zeszłym roku miałam kiepską cytologie i kazali zrobić kolposkopię,a po roku powtórzyć więc pójdę. Lepiej dmuchać na zimne
Nenusia, może zanim pójdziesz tego 10 maja to idź jeszcze do innego lekarza. Trochę odległy termin. Ja bym nie wytrzymała tyle czasu w niewiedzy. Trzymam za Ciebie kciuki :*Mazia89 lubi tę wiadomość
-
Nenusia nic nowego nie napisze, ale uważam tak jak dziewczyny, walczyć trzeba ale ty to wiesz
P.s. Ja też mogę wysłać przypinke jak któraś chce to niech pisze na privWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 21:15
nenusia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Nenusia, będę modlila się o Twoje zdrowie ❤
Bocianiątko, mam nadzieję że ta przypinka przyniesie Ci szczęście.
Byłabym bardzo szczęśliwa mocno Ci kibicuję ❤
Przy okazji zostawię Wam kochane trochę wirusów ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Fajne babki jesteście.
Gospodyni wątku, Ty też się zarażajnenusia, Bocianiątko, Czrna 81, reset, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie że te przypinki serio są chyba magiczne?ponad miesiąc temu napisałam pod jakimś zdjeciem u mamyginekolog tak o,że jak ktoś by chciał wysłać to ja przypinkę przyjmę. To było zanim zrobił się ten bum na wysyłanie, ale po jej historiach z insta że ktoś znalazł gdzies przypinkę i potem zobaczył dwie kreski.jakas dziewczyna mi napisała że wyśle-w sumie się trochę zdziwiłam ale zrobiło mi się miło. Po tygodniu dostałam przesyłkę. A po 3 tyg zobaczyłam II kreski! Napisałam do tej dziewczyny, ona napisała do mamyginekolog, która na instastories opisała tą nasza historię. I potem pod zdjęciem miała ponad 1000 komentarzy o tym że ktoś przyjmie, a ktoś wyśle przypinkę
nenusia, Bocianiątko, Czrna 81, Lunaris, Malgonia, moyeu, Bajkaaa, Nat90, sAnsa_28, Kaczorka, Lena21, Morusek, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Nenusia sercem jestem z Tobą i modlitwa również
O jakie przypinki chodzi, bo ja chętnie przyjmę
Idę się zapisać na czerwcówki :*nenusia, reset lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:A ja mam dzisiaj zły humor, ale nie taki na jamę, tylko na morderstwo. Zamordowalabym kogoś taka jestem zła, ale nie wiem kogo i za co
Nawet to że właśnie przyszła @ nie wqrwiło mnie tak bardzo jak mój popie***ony szwagier! Może kiedyś już pisałam że zostawił rodzinę dla baby,która dla niego też zostawiła swoje dzieci(!) Normalnie nie oceniam takich sytuacji,ale oni są tacy perfidni, złośliwi, bezwzględni... Uhhh! Dzisiaj szwagierka i jej córki dostały pismo od radcy prawnego szanownego Pana, że do końca maja mają opuścić dom. Dzisiaj,w 10te urodziny własnej córki Prezent od tatusia jak chooj... Wiem że ich to do niczego nie zobowiazuje,bo to nie z sądu, ale ręce opadają. Tam już było tyle złośliwości że nawet scenarzyści "Dlaczego ja" albo innej "Ukrytej prawdy" by tego nie wymyślili. Gdybym ja była na jej miejscu to byłby "Szpital"... albo "W 11"Czarna81
22 cs. -
Uroczy koleś eh. No jakiś taki nerwowy dzień. No i szkoda że @ przyszła2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Czrna, po 6 latach pracy w OPSie niestety nie raz widziałam takie rzeczy. To jest straszne... ludzie nie mają skrupułów, są bezwzględni i często "po trupach" idą do celu.
Mam nadzieję,że szwagierka tak łatwo się nie podda i będzie walczyła o dom, chociażby z tego względu że wychowuje ich wspólną córkę (jako dziecku należy jej się część domu). -
nenusia wrote:Dziewczyny wróciłam od ginekologa, opierdolcie mnie, że wcześniej nie poszłam!!!
Mam 15 cm torbiel wielokomorowa prowdopodobnie to jest rak
Idę do jamy nie wiem kiedy wyjdę.
Trzymajcie sie
Mam koleżankę po 5 cc. Nikt jej śmiercią nie straszył.
Dobrze ze masz wizytę u innego gina.Bocianiątko, reset, Czrna 81, Siwulec, nenusia, mi88, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Obiecane podsumowanie
Sanka - była w Rzymie z mężem i po zrobieniu proga można mieć nadzieję, że przywiezie jakieś słodkie bambino z Rzymu (prog owulacyjny, więc kto wie ). W sumie jakby była dziewczynka to imię "Roma" byłoby takie znamienne
mysss - dalej walczy, choć z przerwą na majówkowe szaleństwa. Postanowiła obciążyć wątrobę nie suplementami, a alkoholem. Na zdrowie, Cheers, A votre santé, Prost, Salud - wypij zdrowie zaciążonych
Olik - dusza prawnika każe przemilczeć fakt legalności robienia zdjęć przepisów w empiku, za to żołądek domaga się sprawdzenia jej pomysłu na obiad... Jednocześnie na ex testerkach Olik pokazuje swój brzuch, którego nie widać! Zresztą rzekomy brzuszek na ex testerkach ujawnia też Luna, ale zwracam tu uwagę na słowo: "rzekomy". Dziewczyny wyglądają jak Fit Mamy i zdecydowanie konkurują z Anią L. i sexy mamą Kasią C.
Morusek - nie wie kiedy sikać, ale pewnie za namową Achia zacznie w czwartek. Nie sądzę by dłużej wytrzymała
Karolina - ma przerwę od starań z uwagi na biopsję endo, więc chyba na osłodę życia robiła dziś krzywą cukrową...
Klamka i MOJE - postanowiły wysikać dwie kreski u Niki, coby jej smutno i pusto na wątku nie było
Hope - u mnie na czerwcówkach zdradziła, że jedzie na wakacje na wieś. Życzymy jej by pojechała nie tylko z córką, ale i z pasażerem na gapę
Ania1003 na ex testerkach chwali się kupiła sobie fajne spodnie ciążowe, w sumie mogłabym kupić takie same nawet bez ciąży, bo tak mi się podobają
moja skromna osoba założyła wątek czerwcowy. Nie pogniewam się, jak wszyscy zaciążą u Niki Ewentualnie czekam na te, które po prostu w maju nie mogą się jeszcze starać...
Nika - czasem wychyla się z jamy na swoim wątku, ale potrzebuje wszystkich naszych kciuków i ciepłych myśli! Dziewczyny, mobilizacja!
Małe wyjaśnienie - ex testerki podczytuję bardzo okazjonalnie, więc pamiętam pojedyncze rzeczy i to z reguły te mniej ważne. To nie dlatego, że reszta mnie nie interesuje, po prostu moja pamięć w streszczeniach jest ograniczona, a te naprawdę istotne wieści z ex testerek dotyczą badań, wizyt, wymiarów dzieciaczków i nie ma szans bym to zapamiętała Za to z dzisiejszego podczytywania mam traumę zastrzykową po tym jak przez dwie strony dziewczyny prowadzą debatę nad wyższością kłucia się w uda czy w brzuch. A już wizja roztoczona przez Ania1003 i wkłucie się heparyną w dzidziusia doprowadziła mnie do stanu bliskiego omdlenia w pracy. Albo mam zbyt bujną wyobraźnię albo zbyt wiele horrorów w życiu widziałam.
I na zakończenie apel w oparciu o sytuację Nenusi - dziewczyny, starania staraniami, ale badajmy się! Nie tylko owulaki, nie tylko stymulacje, pilnujcie cytologii, usg piersi, usg transwaginalnego (to do tych, które nie chodzą na monitoringi). A Nenusi życzymy jak najszybszej diagnozy i skutecznego leczenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 22:05
Bocianiątko, Achia, Czrna 81, nenusia, Amal, Cabrera, Lunaris, Meśka, Sanka, Kotowa, lamka, pilik, Rucola, Luna1993, olik321, blue00, Flowwer, Lena21, Morusek, Morusek, myssss, MaryAnn lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCześć wszystkim nie umiem nadrobić Ale Nenusia jeśli chcesz robić marker to już bo ja chyba czekalam 2 tyg na wynik! Także cierpliwość trzeba mieć i szukaj innego gina jak najszybciej bo lepiej żeby to ktoś zobaczył kto wie jak "rak" wygląda! Trzymam kciuki za wszystkie z Was
A i Luna piękny widok twojej Kruszyński!
Ja juz widzę że brZuch rośnie a to początki i ciężko mi ukryć bo miałam trochę po poprzedniej ciąży. Nawet sie zastanawiam czy też sie jeden pęcherzyk nie ukrył że tak rosne! -
91Ewela09 wrote:Czrna, po 6 latach pracy w OPSie niestety nie raz widziałam takie rzeczy. To jest straszne... ludzie nie mają skrupułów, są bezwzględni i często "po trupach" idą do celu.
Mam nadzieję,że szwagierka tak łatwo się nie podda i będzie walczyła o dom, chociażby z tego względu że wychowuje ich wspólną córkę (jako dziecku należy jej się część domu).
Moja @ zaczyna się rozkręcać No nic, machnę sobie w maju maleństwo. Najpiekniejszy miesiąc roku ☺Czarna81
22 cs. -
Reseciku, Twoje podsumowania są genialne! Ja chcę takie codziennie!
Dziewczyny, ma któraś jakieś @-owe wiruski na zbyciu? Przyjmę w każdej ilości!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 22:02
reset, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Ja się nie znam ale moja torbiel wieokomorowa nigdy nie była nazywana rakiem tylko potworniakiem czyli nowotworem łagodnym. A potem się okazało ze zareagowała na hormony i po 2 cyklach na antykach zmniejszyła się o połowę i jest zwykłą endometrioza.
Mam koleżankę po 5 cc. Nikt jej śmiercią nie straszył.
Dobrze ze masz wizytę u innego gina.
Nie taki diabeł straszny jak go opisują. Ważne że zapisałaś się już do innego ginekologa i nie siedzisz w miejscu.
Chciałabym mieć takie słowa otuchy od najbliższych tak jak wy obdarowujecie inne koleżanki z forum. Ja wiem że praca to nie wszystko, ale ja normalnie się trzęsę przed po i w czasie pracy. Jestem taka zestresowana że aż boję się położyć spać. I cały czas obawiam się że o czymś zapomniałam, nie zareagowałam i będzie za późno aby to naprawić. Sądzę że, im bardziej się staram tym mi bardziej nie wychodzi. Ja już nawet nie mam siły płakać...
Przepraszam za moje żale, ale komuś musiałam, bo mąż nie może się już na mnie patrzeć. -
Czrna 81 wrote:Nieee,ona marzy żeby się wynieść,ale póki co nie ma dokąd. Oni ten dom zaczęli budować jeszcze przed ślubem, więc dom i działka są na niego. Szwagierka wniosła już o podział majątku,coś się jej chyba należy... Dopóki mieszka w "jego domu" napewno nie zazna spokoju.
Moja @ zaczyna się rozkręcać No nic, machnę sobie w maju maleństwo. Najpiekniejszy miesiąc roku ☺
Wiem na przykładzie teścia i jego zony nr 2Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Uff nadrobiłam w końcu!
Nenusia , tak jak pisały Dziewczyny, WALCZ, idź do innego lekarza, nie trać nadziei, bo wszystko będzie dobrze!
Emilka gratulacje! Podziwiam!
Reset owu na dniach, do dzieła! Plus dzięki za streszczenie, konkretnie i z humorem
Luna śliczny Dzidziuś! Rzeczywiście wygląda dziewczęco, słodziak jakich mało
Przez to że czytałam kilka dni, nie pamietam już co komu miałam napisać, więc tym które zobaczyły II gratuluję, a za resztę trzymam kciuki, widzimy się w maju!Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Bocianiątko wrote:Reseciku, Twoje podsumowania są genialne! Ja chcę takie codziennie!
Dziewczyny, ma któraś jakieś @-owe wiruski na zbyciu? Przyjmę w każdej ilości!!!Bocianiątko lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Część kochane:* dopiero mam chwilę żeby Was poczytać...
Nenusia tak mi przykro mam nadzieję że po konsultacji z lekarzem będziesz miała dobre wiadomości. Wierzę, że będzie dobrze:* i Ty też tego się trzymaj!
Lamka a Ty jak się czujesz?? Zapomniałam pogratulować Ci działki! Mi się marzy własną i domek, ale to dopiero za jakiś czas...
Muszę się Wam pochwalić dzisiejszym małym sukcesem - przebiegłam 7 km! Do tej pory max to było 5 km na 3 km umierałam ale na 5 dostałam takiego powera że dobiegłam do 7
Poza tym uszyłam dwie bluzki, przebraniami kombinezon i jestem w trakcie szycia kolejnej bluzki - znowu wpadłam w uzależnienie szyciowe i to nie wiem czy jest dobry znak Zaraz będę musiała oprzniaac szafę...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52bd53f2a1f1.jpgCzrna 81, Lunaris, nowa na dzielni, Cabrera, Bocianiątko, reset, Mala90, KateHawke, -Mamunia-, Emiilka, lamka, Cheresta, Kaczorka, olik321, Bajkaaa, Morusek, ANkaG, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza brawo Ty! Zdolna dziewczyna ☺ Mogę jedynie pozazdrościć talentu. Możesz spokojnie szyć na zamówienia. A potem biegiem je dostarczać haha! Jeszcze trochę to na maratonach będziesz biegać. Jestem z Ciebie dumna.
-Mamunia-, Izape_91 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.