KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Lamka gratuluję serduszka! Piękna fotka ❤ Chyba Ty i Tarzan możecie odetchnąć ☺
Mini A po co musisz szybko paszport ogarniać? Na Majorkę to wystarczy dowód.
Ale mi narobiłyście ochoty na placki....Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVivanillka ale to masz pobranie krwi z 16 i 20? Bo jeśli tak, to ta beta nie wygląda szałowo.
Wyobraźcie sobie, że nie było placków! Kupiłam kopytka i zrobiłam sobie z masełkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 18:20
nenusia, _Hope_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja mam dobre wieści: pęcherzyk 22 mm, endo 12, nic tylko seksy i po poprawie nasienia mamy przyzwolenie na 2/3 cykle naturalne
Nie ma śladu torbieli
W tym szale jade na zakupy na poprawę humorku, po drodze sushi dla M. I Winko i działamy
Miłego wieczoru Dziewczętalamka, reset, nenusia, KateHawke, Yoselyn82, Minie Black, Morusek, Izape_91, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Czrna 81, wisienka94, Anna Stesia, Rucola, nowa na dzielni, MaryAnn, Kaczorka, Emiilka, moyeu lubią tę wiadomość
-
Cabrera, piękne wyniki! Owocnych starań
Cabrera lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny dziś nie biorę mety! Dziś pije! Córka się dostała do państwowego przedszkola pod blokiem koniec z chorymi opłatami za prywatną placówkę!
KateHawke, lamka, nenusia, reset, Yoselyn82, Kotowa, Malgonia, Minie Black, Meśka, Bajkaaa, Morusek, Izape_91, Bocianiątko, Karma88, Flowwer, Czrna 81, Cabrera, wisienka94, Anna Stesia, Rucola, Paulina_2603, Nat90, nowa na dzielni, Anaaa90, Kingulla, MaryAnn, Lena21, Kaczorka, Emiilka, moyeu, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Karma super beta przyrosla, gratuluje
Męska jak mialam biopsja to brali do hist-patu i wtedy od razu mialam schrasing a jak sam schrasing był to nie brali do badania.
U mnie nazwala to scratchingiem z tym ze chciala oddac na hist-pat zeby sie czegos dowiedziec o endo. Czy scratching czy biopsja dla mnie obojętne- wazne zeby efekt bylCzrna 81 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
reset wrote:Przed chwilą zrobiłam, ale z mega rozwodnionego moczu, więc chyba i tak nie jest źle (zwłaszcza, że to zwykły owulak z allegro):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0b4b91f8eb.jpg
Sama siebie zacytuję, bo mnie moja głupota aż w oczy bije! Podniecanie się pozytywnym testem owulacyjnym po zastrzyku to szczyt inteligencji, no Himalaje po prostu Dziwić to bym się mogła, gdyby pozytyw po Ovi nie wyszedł.
Hormony mi się na mózg rzuciły, wybaczcieIzape_91, Minie Black, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:Hmmm.. Meska nie chcę nic mówić, ale Ty jesteś następna w kolejce po serduszko. Lunaris wyśniłam a na Ciebie mam przeczucie od pewnego niedługiego czasu, więc pozytywne nastawienie i będzie dobrze.
Dziękuję Ci bardzo oby przeczucie Cie nie zawiodlo :*Rucola lubi tę wiadomość
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Wlasnie zajrzalam do lodowki i widze mase niepotrzebnych rzeczy ktore nie jemy. Wiec wyjechalam z ryjem na mojego " co Ty do cholery kupiles!!!??"
On sie patrzy jak na wariatke i do mnie ze sama to kupilam gdy wracaliśmy dzis z kliniki.
Po tym leku na uspokojnie odplynelam i po nim niewiele pamietam ale przypomina mi sie ze byliśmy w sklepie i cos kupowalam musialam smieszne wygladac zataczajac sie przy półkach i biorac co popadnie:)Czrna 81, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
lamka wrote:Reset ja bym na Twoim miejscu zrobiła dokładnie to samo, ciesz się, a my cieszymy się z Tobą
Lamuś, mnie się hormony na mózg rzuciły Ale chyba dochodzę do tego, że musimy podziałać dziś (i jutro?) i zdać się na los
Choć nie ukrywam, że martwi mnie cholernie dużo niepłodnego śluzu.
nick nieaktualnyreset wrote:Sama siebie zacytuję, bo mnie moja głupota aż w oczy bije! Podniecanie się pozytywnym testem owulacyjnym po zastrzyku to szczyt inteligencji, no Himalaje po prostu Dziwić to bym się mogła, gdyby pozytyw po Ovi nie wyszedł.
Hormony mi się na mózg rzuciły, wybaczciereset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHope super! Aż sama sprawdziłam, kiedy mamy wyniki rekrutacji- jeszcze 6 dni. Na zdrowie!
Vivanilka to Twoja druga beta? Wybacz, ale nie pamiętam
Lamka cudowne maleństwo Nie mogę się napatrzec
Karma gratuluję super przyrostu bety już nie powtarzaj kochana, ciesz się :*
Reset udanych owocnych przytulanek:*
Ja z braku laku zrobiłam sobie prezent na rozpoczęty 16 tydzień ciąży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fcd679a9a93.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:06
reset, Yoselyn82, Emiilka, moyeu lubią tę wiadomość
-
Lunka - miłej lektury! :* Czasem myślę, że chętnie bym wróciła na aplikację (choć w trakcie szczerze mnie wkurzała ).
Już się martwiłam, bo nie widziałam Cię ani tu, ani na ex testerkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:08
Luna1993 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyreset wrote:Lunka - miłej lektury! :* Czasem myślę, że chętnie bym wróciła na aplikację (choć w trakcie szczerze mnie wkurzała ).
Już się martwiłam, bo nie widziałam Cię ani tu, ani na ex testerkach.
Do tego naczytalam się o szyjce i moja wcale nie jest taka super, ale wiem żeby nie panikowac, lekarz wie co robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:14
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Meśka pochwal się zakupami
Spód do pizzy gotowy, gotowe surówki, piwo karmelowe wtf ? Spod i surowki zawsze robie sama a piws karmelowego nieznoszenenusia, reset, Izape_91, Minie Black, lamka, Anna Stesia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny