KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie ja następnym razem muszę jakieś paskowe bez obudowy zamówić i spuszczać w wc po 5 minutach i nie to nie!
Chociaż takie testy płytkowe też kiedyś rozwalałam młotkiem i śrubokrętem. Potem mąż pytał, co popsułam, a ja tylko sobie chciałam dobrze obejrzeć. Faceci nic nie kumają -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de5871297a5a.jpg
Test górny. Dla mnie widać białą linie obok której wysechł odczynnik. Ta kreska chyba jest za cienka i chtba za blisko kontrolnej. Ale może zdjęcie złej jakości. Może nie mam racji. Może siki rozcienczone. Trzymam kciuki żebym się myliła.
Dolny test. Różowa i gruba kreska. Na bank test wykrył hcg. Czy z ciąży czy z zastrzyku tego nie wiem ale obstawiam ciążę.Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Nika, pewnie fujka ale ja bobo podgryzam zębami i zaraz puszcza ten plastik
Hope to Twoje sikacze???
A paskowe są dobre te one step. Koleżanka porownywala z facelle i bardzo podobnie wychodził.
Nieeee. Ja nie uprawiam sexu bo nie mogę oddychać przez nos i mam obowiązkowa przerwę. To Niki i Malgoni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 20:58
-
lamka wrote:Nika, pewnie fujka ale ja bobo podgryzam zębami i zaraz puszcza ten plastik
Hope to Twoje sikacze???lamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Hope to Twoje sikacze???
Fujka, nie fujka, ale zębami bym nie ryzykowała!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Fujka, nie fujka, ale zębami bym nie ryzykowała!
reset, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Bo w kiblu trzeba mieć małe nożyczki albo pilniczek do paznokci metalowy zęby się jeszcze parę lat przydadzą
Ja to mam nawet śrubokręt... kolejny w kuchni, i w torebce Dobrze, że w sądzie wchodzę na legitymację, a nie przez bramkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 21:28
Malgonia, ANkaG, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja tez raczej sie na pozytyw nie nastawialam. Zwlaszcza 10dpo z wieczornego sika. Ale to moj pierwszy evap wiec to tez jakies doswiadczenie. Tak czy siak chcialam pokazac ze poczasiak nie wyglada jak gruba rozowa kreska Niki.
Co nie zmienia faktu, ze wolalabym by plamienie ktore mam bylo implantacja a nie chu..wym progesteronem.
No ale mialam sie winka napic, a teraz jednak poczekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 21:20
-
_Hope_ wrote:Fujka
A paskowe są dobre te one step. Koleżanka porownywala z facelle i bardzo podobnie wychodził.
Nieeee. Ja nie uprawiam sexu bo nie mogę oddychać przez nos i mam obowiązkowa przerwę. To Niki i Malgoni.
O właśnie, nie mogłam sobie przypomnieć jak te zielone się wabią, dzięki
Szkoda, że ta choroba to aż tak Cię powaliła. Ale czasami taki przymusowy odwyk robi dobrze. Zresztą trzeba faceta oszczędzać, coby się nie zaraził i nie utracił połowy zasobów przez gorączkę.
Skoro nie testujesz, to dobrze, że chociaż my dostarczamy Ci materiału do badań. A niedługo zbierzesz to w całość i wydasz artykuł w "Chcemy być rodzicami" z odpowiednim rankingiem i instrukcją jak interpretować kreski Połącz przyjemne z pożytecznym - możesz edukować setki kobiet -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje 2 różne testy robione w tym samym dniu -na obu kreska wyszła po czasie. Na facelu myślałam że to dżołk więc zrobiłam bobka- też wyszło najpierw blado ale w ciągu 5 min ściemniało. Życzę wszystkim takich dżołków :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11084bcbea0b.jpgStaraczkaNika, ANkaG, golonat, MOJE, Czrna 81, Bocianiątko, staraczka1111, KateKum, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
W poprzedniej ciąży beta jakoś w 16-18 dpo wyszła mi ponad 3000 jak teraz zobaczyłam 300 w 14 to od razu zaczęłam sobie wkręcać że coś jest nie tak. Ale jestem twarda - nie powtarzam, czekam na wizytę i wierzę w kurczaka!
Teraz jak pójdę na zwolnienie to będę miała duuuużo czasu na spanie Szykujcie sikaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 21:30
-
Cześć Dziewczyny!
Przed świętami ten wątek miał z 10 stron, a teraz...Wy juz testujecie! Ja czuje owulację, chociaż niemozliwe bo dopiero 12dc. A ja zamiast serduszkować, siedzę na lotnisku i czekam na samolot do domu...
Mam nadzieję że wszystkie odpoczęłyście od ciągłego myślenia. Zabieramy sie do pracy!