KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec ja zawsze używam do tego Gertrudy. Buzia jest od jedzenia :p ale pamiętaj jak już zdecydujesz się że w danym cyklu mierzysz w buzi to musisz cały cykl mierzyć w buzi. A nie raz buzia raz Gertruda :p nie tylko ze względów higienicznych, ale praktycznych.
Luna1993, Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nika bardzo dobre wieści! i oby tak zostało aż do grudnia. Teraz życzę jak najwięcej spokoju, choć wiem, jak trudno o to, a czasu nie przyspieszymy... trzymam kciuki za Twoją Fasolkę, niech rośnie zdrowo!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:To wale:
Mierzycie temperaturę a ja jeszcze nie monitorowała tego, z tego co zauważyłam to mierzycie rano przed wstaniem z łóżka No i teraz to pytanie - wkładacie termometr normalnie pod pachę czy jednak trzeba go zapakować wewnątrz „Gertrudy” ?
Czy Gertruda to ze względu na jakies cechy charakterystyczne? Eins, zwei, drei, równo? Moja to bardziej Dżenifer.Achia, nenusia, Siwulec, Jeżowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Nenusia a Ty dziś nie miałas być u lekarza? czy coś mi się pochrzaniło z lekka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 20:42
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Termometr stosuję dowcipnie lub dopyszcznie.
Teleturniej to ja myślę, że bardziej jednak familiada.
Więcej niż jedno zwierzę? :>
Dziewczyny tu sobie jeszcze popanikuje, bo spadł mi prog z 31 do 20
A bierzesz luteinę albo dupka? Może warto skonsultować z lekarzem? Ja to się na progu znam słabo, wiem tyle że powinien być wysoki, ale wiem tez że dziewczyny miewają mniejsze i jest dobrze. Niech się wypowie ktoś mądrzejszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 20:44
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:Tak, trzeba mierzyć wewnątrz, przed wstaniem z łóżka. Idealnie byłoby codziennie o stałej porze, ale czasem nie wychodzi- wtedy polecam https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php.
Czy Gertruda to ze względu na jakies cechy charakterystyczne? Eins, zwei, drei, równo? Moja to bardziej Dżenifer.
Za to ginekolog jest przeze mnie pieszczotliwie zwany pieszczochemSiwulec, Bocianiątko, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nenusia wrote:Kochana ja się nie napalam, że to ciąża jest.. Są dwie opcje albo rak albo ciąża..
Dlatego się nie cieszę, bo upadek może być bolesny. -
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Kochana ja się nie napalam, że to ciąża jest.. Są dwie opcje albo rak albo ciąża..
Dlatego się nie cieszę, bo upadek może być bolesny.nenusia lubi tę wiadomość
-
Czasem ją zaczesuje na Hitlera ale głupio było nazwać ją Adolf
Czas mierzenia standardowy ? 5min ?
Luna1993, Anna Stesia, nenusia, Morusek, Jeżowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Nenusia, no przy takiej becie to Ty się zacznij oswajać z tą drugą opcją. Pewnie potwornie się będziesz teraz bać o malucha, ale skoro się zagnieździł to znaczy,że mu ta torbiel nie wadzi. Trzymam kciuki!
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenusia tez myśle ze nic nie dzieje się bez przyczyny maleństwo urośnie i pokaże torbieli ze nie warto z nim zadzierać :* o której jutro wizytujesz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Nenusia tez myśle ze nic nie dzieje się bez przyczyny maleństwo urośnie i pokaże torbieli ze nie warto z nim zadzierać :* o której jutro wizytujesz ?
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Czasem ją zaczesuje na Hitlera ale głupio było nazwać ją Adolf
Czas mierzenia standardowy ? 5min ?
Natchnęłaś mnie ideą, żeby zatem dziewczyny, które z powodu wielkiego brzuchola nie mogą już sobie niczego zgrabnie czesać (w tym jors truli), nazywały swoją fryzurę Fryderyk ChopinWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 20:56
nenusia, lamka, Siwulec, Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość