KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini ja się nie odzywam bo zawsze boje się komuś coś wkręcić ale nęci mnie to ovi2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Noo, powiedzmy ze owu mogła być później ale wtedy już nie było seksow2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Malgonia, wykres piękny tylko przez duże dawki proga, jedziemy na tym samym wózku! W piątek razem będziemy upuszczac krwi
Nowa, a jesteś pewna, że to 11 dpo?
Nowa - dokładnie pomyślałam o tym, co Minie, aż weszłam w Twój wykres
Minie - duże dawki to jakie? Bo ja w sumie łykam 2 x 1 i też liczyłam, że chociaż po dupku będzie jakiś mega skok temperatury, a tu ciągle taka nijaka...
Malgonia wrote:Reseciku moj ciazowy wygladal jak Twoj
Będziemy ostro we trzy, razem z Minie, walczyć o tytuł najlepszego wkręcacza ciąży w kwietniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 08:43
Minie Black, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nowa na dzielni wrote:Mini ja się nie odzywam bo zawsze boje się komuś coś wkręcić ale nęci mnie to ovi
Nowa, u mnie 10 dpo nawet cienia nie bylo. 11 mialam bete 42 i tez cholera wie czy cos by wyszlo. Daj sobie jeszcze szanse. W koncu roznice w dniach zagniezdzenia sa faktem i u Ciebie moglo byc chwile pozniej jak ze dwa dni nie bedzie jeszcze @ to sprawdz znowu.
Lady Dior a jak u Ciebie? Cos czytalam, ze ten cykl kwietniowy poszedl w piz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 08:44
Minie Black, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nowa na dzielni wrote:Mnie zastanawiają cały czas duże i napięte cyce, ale może zwyczajnie przytyłam . Muszę się zważyć . Jakby mi krecha wyszła dopiero 13 dpo to słabo, nie? Nawet chcąc sobie jeszcze chwil podkręcać przed piersza wizyta w kibelku w pracy ze wczorajszy spadek 11 dpo to było później zagnieżdżenie
u mnie 11dpo biało a 13dpo była ładna krecha przy becie 92nowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka, ja dzisiaj specjalnie na marcowym wątku się cofnelam do Twojego zdjęcia testów z 28.03
Reset od 16.04 brałam dupka 2x1, wczoraj zalecilam sobie dodatkowo luteine dowcipną 2x1Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 08:46
reset, lamka lubią tę wiadomość
-
Wtedy miałabym najróżniejszą owu w karierze staraczki - 14 dc i musiałby ogarnąć sprawę plemnik sprzed 2 dni. To by było coś ;(. A serio to nie ma co sobie już póki co wkręcać, dzisiaj wyniki emka, pomyślimy co dalej.
No chyba ze jutro znowu temp pójdzie w górę i nie będzie @ to wrócę do wkręcania2019 początek - strata, 10 tc
Nowa- plemnik sprzed dwóch dni to jeszcze całkiem świeży... Ja rozumiem, że gdyby zapłodnił taki pięciodniowy to faktycznie byłoby jak połączenie Chucka Horrisa z McGyverem, ale dwudniowy świeżaczek? No proszę Cię
Trzymam kciuki za wyniki M., pamiętam jak sama przeżywałam ich odbiór w styczniu... Popłakałam się wtedy na facebooku Emilce. Swoją drogą właśnie sobie uświadomiłam, że mój pierwszy kwartał 2018 roku to głównie czekanie. Czekałam na wyniki M. na wyniki wymazów, na okres, teraz na wyniki egzaminu i wyniki starań kwietniowych. Mam dość czekania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 08:54
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
No zobaczymy dzisiaj co to za Chucki Norrisy się za te moje babciowe jajeczka zabierają2019 początek - strata, 10 tc
Swoją drogą wspominałam, ze McGuyver to moja największa miłość z dzieciństwa? Emek się śmieje, ze przez to jak coś naprawi to się na niego od razu grzeje na maxa .
No wiec poza załamka dotycząca zbliżającego się okresu dobiło mnie to
Bajkaaa, Siwulec, nenusia, Czrna 81, Flowwer, lamka, KateHawke, sAnsa_28 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Nowa- you made my day!
Dzień dobry dziewczyny
Malo się udzielam w tym wątku ale mam lekki spadek formy a na dodatek siedzę na glukozie i dobrze nie jest
Słabo mi trochę i gorąco masakra
Reset ja od grudnia powtarzam że można tak umiejętnie wkręcić sobie ciąże jak ja bo już jest 6 miesiącu ciąży hehe
Nowa 2 dni? Dobrze pisze reset to przecież świeżaki niektórym parom każą co 3 dni się kochać no to znaczy że dwa dni żołnierze poczekaj a jeszcze nie wiadomo jak długo lecą do jajeczka
Lekarze zawsze powtarzają że to plemniki maja czekać na jajeczko a nie na odwrót
Wybacz jeśli nakręcam za bardzo ale ta glukoza wali mi w łeb hehereset, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn wczoraj Ci nie odpowiedziałam. Czasami nie jestem zadowolona ale to raczej wynika z frustracji całym systemem, sposobem funkcjonowania nfz, zasadami szkolenia specjalizacyjnego i liczbą miejsc na nie o czym nie miałam za bardzo pojęcia i wyobrażenia zanim szłam na studia.
A co do podróży na Kanary to jak jak leciałam na Wyspy Zielonego Przylądka to mieliśmy międzylądowanie na Teneryfie. Ruszaliśmy z Warszawy o 6 rano, mieliśmy miejsca po prawej stronie a słońce świeciło po lewej. Wracaliśmy po południu i wieczorem i też siedzieliśmy po prawej i słońce było po lewejYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Łeeee no i żeśmy się trochę hobbystycznie ponakręcały a tu jeb - krew . No więc witam się w nowym cyklu. Jak w zegarku - 24 dni cykl2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
I mnie dzisiaj 9 dpo i pierwszy raz w życiu nie chce mi się sikać!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%