KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vivanilka modle sie o Was
Lukaszkowa - nie jestem pewna ale ten modulator chyba zawiera zwykle a nie metylowane witaminyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 19:41
-
nick nieaktualny
-
Na Usg widać jedynie pogrubione endo...
Opcje są dwie... Albo zbyt mała ciąża i nie widać jeszcze na usg... Albo niestety... Będę miała robiona bhcg... -
Vivanilka kciuki za Was &&&&&&&&❤
Luucy piękna beta, gratuluję. Co do proga, to warto by było brać duphaston lub luteinę.
Ja dziś zapierdzielałam 12 godz w pracy, potem pojechaliśmy do teściowej, mieli w nocy włamanie. Nie tyle do niej, co do szwagra który buduje u niej domek letniskowy. Szkody na parę tysiaków
A po za tym łeb mi dziś pęka, czekam na streszczenie Reset bo jakoś Was nadrobiłam ale mało co przyswajam, chyba pójdę spaćreset, Luucy lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Vivanilka, kciuki! Oby to tylko fałszywy alarm...
Czrna zaraz spróbuję coś napisać, choć mnie też głowa boli okrutnie.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset, jeśli się kiepsko czujesz to nie rób podsumowania. Kochana, to ma być obopulna przyjemność przecież, a nie Twoje męczenie się. To, że jesteśmy zachwycone codziennie, a Ty przez nas cudownie łechtana okrzykami zachwytu nie oznacza, że to Twój obowiązek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 20:13
blue00, reset, nenusia, Lunaris, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzień na forum w wielkim skrócie, bo łeb mi pęka.
Achia oddała 6 próbek krwi... Myślę,że w kolejnej części Zmierzchu ma jakąś drugoplanową rolę już na pewno!
Daniela w asyście połowy forum weszła do gabinetu, a tam usg i serduszko u Kropka.
Z rana wrzucono liczne zdjęcia testów, bo sikała tradycyjnie już Minie Black i kreski jak ta lala, porównawczo sikała też Siwulec na owulaki (w tym owulak podróżnik obsikany w PKP- jak nic pierworodny Siwulca powinien mieć darmowe przejazdy) oraz sikała też wisienka, która rozebrała test na składniki pierwsze.
Nowa ogarnia temat męskich wyników. Ale dokarmi M. suplami i będzie dobrze!
Agulineczka złożyła raport po wizycie z samymi pozytywnymi wieściami.
Yos dalej rozważa gdzie siedzieć. Gorzej jak słonce zrobi jej psikusa i schowa się za chmurami
Agniechaaa z ex testerek wylądowała w szpitalu z początkiem porodu zajączków, a że to 30 tydzień to kciuki bardzo potrzebne.
Cabrera ma wyniki, że MUCHa nie siada
Meska kicha i smarka w jamie. Proponuję do niej nie dołączać, jeszcze się pozarażacie, a tu majówka lada moment.
Bociek ma misterny plan dla lekarza. Właściwie gdyby dostała podpisany plik recept in blanco oraz przenośne usg do monitoringu w zaciszu domowym, to sam by się mógł leczyć
Vivanilka trafiła do szpitala z krwawieniem, więc u jednej ręki kciuki za Agniechę, u drugiej za Vi.
U Reset stres morderca nie ma serca i udało mu się zabić nawet poranny entuzjazm z (nareszcie) rosnącej temperatury!.
Jutro szykuje się wielkie testowanie, bo betować mają Minie, Nenusia i Malgosia.
Od czytania ex testerek skacze mi dziś cukier, bo zapamiętałam tylko dyskusję o kakao, szarlotce z lodami i torcie z bitą śmietaną.
Edit: Minie, łeb mi pęka, ale spać też nie daję rady, a tak to zajęłam na chwilę głowę niemyśleniem o jutrze
P.S. Czy jak rano zapomniałam duphaston, to brać teraz 2 tabletki czy tradycyjnie 1?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 20:39
Angelika83, Lunaris, Klamka82, Czrna 81, wisienka94, Simons_cat, Cabrera, Luna1993, Meśka, Minie Black, Morusek, Siwulec, nenusia, Emiilka, Nadzieja22, Kargo31, nowa na dzielni, lamka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Eh po wizycie. Za tydzien jeszcze jedna wizyta. Wtedy powinna byc akcja serca. Nienwidzial zadnego odwarstwiania. Ale ten pecherzyk nie do konca mu sie podobal.
Wczoraj mial 5,7x3,1 i byl dosc okragly a dzis ma 11,7x4,4 i jest jakby splaszczony.
Powiedzial ze to nic nie przesadza bo rozne przypadki widzial. Ale mam w sobote jeszcze raz bete zrobic. Bo przyrost niby ok jest.
Mam odpoczywac, wszystko tak jak do tej pory.
Zaczynam glowkowac bo jestli wczoraj mial taki wymiar i podrosl no to chyba dobrze. Objawy mam jak mialam. Nic nie ustalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 20:20
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, niech Młodzian bierze przykład z fasolek Niki i córki Nadziei, które też trochę straszyły, a potem okazywało się, że jest ok! Kciuków nie puszczam :*
frezyjciada wrote:Reset lepiej zrób coś dla siebie! Odpocznij Dziubeczku:*
Próbowałam spać, ale nie mogę Jutro będzie po wszystkim, nawet jak nie zdam, to skończy się ten stres, wpadnę na chwilę w depresję, a potem się otrzepię i rozplanuję naukę na przyszły rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 20:25
Beatisss wrote:Melduję gotowość do kwietniowego testowania:)
"Dobry wieczór Dziewczyny!
Jestem Beatisss, mam xyz lat i od xyz cykli staramy się z M. o dziecko. Póki co ginekolog nie stwierdził u mnie żadnych większych problemów, za wyjątkiem xyz. W tym cyklu byłam na monitoringu/ robiłam testy owulacyjne i liczymy, że się udało.
Podczytuję Was od kilku dni, widzę, że jak trzeba to potraficie pocieszyć, rozbawić, ale i sprowadzić na ziemię. Liczę, że jak wrzucę Wam zdjęcia mojego testu z planowanego na dzień xyz sikania to wy również dojrzycie tam dwie kreski."
A fe, Leniuszku! Aż zrobiłam za Ciebie wstęp, podstaw sobie dane
KateHawke wrote:Witaj może opowiedz coś o sobie. Ile się starasz, itp.
Kate, wyraziłaś to nieco bardziej elegancko niż ja Chyba faktycznie jestem niepłodna przez wredotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 20:33
Klamka82, blue00, Meśka, Minie Black, Karolina90, Lunaris, KateHawke, Morusek, Bocianiątko, nenusia, Emiilka, Nadzieja22, lamka, Nat90 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny