KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Minie toć środa(dzień loda) wczoraj była!
Bocianiątko, nenusia, Karolina90, frezyjciada, blue00, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Będę czekać na ten wynik, kciuki mocno trzymam!!!
Jeszcze godzina... To chyba będzie najdłuższa godzina w życiu... -
Dobranoc Dziewczyny. Im dluzej sie spi tym temperatura wyzsza :p
Oj bedzie stresik ranoreset, frezyjciada, Luna1993, nenusia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Dobranoc Dziewczyny. Im dluzej sie spi tym temperatura wyzsza :p
Oj bedzie stresik rano
Rano stres zostanie wynagrodzony... jeszcze większym stresem :* -
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Jeszcze godzina... To chyba będzie najdłuższa godzina w życiu...
Kciuki zaciśnięte -
nick nieaktualnyReset Słoneczko idź spać, niech Ci się przyśni coś miłego! Jesteś silna babeczka, przetrwałaś już tyyyyyle to przetrwasz i jeszcze ten jeden okropnie stresujący dzień :*
Minie I love You!
Viv trzymaj się tam dzielnie!
Taki mam twardy brzuchol i tak mnie kręgosłup boli, że nie wiem czy zasne... Już wzięłam podwójną dawkę magnezu, ale rozkminiam czy aby nie łyknąć nospy brzuch jak kamień normalnie... Może to od tego, że rośnie jak szalony, albo za dużo sobie dziś pofolgowałam z nieoszczedzaniem
Bądź co bądź, dobrej nocy Kochane!reset lubi tę wiadomość
-
Padam na pysk,więc uciekam spać...
Vivanilka kciuki trzymam i nie puszczam!
Wszystkim sikającym i betujacym z rańca : POWODZENIA!
Nenusia za twoją jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ❤❤❤ Będzie dobrze, musi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 22:26
reset, nenusia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Żeście naskrobały
Minie, ja Cię proszę, zacznij czytać ulotki, bo pewnego dnia skończysz jak mój dziadek, który przez kilka dni łykał czopki A tak marudził, że za duże tablety teraz robią
Reset, odpocznij, bo aż u mnie widać jak mózg Ci paruje z tego wszystkiego
Vivanilka, czekam na wynik razem z Tobą.
Wszystkim oddającym jutro krew, wizytującym oraz sikającym obiecuję moje kciuki!lamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Nadzieja moja babcia wciskała dziadkowi jak czopki Acard i wpadła przy tym jak zaczeła narzekać że mogły być większe hihi a ulotkę przeczytała i tam było dojelitowo
nenusia, Nadzieja22, sAnsa_28, lamka, reset, Czrna 81, Phnappy, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny