Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet
    Postów: 7212 13036

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia- najważniejsze, że ktoś chce działać konkretnie i w miarę szybko. Oraz że to ktoś kto właśnie ma dojścia do szpitala, bo wtedy jest szansa na szybsze terminy.

    Trzymamy kciuki, a forum udowodniło dziś jaką ma moc sprawczą <3

    nenusia, Karma88 lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1748 2270

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, nie zauwazylam, że jesteś już po.

    Nie znam się, ale chyba brzmi sensownie to wszystko. Jakiś plan już jest przynajmniej.

    nenusia lubi tę wiadomość

    cd9b90bv6jvl2h1u.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia czyli jesteś pod dobrą opieką!

    Minie moja Ty Lamooooo w dwupaku <3
    Ja skaczę :-) :-)

    reset, Bocianiątko, nenusia, Emiilka, Minie Black lubią tę wiadomość

  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1463 1104

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset gratulacje :) :) pijemy dzisiaj :)
    Minie cudna beta :) przesyłaj wiruski ;)
    Nenusia super że trafiłaś na dobrego giną i że jest plan. Wierzę że wszystko się ułoży;*

    reset, nenusia, Minie Black lubią tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1463 1104

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przebieram nogami w oczekiwaniu na emka :) jeszcze tylko półtora dnia o yeee

    reset, Luna1993, Emiilka, Czrna 81, Malgonia, KateHawke, nenusia lubią tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, trzy razy sprawdzałam, czy nie pomyliłam wyników hcg i proga - NIE, NIE POMYLIŁAM !:D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 16:49

    lamka, Bocianiątko, reset, Morusek, Luna1993, Emiilka, Daniela, nenusia, Anaaa90, Siwulec, frezyjciada, KateHawke, Lucia88, MaryAnn, Karma88, Klamka82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia cały czas wierzę że cała sytuacja skończy się dobrze a w szpitalu znajadą odpowiednią terapie nawet operacyjną.

    A tak nawiasem kiedy miałas ostatnie usg przed tym wszystkim ?

    nenusia lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj piękny dzień :-)

    Jeszcze tylko żeby mój prog był taki piękny.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 16:35

    reset, Minie Black lubią tę wiadomość

  • Agulaa30 Autorytet
    Postów: 501 189

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    HCG-beta ilościowo 15,97 mIU/ml[0-3,1]H; moj wynik

    wisienka94, Czrna 81, Minie Black, Malgonia, KateHawke, Morusek, Vivanillka, ANkaG, nenusia, Lunaris lubią tę wiadomość

    w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia brzmi jak rozsądny plan ;) trzymam kciuki żeby wszystko się pozytywnie ułożyło :)

    nenusia lubi tę wiadomość

  • reset Autorytet
    Postów: 7212 13036

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamuś, nie ma innej opcji, będzie pięknie! <3

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko wrócę do starań, to chyba zamęczę doktora, żeby przetestował na mnie spoósb na Lamę :P jak to takie cuda działa, to ja się poddam ekperymentom z wielką chęcią :D

    Nenusia na pewno będzie tak jak doktor mówi, guz okaże się łagodny i będzie wszystko ok :)

    Cudowny, obfity w dobre wiadomości ten piątek :)

    Luna1993, reset, nenusia, Emiilka, Minie Black lubią tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • reset Autorytet
    Postów: 7212 13036

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Jak tylko wrócę do starań, to chyba zamęczę doktora, żeby przetestował na mnie spoósb na Lamę :P

    Właśnie sobie zwizualizowałam tą scenę:
    - Panie Doktorze, chciałabm spróbować na Lamę... ;)
    - ???

    Jako prawnik nigdy ni słyszałam, by kiedyś lekarz założył sprawę o molestowanie (w drugą stronę i owszem), ale tu może być precedens ;)

    Minie Black, Kingulla, Lunaris lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black, ojejkusiu, jak pięknie! :D Gratuluję Kochana z całego serduszka! <3 Odpoczywaj teraz za dwoje, chuchaj i dmuchaj na siebie :) Ahh, uściskałabym Cię Kochana! <3

    Dziewczyny, metoda "na lamę" działa! Także wiecie, co trzeba robić! :D

    Reseciku, mój kochaniutki Ty! <3 Gratuluję Ci we wszystkich możliwych miejscach :D Najchętniej to spotkałabym się z Tobą na kawie i wyprzytulała Cię, tak, jak mam chęć teraz przytulić Minie :) Jak napisałaś, że zdałaś, to wyobraziłam sobie nas dwie, po przeciwnych stronach, na sali sądowej :D Zabawa byłaby przednia - najpierw walka na sali, a potem LODY i KAWUSIA z dala od klientów :D <3

    Jaki dzisiaj wspaniały dzień jest! Dziewczynki, sikajcie i bzykajcie :D Trzeba korzystać z dobrej passy :)

    lamka, reset, Bocianiątko, blue00, Minie Black, Morusek, Rucola lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nenusia cały czas wierzę że cała sytuacja skończy się dobrze a w szpitalu znajadą odpowiednią terapie nawet operacyjną.

    A tak nawiasem kiedy miałas ostatnie usg przed tym wszystkim ?
    2 lata temu miałam niestety

  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie cudnie! Ej ale że jak to jest na lamę bo ja cały czas do końca nie wiem ;P.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 16:54

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5297 6756

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Minie cudnie! Ej ale że jak to jest na lamę bo ja cały czas do końca nie wiem ;P.
    Ovitrelle po owu w małych dawkach żeby podkoksować endo, poprawić mu receptywność, podkręcić pracę ciałka żółtego i prog, a tym samym ułatwić zagniezdzenie :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 16:57

    Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    12.01.2021 - OVI klinika start 2. procedury - krótki protokół mensinorm 150 + orgalutran
    CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
    ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    lipiec 2019 - 1. procedura: gonal f 125 + centrotide) 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    HCG-beta ilościowo 15,97 mIU/ml[0-3,1]H; moj wynik
    Który to dpo?

    Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa już pisałyśmy chyba z 4 razy :-D
    Ovi po ovu w 4 dawkach po 1/5 ampułki co trzy dni.

    Bocianiątko, Minie Black, Rucola lubią tę wiadomość

  • Nat90 Ekspertka
    Postów: 232 165

    Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula, Ty już parę dni masz te cienie na testach, tak? dobrze kojarzę?

    34bwvkcbc86rh45f.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego