Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Resecik trzymam kciuki!!! ♥️

    Dziękuję <3

    Swoją drogą Nika narzekała, że z formy wychodzimy i mało piszemy, a tu dziś tylko od rana pykło 7 stron.

    P.S. Odkąd wróciłam do pracy to trzy razy spojrzałam na to Bobo, czy ta kreska tam jest :)


    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 10:31

    Karma88, Minie Black, Bocianiątko, nenusia lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset to głownie za Twoją osobę tyle stron napociłyśmy. ;)

    reset lubi tę wiadomość

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    reset to głownie za Twoją osobę tyle stron napociłyśmy. ;)

    A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest :P

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5678 7003

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest :P
    Oj już Ty za dużo nie myśl! :P

    reset, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI Gameta długi protokół start 10.10.2021 :) jeanine-->gonapeptyl-->rekovelle
    2. ICSI OviKlinika 2021: krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - spadło z 6 po dwóch procedurach... stan zapalny endometrium wyleczony, test Be Ready - endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Siwulec, chcesz to Ci dam moją do odświeżania :D

    to Ty dzisiaj też betowałaś ??

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny betujace, kciuki :) wy odświeżacie strony labu, a my forum ;)

    Ja przejrzałam oczywiście wykresy i statystyki i dużo osób na tym etapie miało negatywne testy, wiec teoretycznie szanse mam ;)

    A teraz idę na kawkę na taras z moim pocieszycielem ;)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99aef879326.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 10:39

    Flowwer lubi tę wiadomość

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest :P

    One są w promocji przynajmniej raz w miesiącu :)

    reset lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, nie kombinuj już :D

    reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    One są w promocji przynajmniej raz w miesiącu :)
    U mnie w aptece po 6,90 są cały czas, także rossmann zarabia na nich

  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, wiecie co? Właśnie na szybko poprawiam PITa, bo wkładając go do koperty (no jestem starej daty i nie ufam wysyłaniu przez net) uświadomiłam sobie, że zrobiłam błąd. Zapomniałam, że od prawie roku mam dwa nazwiska :P
    A tak tu się szczycę dobrą pamięcią ;)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest :P

    Aj przestań, Bobki są święte i nie ma gadania, że przeterminowane. :P

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Aaaa, wiecie co? Właśnie na szybko poprawiam PITa, bo wkładając go do koperty (no jestem starej daty i nie ufam wysyłaniu przez net) uświadomiłam sobie, że zrobiłam błąd. Zapomniałam, że od prawie roku mam dwa nazwiska :P
    A tak tu się szczycę dobrą pamięcią ;)

    najważniejsze żeby się PESEL/NIP zgadzał, swego czasu jak wklepywałam PITy do systemu to często z deklaracji dopiero się US dowiadywał o zmianie nazwiska ;)

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ja z synem robiłam test w listopadzie ważny do grudnia i stwierdziłam że zepsuty, beta wyszła ponad 3000 ;)

    reset lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się dane zmieniają to chyba trzeba wypełnić ZAP-3, ja ostatnio to musiałam wypisać

    Siwulec lubi tę wiadomość

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    A jak się dane zmieniają to chyba trzeba wypełnić ZAP-3, ja ostatnio to musiałam wypisać

    No to ja chyba własnie toto muszę wypełnić i im wysłać :P
    Ale nie chce mi się...


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie PIT36 jest dla osób prowadzących działalność gosp. a PIT 37 dla osób za które zaliczki na podatek odprowadza pracodawca (o ile dobrze pamiętam )

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia, widzę zmianę avatarka. Biorąc pod uwagę początek cyklu to rozumiem, że to początek czarów forumowych, by zajść w ciążę. Jeszcze sobie wątek załóż lipcowy ;)

    Bocianiątko, Karma88, nenusia, Malgonia lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    A jak się dane zmieniają to chyba trzeba wypełnić ZAP-3, ja ostatnio to musiałam wypisać
    Dokładnie, ja ostatnio numer konta zmieniony im wysyłałam na ZAP-3 właśnie.

  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 10:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Dziękuję <3

    Swoją drogą Nika narzekała, że z formy wychodzimy i mało piszemy, a tu dziś tylko od rana pykło 7 stron.

    P.S. Odkąd wróciłam do pracy to trzy razy spojrzałam na to Bobo, czy ta kreska tam jest :)
    Wezwałam Was do większego zaangazowania, i proszę - od razu lepiej :)

    Ja chodziłam z zasikanym testem w kieszeni ładnych kilka dni ;) Wiem, fuj, fuj.

    W alabie (u nas to jest bruss) zawsze mam wynik bety szybciej - po 2 lub 3 h, a proga koło 15ej. I zawsze je wrzucają w równych, godzinnych odstępach.

    Miałam tyle papierów dziś ogarnąć a w ogóle nie mogę się skupic na robocie!

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 kwietnia 2018, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Twoja szkoła pracuje?? Moje dzieciaki mają cały tydzień wolny - godziny dyrektorskie ;)

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego