KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Resecik trzymam kciuki!!! ♥️
Dziękuję
Swoją drogą Nika narzekała, że z formy wychodzimy i mało piszemy, a tu dziś tylko od rana pykło 7 stron.
P.S. Odkąd wróciłam do pracy to trzy razy spojrzałam na to Bobo, czy ta kreska tam jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 10:31
Karma88, Minie Black, Bocianiątko, nenusia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Karma88 wrote:reset to głownie za Twoją osobę tyle stron napociłyśmy.
A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest
reset, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Minie Black wrote:Siwulec, chcesz to Ci dam moją do odświeżania
to Ty dzisiaj też betowałaś ?? -
Dziewczyny betujace, kciuki
wy odświeżacie strony labu, a my forum
Ja przejrzałam oczywiście wykresy i statystyki i dużo osób na tym etapie miało negatywne testy, wiec teoretycznie szanse mam
A teraz idę na kawkę na taras z moim pocieszycielem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99aef879326.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 10:39
Flowwer lubi tę wiadomość
-
reset wrote:A ja sobie właśnie myślę, że skoro to było Bobo z promocji jeszcze listopadzie, to może ono jakieś przeterminowane jest
One są w promocji przynajmniej raz w miesiącu
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa, wiecie co? Właśnie na szybko poprawiam PITa, bo wkładając go do koperty (no jestem starej daty i nie ufam wysyłaniu przez net) uświadomiłam sobie, że zrobiłam błąd. Zapomniałam, że od prawie roku mam dwa nazwiska
A tak tu się szczycę dobrą pamięcią
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Aj przestań, Bobki są święte i nie ma gadania, że przeterminowane.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
reset wrote:Aaaa, wiecie co? Właśnie na szybko poprawiam PITa, bo wkładając go do koperty (no jestem starej daty i nie ufam wysyłaniu przez net) uświadomiłam sobie, że zrobiłam błąd. Zapomniałam, że od prawie roku mam dwa nazwiska
A tak tu się szczycę dobrą pamięcią
najważniejsze żeby się PESEL/NIP zgadzał, swego czasu jak wklepywałam PITy do systemu to często z deklaracji dopiero się US dowiadywał o zmianie nazwiska -
Reset ja z synem robiłam test w listopadzie ważny do grudnia i stwierdziłam że zepsuty, beta wyszła ponad 3000
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:A jak się dane zmieniają to chyba trzeba wypełnić ZAP-3, ja ostatnio to musiałam wypisać
No to ja chyba własnie toto muszę wypełnić i im wysłać
Ale nie chce mi się... -
Minnie PIT36 jest dla osób prowadzących działalność gosp. a PIT 37 dla osób za które zaliczki na podatek odprowadza pracodawca (o ile dobrze pamiętam )
-
Malgonia, widzę zmianę avatarka. Biorąc pod uwagę początek cyklu to rozumiem, że to początek czarów forumowych, by zajść w ciążę. Jeszcze sobie wątek załóż lipcowy
Bocianiątko, Karma88, nenusia, Malgonia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
reset wrote:Dziękuję
Swoją drogą Nika narzekała, że z formy wychodzimy i mało piszemy, a tu dziś tylko od rana pykło 7 stron.
P.S. Odkąd wróciłam do pracy to trzy razy spojrzałam na to Bobo, czy ta kreska tam jest
Ja chodziłam z zasikanym testem w kieszeni ładnych kilka dniWiem, fuj, fuj.
W alabie (u nas to jest bruss) zawsze mam wynik bety szybciej - po 2 lub 3 h, a proga koło 15ej. I zawsze je wrzucają w równych, godzinnych odstępach.
Miałam tyle papierów dziś ogarnąć a w ogóle nie mogę się skupic na robocie! -
Nika Twoja szkoła pracuje?? Moje dzieciaki mają cały tydzień wolny - godziny dyrektorskie