KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też co chwilę odświeżam
Tyle się dziś dzieje, że kciuków nie puszczam!MamaFabianka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Też co chwilę odświeżam
Tyle się dziś dzieje, że kciuków nie puszczam!
jak nic dobijemy dziś do 100 stronyciekawe która będzie miała to szczęście
EDIT: 5min !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 13:54
-
Dziewczyny ja też mocno kciukam!!!
Frelcia wynik tak późno? serca nie mają w tym labie
Lunaris jak wizyta?
Lamka piękna fasolinka
Yos kciukam!!
Jeśli zapomniałam o kimś to przepraszaam :*7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
U mnie sie to przedłuzy.. komisja jeszcze debatuje, kazali dzwonic za jakies 30 min. Chyba zejde na zawalMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na poprawę dziś humoru gotuję sobie zupke pomidorową, I tka jak od czasu zobaczenia 2 kresek nie wypilam nawet łyka kawy czy herbaty czarnej, tak dziś już nie mogę i zrobiłam sobie słabą kawę z dużą ilością mleka. Mam nadzieję że fasolka się nie obrazi na mnie
-
Minie Black wrote:Debatuje czy wam nie dać wszystkich dzieci!
chciałam to samo napisać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yosel, zero zawałów! Osierocisz swoje nowe dziecko
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja się naczytalam o wpływie kofeiny i stwierdziłam że już mam 2 razy nieudane za sobą więc teraz na uszach stanę i zrobię co tylko mogę.. Więc odstawiamy i kawę i czarna herbatę, pije tylko soki albo herbaty owocowe albo wodę z cytryna, bo stwierdziłam że jakby znowu coś to nie chce się zastanawiać czy może jakbym nie piła tej kawy,.. Rozumiecie
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laseczki jeszcze niespełna godzina i weekend
lece pędem do przedszkola po mojego dzielnego Syna, który dziś nie chciał mnie puścić do pracy i zabieram go na lody najlepsze w mieście
będe zaglądać ale jakby co to już Wam życzę cudownego weekendu, pogoda ma być pięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 14:08
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Minie Black wrote:Siwulec, my to musimy się kiedyś napić chyba
no raczej ! gdzie przebywasz na co dzień Moja Droga?Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmal jako dietetyk powiem Ci, że kofeina kofeiną, ale kawa to nie tylko kofeina. W tym przypadku negatywny wpływ kofeiny (mówiąc w bardzo uproszczony sposób) będzie niwelowany w kawie m.in. przez flawonoidy, garbniki, antyoksydanty. Oczywiście zrobisz co zechcesz.
Minie, Siwulec - mogę się wbić na tę imprezę na krzywy ryj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 14:14
Minie Black, Amal, Siwulec lubią tę wiadomość