KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yosel!! Wspaniała wiadomość Będziesz najlepszą Mamą dla TEGO dziecka, które tak bardzo chce mieć rodziców Cudownie!! :*
-
Yoselyn82 wrote:zaczne przegladac zdjecia pokoikow dla dziecka, trzeba sie wziac za odswiezenie pokoju
musze spisac rzeczy ktore musze kupic m.in zabawki, lozeczko itp. ubranka pozniej kupie jak juz bede wiedziec jakie dostaniemy dziecko
A łóżeczko ze szczebelkami czy już takie tradycyjne, tylko np. niskie i rosnące z wiekiem?
Wklejaj nam tu inspiracje
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
StaraczkaNika wrote:A jaki kolor chcesz ścian i mebelków? Bo jak nie znasz jeszcze płci to jakiś umisexowy, tzn nie wiem jaki
ja mam dwie sciany zolte a dwie jasnim malowane bylo 3 lata temuStaraczkaNika lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
reset wrote:A łóżeczko ze szczebelkami czy już takie tradycyjne, tylko np. niskie i rosnące z wiekiem?
Wklejaj nam tu inspiracje
pierw poszukam sobie, popatrze od jutra zaczneStaraczkaNika, reset, blue00, nenusia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yosel♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!! Moje gratulacje ♥️
Ja stoję w korku:/Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czrna 81 wrote:Jedna "załatwiona Teraz kolej na Lunaris.Gdzie ona jest tak długo?
Właśnie ! Gdzie ?? -
Czrna 81 wrote:Jakoś po 10tej miała mieć wizytę,co nie?
Chyba 10.20. Nawet jak są opóźnienia na NFZ to przecież nie 5 godzin!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie myślcie sobie, że ja tu sytuacji nie sprawdzam.
Yos ogromnie się cieszę, bardzo Wam gratuluję to teraz wszystkie tu czekamy razem z Tobą na ten telefon.
Frelcia, dalej trzymam kciuki!!!! Sprawdzę Was tu wieczorem.KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no w miedzyczasie musiałam tu wejść
Yos! Mamusiu! Twoje dziecko gdzieś tam czeka, żebyś je ucałowała i żeby mogło w końcu powiedzieć "kocham Cię mamo" bardzo się cieszę! Zanim się obejrzysz telefon znów zadzwoni!
Lunaris gdzie jesteś????
Frelcia oni tą bete będą ręcznie liczyć czy jak? Będę grzecznie czekać,chyba że padne po dzisiejszym dniu szybciej niż bym chciała
Lameczko cudny Kropeczek! Mówisz, że jesteś dietetykiem? Myślisz, że można uchronić się od cholestazy w ciąży jeśli była w pierwszej? Bo spotykam różne opinie i w sumie nie wiem co mam robić....
Nie uważacie, że Internet to najlepszy przyjaciel kobiet? Gdzie byśmy takie wsparcie otrzymały? Taką wiedzę? Tyle informacji? Ktoś kto to wymyślił był geniuszem!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego Lamka Ci fasolka nie pogratulowała, więc z całego serca życzę Ci żeby z Wami zostal tym razem na 9 mscy:)
Kurde ja chcę byc w ciąży!!lamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%